IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Къде пък ги видя тия 5 месеца даунтренд ?
    Последните ATH на сп500 и наско бяха преди 40 дена. Айде при дъртия да са 2 месеца, не повече....
    Зависи какво гледаш. За мен последният месец беше умопомрачителен ъптренд. Не ми е жал за "инвеститорите" в широки фондове, но дори при тях скоро пак ще изгрее слънце. Колкото да си помислят, че не играят комар.

Кажи за Такедата. Не ми харесват японските данъци, иначе бих я държал като дивидента. Доста пъти я играх супер успешно, но ако не стане чудо, този петък ще съм булка.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
      аз ще ти кажа що пада ...щот от 5 месеца е в down trend ...а down тренда тва му е работата да прави по ниски и ниски дъна и цената да си пада
      Къде пък ги видя тия 5 месеца даунтренд ?
      Последните ATH на сп500 и наско бяха преди 40 дена. Айде при дъртия да са 2 месеца, не повече....

Коментар

аз ще ти кажа що пада ...щот от 5 месеца е в down trend ...а down тренда тва му е работата да прави по ниски и ниски дъна и цената да си пада
        Миналогодишния мартенски срив обърна даунтренда точно за 1 ден - на 23 март. Сегашният 5 месечен даунтренд в твоите очи, реално е това от графиката. Чуден даунтренд. Като обърнеш графиката си става направо като истинки

Коментар

брех колко просто било. Да се чуди човек що 80% от трейдърите губят пари. Явно са слепи и не виждат очевидни трендове )))

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

На мен па ми се струва, че вече се оттласнаха. RSI не е много ниско ама MACD, Sentiment и Fear and greed са нагоре.
            Иначе нямам кеш - трябва даже да продавам че още изплащам данъци. Прецаках се зверски - тази година само скъпи гафове правя - а пипна нещо, а съм съм се набутала.

Не мога да разбера AT&T защо продължава да потъва и дали си струва да се купува заради дивидента
            Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Заради Discovery може би https://finance.yahoo.com/news/why-t...iscovery%20Inc
              На мен ми падна VZ.
              С такива пропадания каква полза от дивидента?
              да не говорим и че може да орежат дивидента. Но ако не го направят AT&T си е стабилна компания и може да си капе от нея.

Коментар

На мен па ми се струва, че вече се оттласнаха. RSI не е много ниско ама MACD, Sentiment и Fear and greed са нагоре.
                Иначе нямам кеш - трябва даже да продавам че още изплащам данъци. Прецаках се зверски - тази година само скъпи гафове правя - а пипна нещо, а съм съм се набутала.

Не мога да разбера AT&T защо продължава да потъва и дали си струва да се купува заради дивидента
                Заради Discovery може би https://finance.yahoo.com/news/why-t...iscovery%20Inc
                На мен ми падна VZ.
                С такива пропадания каква полза от дивидента?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

В тоя занаят калфи (спецове,както ги наричаш),хеле пък майстори, няма - всички умират чираци!

Ако нещо те сърби и много ти се е приискало(да купуваш..) започни след 1 -ви ноември.В момента е корекция докъм 4250 - 4130 без сигнал за приключване засега .В случай че кеша пари може и оттук,но е рисково и надолу ще трябва да се осерява (усреднява).

Коментар

• Click image for larger version

Name:	dwoen wryh.png
Views:	1
Size:	11.6 КБ
ID:	3815032
                    Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

В тоя занаят калфи (спецове,както ги наричаш),хеле пък майстори, няма - всички умират чираци!

Ако нещо те сърби и много ти се е приискало(да купуваш..) започни след 1 -ви ноември.В момента е корекция докъм 4250 - 4130 без сигнал за приключване засега .В случай че кеша пари може и оттук,но е рисково и надолу ще трябва да се осерява (усреднява).
                      Още една такава корекция като последния месец и купувам яхтата. Сега чакам и златните копачи изпаднат в такава тежка корекция.

===

Сега сериозно - от късите путовете само Такеда ми влезе в парите. Чудя се дали да приема триста броя на 14,80 или да опитам да прехвърля за ноември. Като цяло компанията е добра търговия и сравнително предсказуемо катери и слиза.
                      Last edited by terziеv; 13.10.2021, 19:52.

Коментар

чакам си отговора от спецовете. Ама такива явно няма,.....

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• чакам си отговора от спецовете. Ама такива явно няма, а само въздуходвигатели и преливане от пусто в празно

Коментар

• В същото време обаче кой съм аз да споря с ГОЛЕМИТЕ:

ARK CEO Cathie Wood said Tuesday: "The risk to the global economy in the years ahead is not inflation, it is deflation."
                            Да не забравяме преди това:

Oil demand probably hit a secular peak last year and, thanks to #EVs, now is in secular “decline”. Though ARK has no formal forecast, I believe that #Oilprices are on their way back to $12, the level reached after the 1973 oil cartel crisis, or lower, now that EVs are taking off.

12:42 AM · Jul 16, 2020·Twitter for iPhone

===

В интерес на истината, когато инфлацията убие всичко децко у хора и компании, може наистина да дойде дефлация. Но мазнинки има още за годинка/и напред.
                            Last edited by terziеv; 13.10.2021, 00:04.

Коментар

• Хубави тълкувания, вероятно по-верни от моята идея. Не го бях помислил точно така. Идеята ми беше, че от развитите пазари някаква "доходност" има само в САЩ. Щом дори нашата кочинка не дава лихви... Т.е. всички пари ще продължават да се наливат в Ню Йорк.

+ печатницата на пари работи дори за нас => сиренцето още нагоре. В интерес на истината аз предимно извара купувам от млечните. Днес на "мойто" място беше +20% в сравнение с вчера.

===

добавка:

Много ми е тегаво за урана. Мислех, че го отигравам със SBSW, ама нашето момче в SA ми попари надеждиците. И вече алтернативите ми изглеждат скъпи.
                              Last edited by terziеv; 12.10.2021, 23:49.

Коментар

• [QUOTE=jori;n3814714]

Last edited by Tkilata; 12.10.2021, 23:33.

Коментар

Working...
                                X