If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еврейчето вика, че пързалката ще е след Нова година, а сега сме нагоре. Да видим дали неговия анализ ще излезе или твоя. Излезнаха и някои информации, че новата буква не е кой знае колко по-зле от старата, така че няма да се учудя още утре да тръгне на север.
За момента S&P500 би трябвало да върне нагоре и да запълни гапа, но после очаквам пак да го натиснат. По-вероятно ми се вижда силен спад да има през декември, а януари да сме пак на All-Time-High. А харабийския срут (с натъртвания) си повтарям прогнозата дето няколко пъти съм я казвал, че ще е 2024г.
Пазара би трябвало да влезе в пред новогодишно и основно след новогодишно рали до нива близо до 40 000.
Има и вариант бавно да пълзи надолу, декември и след това да ускори в посока на горе.
Всъщност пазара се намираше в доста продължителна консолидация от пролета, лятото и есента и дори в момента е на близки нива от началото на месец Май.
Идеално ще е за допълване Но май няма да ни се отвори парашута на тези, за които спадът е окей.
Като гледам ще си останем само със смешния спад от петък. Само "умният" ритейл дето се е ушил в ресурсни "намаза"... както винаги
Знаем, че си мазохист и те кефи да губиш. Не разбирам обаче защо си изпълзя от дупката, за да се заяждаш с хората, които печелят. Учи се, купувай суровини и може би, евентуално, ще излезеш на зелено.
Ще спечеля лека душевна компенсация за това че преди въобще не ми излезе анализа хи-хи...
С омикрона или не - индексите са силно за надолу. Време е за предколедно подстригване на стадото. Ако омикрона не свърши работа, друго ще измислят за да оправдаят срута. Има силна умора във възходящите движения, голямата пързалка ми изглежда че ще е скоро.
Еврейчето вика, че пързалката ще е след Нова година, а сега сме нагоре. Да видим дали неговия анализ ще излезе или твоя. Излезнаха и някои информации, че новата буква не е кой знае колко по-зле от старата, така че няма да се учудя още утре да тръгне на север.
Ще спечеля лека душевна компенсация за това че преди въобще не ми излезе анализа хи-хи...
С омикрона или не - индексите са силно за надолу. Време е за предколедно подстригване на стадото. Ако омикрона не свърши работа, друго ще измислят за да оправдаят срута. Има силна умора във възходящите движения, голямата пързалка ми изглежда че ще е скоро.
Годината още не е свършила! Знае ли се какъв х..й ни чака до 31-и декември...
Петрол над сто долара ще напомпа допълнително инфлацията,която и без това няма да е в заложената рамка.Което от своя страна ще накара ФЕД да мисли за по скорошно увеличение на лихвите за да я овладее.Ако се стигне до шоково вдигане на лихвите,много от бизнесите ще се изправят пред фалит. Далеч съм от мисълта,че централните банкери ще се самоубият с техните си камъни.
Коментар