IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    SHIP отново е на мода. Tърся 50% нагоре до месец.
    Само да вметна вчера като е било на мода е 1.36 днес е още по на мода на 1.3

Хом беше на мода на 61

Терзич батка, затвори очи и посочи една компания на монитора, и ще направиш по добър избор

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Tи това 137 хонгконг ли го видиш...
      Има още 9 деня. Ще се защитавам/ролвам га дойде на 135. Гледам е на 143.6 ...има още 6% вътък.
      Верно че засега това ми е най рисковата позиция, всички други са далеко от пазара. Само kweb е подобна, на 8.2% от страйка ми.
      объркала съм се. 138,5.

Коментар

• trade , кои индикатори са ти най-важни? Или си изцяло по картинка?

===

Иначе днес безобразно предвидим пазар. Над 20 поръчки сложих и нищо. Очевидно не само за мен е бил предвидим, защото маркетмейкърите не ми пресрещнаха никой от залозите.

Коментар

• ето позицията по 1 мin графика за по ясно виждане.... току що затворена
          Click image for larger version

Name:	dwoino dyno 1 min.png
Views:	1
Size:	26.1 КБ
ID:	3812609
          Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Има още 9 деня. Ще се защитавам/ролвам га дойде на 135. Гледам е на 143.6 ...има още 6% вътък.
            Верно че засега това ми е най рисковата позиция, всички други са далеко от пазара. Само kweb е подобна, на 8.2% от страйка ми.
            PCH - февруарски на 45.

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Не може става дума разбира се за хиперИ, ама на фона на мизерната последното десетилетие 4-5% си се усещат баш като хипер...

А пък за джобовете определено ще е повече от 5
            Аха, не става дума за хипери, а заводите затварят, защото не могат да си платят тока. Не мога да си представя ти какво си представяш под хипер. Надявам се, че не си от школата на дългоноско с дефиниция 50% / мес.
            Last edited by terziеv; 06.10.2021, 21:56.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	image_17865.jpg
Size:	26.1 КБ
ID:	3812604
              забележет какво се случва господа ... на дневна графика Дов заформя двойно дъно ...същото двойно дъно се заформя и на 15 мин графика и след кратък рейндj цената се изстрелва нагоре подкрепата 0т 09.21. н се е задействала
              https://ibb.co/0cffx3m
              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                Терзаяк, PCE на годишна база в края на август е 3.6%. Чекай още един два месеца, може и да се дигне на 4%.

Но пак твоята "хиперинфлация" ще си остане безкрайно далече от истината,
                Не може става дума разбира се за хиперИ, ама на фона на мизерната последното десетилетие 4-5% си се усещат баш като хипер...

А пък за джобовете определено ще е повече от 5

Коментар

• късата позиция от скука на НГас 5.7314 от преди два дена е на печалба 5.6704 и тъй като очаквах спад снощи добавих към нея и 4 часовата съпротива сработи... прилагам 15 мин графика + една дълга от вчера мисля .че беше флаг бичи и позицията излезе на тотална печалба ...трябва да сметна колко е донесла цялата тази заигравка от дълги и къси позиции
                  Click image for larger version

Name:	wryh.png
Size:	33.7 КБ
ID:	3812600
                  Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                    S&P направи тройно дъно. Да видим дали е истинското дъно или пак ще ни направят на луди калинки.

Гледам BABA е ударила 137. ПИП ще извади голям късмет ако не лизне 135.

Коментар

Терзаяк, PCE на годишна база в края на август е 3.6%. Чекай още един два месеца, може и да се дигне на 4%.

Но пак твоята "хиперинфлация" ще си остане безкрайно далече от истината, защото това значи 50% инфлация на месец и 12 974% на година. А за предвижданията ти, че тек компаниите ще се сринат с 40%... не знам какво да кажа. Още повече, че няма елементарна логика тек да се срине, а S&P 500 до изхвърчи, предвид теглото на тека в индекса...

Ама къде съм тръгнал да ти обяснявам... тая дървена глава увиране няма
                      ЛЪЖА!
                      Дългоноско, покажи кога съм написал нещо такова.

А за твърдението, че инфлацията била 4% - влизаш в златния фонд на Карлуково.

Коментар

• М-да... а представи си BABA да ти е втора по големина позиция след SBSW и то общо да са ти към 30% от активите...

За Китай виж онази книга ако имаш време. The Great Chinese Wall of Debt. Прочети и няма и да помисляш да купуваш китайски компании.

Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                        Кой беше купувал Алибаба, от 300 на 143 долара за една година, огромен плонж във времена на растеж на пазара, от китайските работи трябва да се бяга, доверието не е като в Америка. Дори в Европа доверието не е на висота, политиканите много се месят.

Коментар

• Терзаяк, PCE на годишна база в края на август е 3.6%. Чекай още един два месеца, може и да се дигне на 4%.

Но пак твоята "хиперинфлация" ще си остане безкрайно далече от истината, защото това значи 50% инфлация на месец и 12 974% на година. А за предвижданията ти, че тек компаниите ще се сринат с 40%... не знам какво да кажа. Още повече, че няма елементарна логика тек да се срине, а S&P 500 до изхвърчи, предвид теглото на тека в индекса...

Ама къде съм тръгнал да ти обяснявам... тая дървена глава увиране няма

Коментар

Терзайко, ли те е обвинил, че си дефлационист. Това е защото той си измисля (фабрикува) какво са казали другите и после го оборва, за да си докаже (сам на себе си?) колко е прав... Това е похват в псевдо-риториката, но инак полза от това няма.

Ако го избъзикам сега, че днес има хипердефлация на газа ще видиш как ще зацикли и още една година ще повтаря като латерна до втръсване
                            ...това кой го писа?

Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                            Това всъщност е за т.нар. break even или 5-Year Treasury Constant Maturity Securities, което показва инфлационните очаквания

Според мене ще има кратък ифлационен спайк, ама не драматичен (примерно 3.5% инфлация максимум и то за кратък период от по-малко от година) и после инфлацията пак ще се укроти. В момента и дългосрочните инфлационни очаквания си остават много ниски. А за златото това е по-важното, какви са дългосрочните инфлационни очаквания и лихви

Затова като стане дума за злато гледам предимно 10YR, а не толкова fed funds rate или дори 5-годишните constant maturity облигации
                            Намирисва на шизофрения вече.
                            Last edited by RUBLA; 06.10.2021, 21:02. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• И какво ти дреме дали е дъното. Най-важното е да не се шашкаш.

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                              S&P направи тройно дъно. Да видим дали е истинското дъно или пак ще ни направят на луди калинки.

Гледам BABA е ударила 137. ПИП ще извади голям късмет ако не лизне 135.

Коментар

Това всъщност е за т.нар. break even или 5-Year Treasury Constant Maturity Securities, което показва инфлационните очаквания

Според мене ще има кратък ифлационен спайк, ама не драматичен (примерно 3.5% инфлация максимум и то за кратък период от по-малко от година) и после инфлацията пак ще се укроти. В момента и дългосрочните инфлационни очаквания си остават много ниски. А за златото това е по-важното, какви са дългосрочните инфлационни очаквания и лихви

Затова като стане дума за злато гледам предимно 10YR, а не толкова fed funds rate или дори 5-годишните constant maturity облигации
                                Отново в целта. Няма драма, максимум 3,5% и то за кратко.

===

Мунчо, предполагам че имаш много късички краченца и дълго носленце.
                                Last edited by terziеv; 06.10.2021, 20:43.

Коментар

Working...
                                X