Аз само го поздравих човека - не е препоръка за полски акции. Но все пак са си 24% до сега, а колко да са боклук не мога да знам а и не се виждам да отделя и едно евро за нищо излизащо от Източна Европа ако ще и да е чудесно и като представяне и показатели. Имам си мойте преубеждения че ни е твърде кратка капиталистическата история че да можем да счетеме който и да пазар в източна европа като достатъчно ценящ малките акционерите като племе.
Най-добрия ми приятел е поляк, Варшава особено в момента е леко нереално чист и уреден град на фона на налазването на столиците на Европа от тарамбуки. Имам прекрасни спомени, но и трябва да отчета факта че средата в която се движа когато съм там е на образовани и културни хора.
Като манталитет, местоположение и бройка в едно с факторите като геополитика ми се струва че ще се развиват успешно като държава ама да видим.
Най-добрия ми приятел е поляк, Варшава особено в момента е леко нереално чист и уреден град на фона на налазването на столиците на Европа от тарамбуки. Имам прекрасни спомени, но и трябва да отчета факта че средата в която се движа когато съм там е на образовани и културни хора.
Като манталитет, местоположение и бройка в едно с факторите като геополитика ми се струва че ще се развиват успешно като държава ама да видим.
Коментар