IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Биотехниките са на мода и има защо - правят яко кинти и спекулират с най-ценното за човека.... Това не значи, че не може да се образува балон. Обзема ме съмнение, когато видя графика като ски шанца и раздаваща дивидент над 5%. Дано се нагушите преди да отиде на 40. Всичко е до време - особено, когато става въпрос до мода.
    Аз все още залагам на major correction 20-30% и те тогава няма оцеляване, каквото и да е на мода ... тек след това ше гледам модата ..

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      http://seekingalpha.com/article/2156...e?source=yahoo

Браво на доктора. Много добре го е написал. Явно е и добър инвеститор.
      Аз пак добавих преди малко и вече ми е акция номер 1.
      Чакам си трипъла на 200$
      Биотехниките са на мода и има защо - правят яко кинти и спекулират с най-ценното за човека.... Това не значи, че не може да се образува балон. Обзема ме съмнение, когато видя графика като ски шанца и раздаваща дивидент над 5%. Дано се нагушите преди да отиде на 40. Всичко е до време - особено, когато става въпрос до мода.

Малко английски хумор - извън темата, но за модата :
      Един английски джентълмен цяла вечер се чудил откъде се чуват тайнствените стъпки в пустия му замък. Докато не отворил гардероба и не открил, че .... модата си отива...
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Много работа ще има в ити сектора .така е ето виж редко как фърчат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Ще се види зер Дау Бау на двадесет жилки.
          блаженни вярващите
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Ще се види зер Дау Бау на двадесет жилки.
            мхм някъде около 50 хилки ще да е ...

Коментар

• http://seekingalpha.com/article/2156...e?source=yahoo

Браво на доктора. Много добре го е написал. Явно е и добър инвеститор.
              Аз пак добавих преди малко и вече ми е акция номер 1.
              Чакам си трипъла на 200$

Коментар

• Ще се види зер Дау Бау на двадесет жилки.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  има ли дълги прасета тия беемвета адски мощни нищо не ги събаря
                  джанъм не го шорти още, мани го не виаш ли че не е свършило движението, остай го да се измори и тек му скочи тогава на кратуната ... къде края на май там или юни .. де да ги знам то ш се чуе и види
                  Last edited by michaelis; 23.04.2014, 19:13.

Коментар

• има ли дълги прасета тия беемвета адски мощни нищо не ги събаря
                    Last edited by the architect; 23.04.2014, 17:42.

Коментар

• фашагата стой достопочтено и не мърда. войн. мисля че 1% корекция стига. нещо ефекта на разпънатото еврейче свърши . много бързо бе редко
                      Last edited by the architect; 23.04.2014, 16:45.

Коментар

• за четящите книжки прасето рисува чутуриклъц клъц

Коментар

• редко зарибяваме ли бичета ще ги колим

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Както каза равния при всички положения дори и това "скъпо" хапче спестява на държавата десетки повече пари от загубен БВП и други неефективни терапии.
                            Колко е цената на човешкия живот според тебе ?
                            Монополиста ако бъде ощетен в случая ще бъде много лош сугнал за развитието на целия сектор и медицинската наука като цяло.

А и какъв е проблем за държава де печата като ненормална $ ?
                            Само за 3 месеца повече печатане със сегашното темпо и са се разплатили на 100% за всички 3.2млн хамериканци с хепатит С. Елементарно Уотсън..
                            Дори и пазарите ще са доволни от леко забавяне на тейпъринга, уин-уин
                            Реално всеки патент във фармация е до време - 20 години. Т.е. всяко лекарство измислено някога в един момент ще стане достатъчно евтино. Така фармацефтичните компании се налага да си върнат инвестицията и да направят печалба от разработването на всяко лекарство в рамките на тези 20 години. Винаги стои и въпроса с конкуренцията, реално ако една компания е измислила дадено лекарство, то и друга ще успее рано или късно - въпроса е кое лекарство ще е по ефективно. Ето при хепатит С и в момента го лекуват с други лекарства, до две три тримесечия ще излезе още едно лекарство, до една година още две. И реално разпределянето на пазарен дял ще е според ефективност/цена/странични ефекти.

Коментар

• sluggish China puts brakes on European shares

боже колко мъка има на тоя свят .МЪКА

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Имам чувство, че говориш за тухли четворки и колко дупки имат ....
                                Проблема е в алчността на монополиста - комбиниран в случая с тази на инвеститорите. Що се отнася до лекарства трябва да има регулации и морал. С две думи - да намерят формула за да им заплатят разходите по разработката и да им дадат безсрочен патент с продажба на производствена цена х 2 или х3 или х5 ..... И Нобелова награда по медицина.
                                В противен случай следващия откривател на уникално лекарство (напр. универсално за лечение на рак) може да поиска цена от 1 млн. на хапче и пак ще има пазар.
                                Както каза равния при всички положения дори и това "скъпо" хапче спестява на държавата десетки повече пари от загубен БВП и други неефективни терапии.
                                Колко е цената на човешкия живот според тебе ?
                                Монополиста ако бъде ощетен в случая ще бъде много лош сугнал за развитието на целия сектор и медицинската наука като цяло.

А и какъв е проблем за държава де печата като ненормална $ ?
                                Само за 3 месеца повече печатане със сегашното темпо и са се разплатили на 100% за всички 3.2млн хамериканци с хепатит С. Елементарно Уотсън..
                                Дори и пазарите ще са доволни от леко забавяне на тейпъринга, уин-уин

Коментар

Working...
                                X