IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
    https://youtu.be/taePQPGO8ag?si=IQJKwUTvTZSbG7BH

Мисля че скоро коментирахме , защо цената на акциите на Гугъл спихва.
    Пич, не че нещо, ама на третата секунда от тоя клип разбрах що ти бега алфата - източниците на информация са ти грешни. Може би и лексиката. Защото това спихва е 19% ytd.

Иначе мнението ми е, че Гугле в тази среда е умерен буй. Друг е въпросът дали при тази композиция на СиП има смисъл да се купува директно. Оставам си на моето, че извън чистия хайп, от тех шитните Амазоня си заслужава най-много.

Коментар

• https://youtu.be/taePQPGO8ag?si=IQJKwUTvTZSbG7BH

Мисля че скоро коментирахме , защо цената на акциите на Гугъл спихва.

Коментар

• Офшорката Borr e на некви безумни нива, ама как да накупя, като още държа един самосвал rig-чета. Пфу

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
          До вчера се ядосвах, че изтървах GPC Genuine Parts когато бяха на 132$. Днес са минус 18% ако някой се интересува. Авточасти.
          Хазарт е да се търгува точно преди earnings. Но днес и аз това направих с META и MSFT

Коментар

• До вчера се ядосвах, че изтървах GPC Genuine Parts когато бяха на 132$. Днес са минус 18% ако някой се интересува. Авточасти.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Не показва нищо на хора лайци.
              Николайчо,за пореден път показаваш,че грам нищо не разбираш от икономика.
              Питай в някой форум ,ти имаш опит в тази дейност,ще ти обяснят как стоят нещата
              какви хора, какви??
              лайци ли?
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
                Петърчо, пробвай да калкулираш обезценяването на валутата и ще разбереш че тази графика не показва абсолютно нищо
                Не показва нищо на хора лайци.
                Николайчо,за пореден път показаваш,че грам нищо не разбираш от икономика.
                Питай в някой форум ,ти имаш опит в тази дейност,ще ти обяснят как стоят нещата

Коментар

• Взех 100 бройки шведски колиби SVEAF на 39,10 крони за адета. Много ги помпиха на ipo-то, а отиде на червено. Ще ги следя.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Това що е така евтино в сравнение с останалите? Мързи ме сам да проверявам.

... видях renewables
                    Не си спомням, преди 5-6 месеца четох повечко за тях. А и мен ме мързи да проверя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
                      Минала ми е чакащата поръчка на 17.50 за AES. ТЕЦ Марица и на Калиакра вятърните генератори са им бизнесите у нас.

Идеята е за бързи 5 до 10%. Дивидентът им е скоро - може да наклони в тази посока.
                      Това що е така евтино в сравнение с останалите? Мързи ме сам да проверявам.

... видях renewables
                      Last edited by terziеv; 21.10.2024, 18:18.

Коментар

• Минала ми е чакащата поръчка на 17.50 за AES. ТЕЦ Марица и на Калиакра вятърните генератори са им бизнесите у нас.

Идеята е за бързи 5 до 10%. Дивидентът им е скоро - може да наклони в тази посока.

Коментар

• Няма да стане номера с Лореал (OR). Махнах ги преди малко на 367.50. Решиха още веднъж да обявят, че очакват забавяне на ръста. Явно по-надолу ще ги търся.
                          Click image for larger version

Name:	loreal-16-10-2024.jpg
Views:	1
Size:	9.4 КБ
ID:	4217651

П. П. Какъвто и размер снимка да избера, все толкова голяма излиза.
                          Last edited by Никола20; 21.10.2024, 16:39. Причина: Качването на снимки е счупено.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                            Николайчо и Асенчо не били топ индикатори викат

Петърчо, пробвай да калкулираш обезценяването на валутата и ще разбереш че тази графика не показва абсолютно нищо

Знам че задачата е сложна за теб, не е като да копираш картинки от нета, но все пак опитай.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                              Това, дето идва, ще направи Париж-Дакар да изглежда като картинг.
                              Четат форума, четат. После Кавръков ще го прочете във Форбс и ще ни обясни как нищо не разбираме.

Panic Buying: Hedge Funds Buy Most Stocks Since Dec 2023
                              ​​​​​

Коментар

• Николайчо и Асенчо не били топ индикатори викат

Коментар

Working...
                                X