IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
    Не си струва нервите да ги дебнат да продавам после пак да влизам и така
    Каврък аз като ти казвам,че имаш повече талант от половината списващи тук,ти не вярваш.
    Много добре си схванал един от съветите !
    Но както ти казах и преди,сгреши в най-важното нещо в търговията, тайминга ! Ако позволиш критика,разбира се

А ябълката рисува много грозни неща ,казвам ти
    50% ръст има за 6-месечието.Виж кога е правила такива,и какво следва после
    Провери и в гугъл и какво става с акции с ръст 50% за 6 месеца
    Напиши си домашното !

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Нацелваш ги, спор няма!
      Мисля следващия път да купя широки индекси ,да си знаете че може и да ги анулират после след моите покупки и да спрат да съществуват ,това очаквам след тази фиеста

Коментар

Един път и аз да тръгна да купя акции и то да разръчкат Nasdaq.
        Нацелваш ги, спор няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение

Нали уж беше дългосрочен?
          Така е и така оставам.Правих сметки ,моите акции са купени под 190 долара около границата на цена 186,187 която е с нива за покупка спрямо заявките на пазара.И да паднат ще е до цена най много 160,170 .Не си струва нервите да ги дебнат да продавам после пак да влизам и така

Коментар

Моите вчера тръгнаха зле затвориха що годе прилично.Август ще изкарват чак отчет но заради ония тъпанари в Nasdaq които ребалансират индекса паднаха акциите .Един път и аз да тръгна да купя акции и то да разръчкат Nasdaq.
            Нали уж беше дългосрочен?

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Нещо юлската корекция не върви. Пазарът затваря силно. Какво ли ще стане, ако почнат да изкарват добри отчети...
              Моите вчера тръгнаха зле затвориха що годе прилично.Август ще изкарват чак отчет но заради ония тъпанари в Nasdaq които ребалансират индекса паднаха акциите .Един път и аз да тръгна да купя акции и то да разръчкат Nasdaq.

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
                Арпаджик, не магданоз
                Потресаващо ниско ниво на матряла и в тази тема

долармeни купуват пробив на 7 годишна подкрепа !!! ватенки русороби лъжат за позиции ,сега пък и арпаджик взеха да обсъждат.....
                И ги е страх една прогноза да дадат за SP500 ,за да не им лъснат невежите аматъорски задници

..................

Last edited by petrg5s; 12.07.2023, 08:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

От кой филм беше това цитирам по спомен

- Магданоз? те всички сега продават магданоз по добре чесън да беше посадил
                  Арпаджик, не магданоз. Матриахат.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Нещо юлската корекция не върви. Пазарът затваря силно. Какво ли ще стане, ако почнат да изкарват добри отчети...
                    Дам, тази година не е много типична. Гущерът също предава фронта. От друга страна обаче само се чака повод.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                      Днес е ден за продаване, ама нещо не искат да ми купуват колците.

Коментар

• Днес е ден за продаване, ама нещо не искат да ми купуват колците.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Колега спокойно всичко ще ходи на долу
                          Не мисля ,не всичко това показват справките

Коментар

Bank of America тръгна който не е купил да побърза таргет 25% нагоре
                            Колега спокойно всичко ще ходи на долу

Коментар

• Bank of America тръгна който не е купил да побърза таргет 25% нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Колкото по-малко знаеш по-добре
                                Я ходете всички на майната си ..ееей Аман от комплексари братче ...Извинявай ама това не е ок ,само заяждания само подмятания просто не знам .

Коментар

Working...
                                X