IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес са се попанирали заради ебола. Тази вечер ще се пообразоват, ще видят че това не е чак толкова заразно и утре като нищо ще тръгнат пак нагоре. Но наистина не мисля че ще има нови върхове.

Коментар

• хахо кажи ръст ма бич

Коментар

• днеска беше показателно какво правят американо англииските гниди с нашата семка . обичайте поп кръстьовците хаховци

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Енско доста падна, чудя се дали да не влезна или да изчакам още
          Сакън, недей си го помисляй освен ако не си факир с ножовете.
          Не и по рано от 35-36$ според мене, а може и да иде да си тества яката подкрепа на 30 по някое време.
          Аз се кефя до известна степен понеже оня ден на 42 изчистих 2/3 от Енско, а риг-а изцяло доста преди това.
          Последно реших тия дни да се концентрирам само в/у сидрил, все пак над 15% чист дивидент. Песимистичния ми сценарий е да се сринат до бук валю, т.е около 21$
          Заредил съм патрондаша да гърмя на равни интервали от по 1 долар от 25 до 21$
          Смятам да ги удвоя и усредня на около 27$, сега ми е 31 средната...

Коментар

• Аре да позатворя късите. Стига толкова за днес

Коментар

• Енско доста падна, чудя се дали да не влезна или да изчакам още

Коментар

• Удриии лудогорец.тия ги връткат по добре и от бен бернанке нещата.добри са

Коментар

• Не се страхуват. Толкоз.
                  Следователно и пазара не се страхува и не мисли мечо.
                  Следователно или коригира или не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                    Бе нещо не е както преди.
                    Що 10 годишните облигации не се страхуват?
                    Е колко повече да се страхуват ?

То им е време да изпуснат малко

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Нема лабаво при Браса, скоро ще задмине и Валето ..с тая метеоритна скорост не знам дали предното дъно на 10$ ке ли да удържи...
                      Дори и да задържи около 13 до края на седмицата ще има доста време (три седмици) до втория вот и пак ще е по пързалката. А когато обявят , че Дилма печели ще има още 15-20% надолу... Направо не ми мисли - по моите сметки излиза около 8-9$
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Бе нещо не е както преди.
                        Що 10 годишните облигации не се страхуват?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                          Мечките едвам започват. То това до днес си беше консолидация. Сега почва корекцията, която като нищо може да премине и към мечи пазар.
                          За мен е решаващо как ще завърши седмицата ...още два последователни спада на NYSE, дори и с по-малко... и дали DAX ще ускори понижението си.
                          Ако и двете се изпълнят ще приема, че мечките са дошли.
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                            ква консолидация,Равен.всичко почервеня

Емиле,жънеш ли Архитекта напълни зърнобазата,май
                            До днес бе консолидацията. Т.е. до вчера, днес вече си започва корекцията. ще я видим колко ще, може да е плитка още 2-3% надолу, но може и да е дълбока 15-20% надолу. Както и да е, не бих заемал никакви дълги в момента. поне за следващите месец, месец и половина. Може сега след този спад да скочи за малко, но според мен тренд нагоре в близко време няма да има. но тренд надолу е напълно възможен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                              Мечките едвам започват. То това до днес си беше консолидация. Сега почва корекцията, която като нищо може да премине и към мечи пазар.
                              ква консолидация,Равен.всичко почервеня

Емиле,жънеш ли Архитекта напълни зърнобазата,май
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Аз пускам къси Много сме далече още от дъното, нямам идея къде е но е по-далеч от върха. Поне така ми се струва.

Коментар

Working...
                                X