Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеТерзиев на 7600 и аз не мисля да го скъсявам та дори и да изпусна една врътка, но ако мине 7800 ще го следя много внимателно
От колко ще го скъсяваш тоя път?
Относно долара бъркаш - Тука разправяха как ако Щатите почнели да печатат долърът щял да умре еми почнаха долърът даже се качи леко
Каква ти е прогнозата за долара? да ти обясня къде бъркаш послеLast edited by petrg5s; 06.06.2023, 18:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Според мен "умните" пари правят ужасяващо грешната калкулация да залагат на сваляне на лихвите. Това би затрило $ и просто не ми се вярва да се случи.
И въпреки това - в никакъв случай не бих скъсявал FTSE. Изключително лошо съотношение риск/печалба. Имаш надценен GBP, което допълнително работи срещу теб.
Относно долара бъркаш - Тука разправяха как ако Щатите почнели да печатат долърът щял да умре еми почнаха долърът даже се качи леко
Същото е и с лихвите ще свалят лихвите и всички останали ще ги последват и долърът пак няма да пострада
Коментар
-
хехе, Епъл още преди няколко месеца продадох... без да съм купувал обаче.
Коментар
-
хехе, Епъл още преди няколко месеца продадох... без да съм купувал обаче.
Я виж тука какво излиза като данни ?
Какво ще кажеш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Имаш ли Епъл.Тия изтрепаха рибата
Коментар
-
Според мен "умните" пари правят ужасяващо грешната калкулация да залагат на сваляне на лихвите. Това би затрило $ и просто не ми се вярва да се случи.
И въпреки това - в никакъв случай не бих скъсявал FTSE. Изключително лошо съотношение риск/печалба. Имаш надценен GBP, което допълнително работи срещу теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеДо Август американците ще продадат 1 трилион дълг - Тия пари в голямата си част ще дойдат от продадени акции
Очаквам че все пак преди това ще направят малко рали и ще ги дебна пак да скъсявам FTSE-то
Не виждам как ще продадат 1 трилион без това да се отрази на акциите в глобален мащаб
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекак е еверйски плямпачи що не пишете в тая тема хяхяххяхяхяхяхяхя
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНе нам, ама този път дори аз смятам, че ще върви нагоре. Последен шанс преди излитането покрай "изненадващото" споразумение.
... просто утепахме рибата! При все това още държим PSQ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеETRN в момента е с много добре откъм риск/печалба. Компанията е за тръби, но не е командитно д-во.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар