If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде сега сетите се каква е схемата за OXXY ,и защо Бъфет налива там...наскоро имаше една снимка с мениджърите на Окси с едни лопатки строени в редичка
Гледай нафтата. Мислил ли си досега, че връзката с банките е толкова пряка. Признавам си, че мен ме изненада. Въпросът е докъде може да слиза при положение, че добив нема.
Гледай нафтата. Мислил ли си досега, че връзката с банките е толкова пряка. Признавам си, че мен ме изненада. Въпросът е докъде може да слиза при положение, че добив нема.
Правилният въпрос е не до ДОКЪДЕ ще слиза , а до КОГА.
Не с банките а с потенциалното търсене при една икономическа криза.Нали видя какво стана като затвориха всичко?То уж и енергийна криза щеше да има после се оказа както и в Дания десетки фирми от сектора просто са помпели цените вй така ,около 20 милиарда са злоупотребите разкрити в Дания .
Стига преразказва интернет, май нига. Нафтата е уникално капиталоемък бизнес. Важи за добив, транспорт, рафиниране... за всичко. При отлив на капитал естествено имаме отлив и от нафтата, където всеки един момент има спекулации за трилиони. Вдигането на лихвите също води до известен отлив от високорискови инструменти и преливане към по-сигурни.
... това обаче става на фона на уникално ограничен добив!!!
Не с банките а с потенциалното търсене при една икономическа криза.Нали видя какво стана като затвориха всичко?То уж и енергийна криза щеше да има после се оказа както и в Дания десетки фирми от сектора просто са помпели цените вй така ,около 20 милиарда са злоупотребите разкрити в Дания .
Вчера много хубаво почнаха да падат, тамън си викам идеално - бомбите на архитекта хванаха дикиш......... ама за съжаление и макдоналдс, и гугъл, и майкрософт, и дженерал моторс изкараха твърде хубави отчети! Бачо Били направо се оля........
Коментар