Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеГледай нафтата. Мислил ли си досега, че връзката с банките е толкова пряка. Признавам си, че мен ме изненада. Въпросът е докъде може да слиза при положение, че добив нема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не с банките а с потенциалното търсене при една икономическа криза.Нали видя какво стана като затвориха всичко?То уж и енергийна криза щеше да има после се оказа както и в Дания десетки фирми от сектора просто са помпели цените вй така ,около 20 милиарда са злоупотребите разкрити в Дания .
... това обаче става на фона на уникално ограничен добив!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеГледай нафтата. Мислил ли си досега, че връзката с банките е толкова пряка. Признавам си, че мен ме изненада. Въпросът е докъде може да слиза при положение, че добив нема.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТова е свирено. Да гледаме напред. Към следващия фалит.
Аз се оглеждам за заместник на Унилевер в портфейла, но нещо не откривам. Такива кежави дивиденти ме не устройват.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Умре съвсем по план. Мойш ли да повярваш, че бях сложил поръчка за късо на 6,69.
... пуснах захранка за WASH на 25. В момента е под ковид цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНа 'републиканците' от Фърст ли?
... пуснах захранка за WASH на 25. В момента е под ковид цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеУтре е добър ден за обявяване на фалит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеЛошата новина е че в холсела имат видими проблеми и Гучи не са успели да отплеят въпреки отварянето на Китай. Добрата е че Ив Сен Лоран с директните продажби се представя много добре. Очилата също са интересни, но там обемите още са малки.
С този слаб отчет и банковите призраци ми изглежда добро начало на корекция в Луксзония сегмент, да видим.
Коментар
-
Лошата новина е че в холсела имат видими проблеми и Гучи не са успели да отплеят въпреки отварянето на Китай. Добрата е че Ив Сен Лоран с директните продажби се представя много добре. Очилата също са интересни, но там обемите още са малки.
С този слаб отчет и банковите призраци ми изглежда добро начало на корекция в Луксзония сегмент, да видим.
Коментар
Коментар