Първоначално изпратено от RandomTrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАаа, много, не е бе. По флексибилен ще съм така в допълването ако тук таме се спихне по сериозно.
Даже се чудя дали да не взема и 2-3 ябълки, белким ги закръгля на 10 артии. Дано да се издънят на отчета мискинята
П.С. Нищо интересно в минутите на Фед-а, дъмпнах го тоз викс.Last edited by snaky; 10.07.2013, 22:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеУспех! Ама много нефтеняк бе!
Даже се чудя дали да не взема и 2-3 ябълки, белким ги закръгля на 10 артии. Дано да се издънят на отчета мискинята
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеPBR,PZE,TGA,EBIX,BP,E,TOT,STO,RIG
Айдее, на бати подценените нефтеняци с дивидентчетата. Вече са 15% от пакета ми на БФБ.
Довчера бяха 6, днес добавих и Тотал, Статойл и Трансошън.
Средна див-на - 4.4%, избихме и зъбите на инфлацията
Най рискови са TGA , EBIX, както и двата Петробраса.
Ма и най голям урожай може да излезе от тях
Аз купих малко VXX. След малко може да пораздруса лекичко. Брадатият като говори по-принцип се изказва от името на целия FOMC, а не само от свое собствено и мисля, че ще излезнат интересни работи. А и доста покатерихме тези дни, време е да слезем някоя точица надолу.
Коментар
-
PBR,PZE,TGA,EBIX,BP,E,TOT,STO,RIG
Айдее, на бати подценените нефтеняци с дивидентчетата. Вече са 15% от пакета ми на БФБ.
Довчера бяха 6, днес добавих и Тотал, Статойл и Трансошън.
Средна див-на - 4.4%, избихме и зъбите на инфлацията
Най рискови са TGA , EBIX, както и двата Петробраса.
Ма и най голям урожай може да излезе от тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениехахо твоя човек щял тези дни пак да спасява света , затова кOпувай за 20000
От всички дълги позиции ми остана само 1 отворена, която ще кеширам на 1,660.
Иначе от 1,560 нагоре кеширах 6 дълги позиции.
Колко пара падна бедна ви е фантазията
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениесеч на гнилочите
Стоя преди малко и се чудя що катерим днес и изведнъж ми просветна! Ми то днес вторник, бре!!!
Коментар
Коментар