IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хахо основна грешка и бъг в системата едно време като катерехте и не оставяхте никакви гапове , сега бая си ги забравяте изотдолу

Коментар

• браво добър ръст

Коментар

• ммм че красива чутурка

Коментар

• повтаряме движението от вчера отлично

Коментар

• ама как пак си изрисувахте обърнатата чутурка дето я разигравате от 5 години a

Коментар

• просто избиваме стопчета инак ще има един последен връх на изнемогване гапче на 644

БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АЗ СЪМ ОВЦА

Коментар

• РЪСТ !!!

Коментар

• Архитект ....какво значи балонери....тренда върви на горе и ние по него...да не е наш тренда...може и още 2г да е на горе това е пазар...каквото предлага се нагаждаш ...иначе дърво
                  Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Колега темата си е тема пазара си е пазар ...все о=ще няма ме сигнал на тотална разпродажба....да има край на тренд и нов къс нека караме по късия и когато свърши ще дерзаем нагоре ако пък се свлече подарък...както има дълги има и къси ...
                    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• хубу де айде чао спирам да викам

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                        Отварям темата след като я подминавах нарочно 2-3 седмици и гледам пак неуравновесени хора, които "крещят" и пропагандират нещо си. И утре тия лабилни психически типове, ще ме убеждават, че правят пари...
                        Дам... май ще отворя темата пак след 2-3 месеца...
                        Колко тъжна картинка!
                        Ми то и ти да чакаш да си затвориш късите от 12 месеца а пазара да прави new all time high всяка седмица и ти ще крещиш неуравновесено

Коментар

• мдаааааа тъжно е какво ще се случва ама ти не знаеш от балонери тип евгминч до тука ми дойде

Коментар

• Отварям темата след като я подминавах нарочно 2-3 седмици и гледам пак неуравновесени хора, които "крещят" и пропагандират нещо си. И утре тия лабилни психически типове, ще ме убеждават, че правят пари...
                            Дам... май ще отворя темата пак след 2-3 месеца...
                            Колко тъжна картинка!
                            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                            България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧ
                              Ти сам си говориш вече
                              Някой хора от чакане на късите издивяха

Коментар

• ПЛЕШИВЕЦО ИДВАЙ ДА СПАСЯВАШ ПОЛОЖЕНИЕТО ПЛЕШИВЕЦООООООООООООООО

Коментар

Working...
                                X