If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кавръков , от тази дискусия с доходността пари няма да изкараме.Кажи че е била месечна или седмичната ти доходност и да се приключва.Като я докараш до годишна , пак ще се похвалиш .............и така.Мир да има!
Сега кажете как го виждате златото от тук нататък през годината.Защото златокопачите не са на никак лоши цени при тази моментната на златото.Имайте в предвид ,че и при тях някой консумативи поспаднаха,а цената на металчето държи много сериозно,въпреки лихвите,въпреки бондовете.Разбира се ако падне под 1900 ,ще има и по-добри цени .Въпросът е че аз леко започвам да се съмнявам.Ако това ще става трябва да е скоро.Защото според мен ,няма да мине много време и кулата от карти ще започне по един или друг начин да се заклаща.А тогава обикновенно е късно за вход.
Та кажете как ги виждате нещата вие?
Я ми кажи как се смята лихвен процент даден от банката за 6 месеца на годишна база ?
Дели се годишната лихва на 12 и се умножава по броя месеци за който ти е даден депозита като срок ,нали така и обратно месечната доходност лесно може да се умножи по 12 за да видиш каква е годишната спрямо изминалия месец подчертавам обаче към днешна дата ,как вървиш като потенциал ,ясно че годината не е минала и не се знае дали ще е такава
Погледни си пак акаунта и ми кажи виждаш ли си 36% годишна доходност в акаунта
Я ми кажи как се смята лихвен процент даден от банката за 6 месеца на годишна база ?
Дели се годишната лихва на 12 и се умножава по броя месеци за който ти е даден депозита като срок ,нали така и обратно месечната доходност лесно може да се умножи по 12 за да видиш каква е годишната спрямо изминалия месец подчертавам обаче към днешна дата ,как вървиш като потенциал ,ясно че годината не е минала и не се знае дали ще е такава
Да ти кажа не ме интересува какво предстои ,защото първо не съм набил много пари ,второ съм си сметнал предварително потенциалните загуби и печалби в едни близко бъдеще и така .
Добра логика ама що не я приложи и при имотите преди няколко години особено като купуваш за лично ползване а не за спекула?
Защо ти трябваше да чакаш срив след като знаеш че в дългосрочен план ще си на плюс
Да ти кажа не ме интересува какво предстои ,защото първо не съм набил много пари ,второ съм си сметнал предварително потенциалните загуби и печалби в едни близко бъдеще и така .
Как купуваш като доходността ли
Виртуално предполагам
Снощи дано ти е светнала червената лампичка какво предстои
Коментар