Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДай бе дедо Коледа, дай да дадем...нов ATH за празника, съвсем мънинко остана
:
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
купувай Novavax. Днес е на промоция без видима причина. Освен ако нямакой не знае защо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеУтре имам да вкарвам 2 хил. еврака с статичното портфейл. Седят цяла седмица вече в брокера.
Идеята беше допълване към Viatris, но напоследък много задачи и ги изпуснах при спада. Още стават, но десетината % най-лесни пари отлетяха. Кумя се на Unilever в Амстердам. Тъкмо да не се занимавам с други валути. Обаче... нали ще бягат изцяло към Лондон и не знам дали е добра идея. Някой държи ли? Къде сте купили?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеУтре имам да вкарвам 2 хил. еврака с статичното портфейл. Седят цяла седмица вече в брокера.
Идеята беше допълване към Viatris, но напоследък много задачи и ги изпуснах при спада. Още стават, но десетината % най-лесни пари отлетяха. Кумя се на Unilever в Амстердам. Тъкмо да не се занимавам с други валути. Обаче... нали ще бягат изцяло към Лондон и не знам дали е добра идея. Някой държи ли? Къде сте купили?
След брекзит плаща ли се данък за сделки на лондонската борса?
Коментар
-
Утре имам да вкарвам 2 хил. еврака с статичното портфейл. Седят цяла седмица вече в брокера.
Коментар
-
The Dutch Ministry of Economic Affairs and Climate announced today that Dutch coal-fired power stations will not be permitted to operate above 35% utilization starting Jan 1.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеМного се говори за това коледно рали, но маркетмейкърите сигурно пак щ ни изненадат точно щото го очакваме. Всъщност то се случва естествено поради ред причини, но те могат пак да ни прецакат ако решат. Това няма как да знаем ние простосмъртноте, нищо че някои си мислят, че ги разбират нещата и не осъзнават, че от тях нищо не зависи просто щото много им се иска да зависи. Факт е, че тия дни датчаните продават на минус за да намаляват данъци и след 2 дни пак купуват същото или друго
Коментар
-
Много се говори за това коледно рали, но маркетмейкърите сигурно пак щ ни изненадат точно щото го очакваме. Всъщност то се случва естествено поради ред причини, но те могат пак да ни прецакат ако решат. Това няма как да знаем ние простосмъртноте, нищо че някои си мислят, че ги разбират нещата и не осъзнават, че от тях нищо не зависи просто щото много им се иска да зависи. Факт е, че тия дни датчаните продават на минус за да намаляват данъци и след 2 дни пак купуват същото или друго
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНикой не отговаря - чакат всички да видим какво ще стане и ще кажат - след дъжд качулка.
Тук могат само да се хвалят с късмета си, но не и да направят смислена прогноза, която да се сбъдне според тяхната логика, а не на късмет
29.11.2021, 13:11
DJIA H4
Пазара би трябвало да влезе в пред новогодишно и основно след новогодишно рали до нива близо до 40 000.
Има и вариант бавно да пълзи надолу, декември и след това да ускори в посока на горе.
Всъщност пазара се намираше в доста продължителна консолидация от пролета, лятото и есента и дори в момента е на близки нива от началото на месец Май.
Last edited by Майстора233; 29.11.2021, 13:14.
02.12.2021, 04:59
Пауъл от ФЕДА,бетер наш Терзо с тая инфлация.
Всъщност дрънка това ,което искат да чуят политиците.
ПП.Дълъг Дау стоп 33950.
Last edited by Майстора233; 02.12.2021, 05:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениетова сега rebound ли е или пак ни залъгват по пътя надолу? Май е второто - има още пари за обиране
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНикой не отговаря - чакат да всизки да видим какво ще стане и ще кажат - след дъжд качулка.
Тук могат само да се хвалят с късмета си, но не и да направят смислена прогноза, която да се сбъдне според тяхната логика, а не на късмет
Коментар
-
Никой не отговаря - чакат всички да видим какво ще стане и ще кажат - след дъжд качулка.
Тук могат само да се хвалят с късмета си, но не и да направят смислена прогноза, която да се сбъдне според тяхната логика, а не на късметLast edited by IvelinaJensen; 22.12.2021, 12:55.
Коментар
Коментар