If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[QUOTE=terziеv;n3878605]Нещо не ми се получи хеджирането. Ще го мисля къде сбърках, но такъв срив на нафтовите и почти никакво движение нагоре на златодобивните ме слисват.
Пълен цирк е работата до момента.Поне с американците.
Хитри са,мамка му.Хитро разтварват.
Мисля си ,че всичко при тях ще започне с изказването на вожда им.И от там до края на сесията ...........поне до -3% +
Иначе моят хедж сработи.......,само че нито с SSRM , нито с EPD.
Хич не е розова работота според мен.
Нещо не ми се получи хеджирането. Ще го мисля къде сбърках, но такъв срив на нафтовите и почти никакво движение нагоре на златодобивните ме слисват. Най-много се страхувах за QQQ позицията, a пък тя излезе на зелено. Най-лесното обяснение са сбърканите ботове, но май много народ тръгна да прибира печалби и стана мазало.
Руските се държат изненадващо добре.
...
добавка - преди началото на борсовия ден преместих профит тейкърите много нагоре, защото очаквах страшни шипове на злато и нафта. На доста места е стигнато старото ми ниво за прибиране на печалби и може би сбърках, че не кеширах.
много тъпа работа, явно не е имало ликвидност, щом при гапчето не ми е изпълнило поръчката, въпреки че уж цената е била дори по-надолу дано следобяд има хубаво гапче надолю
много тъпа работа, явно не е имало ликвидност, щом при гапчето не ми е изпълнило поръчката, въпреки че уж цената е била дори по-надолу дано следобяд има хубаво гапче надолю
Коментар