IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Търпението е благодетел,но в твоя случай май не.
    няма добродетели с опциите там единствената тапня е времето и за мен е важно да подскачат не зависимо в коя посока, защото ми е такава позицията има иначе всякакви вариации, но има време до Юни барем се размърдат ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
      другари, направете нешо на тая борса да скачат не зависимо на къде, че треа затваряме позициите, не да ми висят кат сополи 1 месец там ....
      Търпението е благодетел,но в твоя случай май не.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        ето и една гнидска мъдрост от моя любим сайт
        Bull market will "end badly" but still has a long way to go
        Кефи ме твоята напоритост да смачкаш гнидите,ама с емоция само не става.
        Ще дойде и твоя златен миг след някой и друг месец ,на този етап е по-добре
        да пасуваш.

Коментар

• другари, направете нешо на тая борса да скачат не зависимо на къде, че треа затваряме позициите, не да ми висят кат сополи 1 месец там ....

Коментар

• ето и една гнидска мъдрост от моя любим сайт
            Bull market will "end badly" but still has a long way to go

Коментар

• просто днеска в адвентистките църкви пеят - купувай купувай

Коментар

• редко мажиш ли филията

Коментар

• ами то с тая чалга на къде

Коментар

• неска купуват утре ще плачат . ами бича проста работа

Коментар

• Купувате ли а..
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Зависи кога ще се изчерпи ръста в Европа.Казаха,че в момента се задълбочавал,
                        ама с тази война в Украйна докъде ще се задълбочи не знам.

Коментар

• SPX JUN 06.2014

-1900/+2 1880 /- 1860 Butterfly PUT -2.80 Probabillity 85%

ей туй напрай дедо ви, туй сглобихме, или да хои до първата седмица на Юни над 1900 или под 1860 се ми е тая само да не е между тях ..., че ше изям тоягата ...

Коментар

значи ако сега са я казали по сисибиси телевизията може да се пускат къси
                            E ... не веднага

Коментар

значи ако сега са я казали по сисибиси телевизията може да се пускат къси
                              Вероятно ще продължат да надуват бапона докато се взриви.

Коментар

• значи ако сега са я казали по сисибиси телевизията може да се пускат къси

Коментар

Working...
                                X