Днес са се попанирали заради ебола. Тази вечер ще се пообразоват, ще видят че това не е чак толкова заразно и утре като нищо ще тръгнат пак нагоре. Но наистина не мисля че ще има нови върхове.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеЕнско доста падна, чудя се дали да не влезна или да изчакам още
Не и по рано от 35-36$ според мене, а може и да иде да си тества яката подкрепа на 30 по някое време.
Аз се кефя до известна степен понеже оня ден на 42 изчистих 2/3 от Енско, а риг-а изцяло доста преди това.
Последно реших тия дни да се концентрирам само в/у сидрил, все пак над 15% чист дивидент. Песимистичния ми сценарий е да се сринат до бук валю, т.е около 21$
Заредил съм патрондаша да гърмя на равни интервали от по 1 долар от 25 до 21$
Смятам да ги удвоя и усредня на около 27$, сега ми е 31 средната...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеБе нещо не е както преди.
Що 10 годишните облигации не се страхуват?
То им е време да изпуснат малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНема лабаво при Браса, скоро ще задмине и Валето ..с тая метеоритна скорост не знам дали предното дъно на 10$ ке ли да удържи...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеМечките едвам започват. То това до днес си беше консолидация. Сега почва корекцията, която като нищо може да премине и към мечи пазар.
Ако и двете се изпълнят ще приема, че мечките са дошли.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеква консолидация,Равен.всичко почервеня
Емиле,жънеш лиАрхитекта напълни зърнобазата,май
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеМечките едвам започват. То това до днес си беше консолидация. Сега почва корекцията, която като нищо може да премине и към мечи пазар.
Емиле,жънеш лиАрхитекта напълни зърнобазата,май
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар