If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес си върнахме 50 day moving average-а и прекарахме цялата сесия над него, дори не се опитахме да го тестваме надолу.В същото време правим рекордно нисък volume за последните 2 месеца.Много ми е интересно до кога ще продължаваме така...
Може би трябва тест на върха...
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Днес си върнахме 50 day moving average-а и прекарахме цялата сесия над него, дори не се опитахме да го тестваме надолу.В същото време правим рекордно нисък volume за последните 2 месеца.Много ми е интересно до кога ще продължаваме така...
The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Почват отчетите. Има изнедващ позитивизъм, но и на мен ми се струва че ако не изкарат компаниите някакви супер добри данни ще има движение в широк рейндж следващите месеци. дори само заради очакваното вдигане на лихвите, а и е редно да видят дали в същност QE помпа пазара или не. Защото дори и за това има много силни разногласия. Ако след като почне да намалява КИ пазара вземе да пада, и като нищо ще настане паника. Поне за кратко, защото аз поне не вярвам КИ да им е помпал пазара.
Предполагам говориш за това.Там някъде и мен ме изкараха от късата....просто не виждам кой купува при такъв слаб маркет,но явно работи щом продължаваме нагоре....
трейдър , най притеснителното е че гнидите си направих поредната 8657 обърната чутура на 4ч и дори в петък си тестваха неклайна , имам големи притеснения че ще се опитат да я изпълнят , но няма лошо защото пазарчето е вече пред пръсване , само ще налеят малко олио в огъня
Едва ли има смисъл да давам анализ, при положение че в момента не знам точно какво става...Като цяло едно и също нещо се повтаря няколко дни подред, отваряме на около 0.5% нагоре и после сме настрани през цялата сесия.Петък трябваше да се разпродадем, но не го направихме.Не разбирам защо продължаваме да се движим нагоре при положение че като цяло структурата на маркетът е доста слаба.....за момента късите явно не работят,а да се отварят дълги според мен е доса рисковано и не си струва.Днес се опитваме да направим topping tail, ще видим дали the architect ще излезе прав
Избързах с петробрас, страхувайки се да не отскочи бързо нагоре.
Добре отскочи, няма що ...бързата кучка слепи ги ражда, ще си научим урока
Поне да бях влязъл в аржентинското дъщерно...много по перспективно и подценено, а и навярно ще го продадат по някое време, а цената ще е Х 2 Х 3 тогава. http://finviz.com/quote.ashx?t=pze&ty=c&ta=1&p=d
А и други бисерчета намирам тия дни на пазара.
Нямам търпение скоро да метна интерактива...
Аз пак да кажа. Като купуваш нещо, гледай графиката на цената му да е на обратно. Стратегията за игра на контра върши работа само ако наистина много добре разбираш защо едно нещо пада, защо пазара го оценява все по ниско. И имаш много силни доводи при какво развитие пазара ще се обърне.
Или с други думи игрането на контра изисква много повече знания от движението по тренда и използване на инерцията. Което го прави и много по-трудно. Както от информационна, така и от чисто психологическа гледна точка.
Като пример веднага мога да дам многото ентусиасти и в този форум които се заиграваха с комерцбанк без да разбират какво всъщност се случва. И от която ако имат акции продължават да губят - вече не знам колко години под ред.
какво се мъчите по другите борси - на бфб-то трябва да надхитриш 1000-2000 човека и си на плюс там са милиони, имат алгоритми, чисто статистически шансът вие да сте се сетили нещо по-умно от другите е много малък неприятно но факт
Ама възмойностите за печалба са малки на БФБ. Много са бавни акциите.
Избързах с петробрас, страхувайки се да не отскочи бързо нагоре.
Добре отскочи, няма що ...бързата кучка слепи ги ражда, ще си научим урока
Поне да бях влязъл в аржентинското дъщерно...много по перспективно и подценено, а и навярно ще го продадат по някое време, а цената ще е Х 2 Х 3 тогава. http://finviz.com/quote.ashx?t=pze&ty=c&ta=1&p=d
А и други бисерчета намирам тия дни на пазара.
Нямам търпение скоро да метна интерактива...
Коментар