IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    мнооого сериозна се очаква тази корекция.дано не се окаже започнал мечи тренд
    Каква е тази корекция?
    Може ли някой да ми обясни, че аз не я виждам
    Индекса прави New All Time High след което пада с 1.5% и за вас това е корекция?
    1.5% си е нормално движение нагоре надолу за 1 ден, това не е никаква корекция!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
      Ми, че то ако не падне до 11к в следващите 5 години, шанса да падне изобщо до там, в обозримо за бъдеще, е не повече от 17%.
      Все пак трудно се проспива две декади инфлация
      На графиката ясно се вижда кога Щатите започнаха да си измислят пари, а как ще свърши всичко.. кой знае
      http://www.macrotrends.net/1319/dow-...storical-chart
      При следващата рецесия

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
        Значи добре ли съм те разбрал?
        Дау ще падне до 11к преди да стинге 16к?
        Човек има чувството че и ти не си вярваш, знам че имаш къси позиции който искаш да станат печаливши ...
        НО трябва да си реалист и да се приготвиш за това че ДАУ може да не падне до 11к в следващите 5 години.
        Ми, че то ако не падне до 11к в следващите 5 години, шанса да падне изобщо до там, в обозримо за бъдеще, е не повече от 17%.
        Все пак трудно се проспива две декади инфлация
        На графиката ясно се вижда кога Щатите започнаха да си измислят пари, а как ще свърши всичко.. кой знае
        http://www.macrotrends.net/1319/dow-...storical-chart

Коментар

• Sell ZSL - buy RIG
          24.5% от шорт сребро за точно 3 седмици - кой ти ги дава.
          Посмей ли да надигне пак глава - пак бой по манерката.

Аз RIG и BP си ги тача, колкото и да не ги долюбва уолстрийт.
          Рано или късно всичко си идва на мястото.
          Освен 5% дивидент и двечките ще ми дадат дабъл до някоя друга годинка.
          Карл Икан също тоже не е прост

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
            Според мен ще има още един отскок нагоре и чак след това ще пада.
            голямо падане ще е.аз не съм по малките движения.да може и да отскоче по някое време с 100 тина пипса ама това не ме грее.

Коментар

• Според мен ще има още един отскок нагоре и чак след това ще пада.

Коментар

• но от 15 550 съм си на къси и като гледам скоро няма да затварям.айде успехи

Коментар

• мнооого сериозна се очаква тази корекция.дано не се окаже започнал мечи тренд

Коментар

Човек има чувството че и ти не си вярваш, знам че имаш къси позиции който искаш да станат печаливши ...
                    НО трябва да си реалист и да се приготвиш за това че ДАУ може да не падне до 11к в следващите 5 години.
                    Говоря образно,не се прави на луд!
                    то и на 13к да падне -пак ще слагаш мокри кърпи на главата,с твоят непоправим оптимизъм за тренда.
                    Виж явно няма смисъл да се пеня -не вдяваш,или не искаш да вденеш-твой проблем.
                    Всичко добро ти желая,спирам да комуникирам с теб-просто няма смисъл ,троши си главата като искаш
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      факта,че изконсомираха Добрата новина на Бен,само за един ден-нищо ли не ти говори?
                      Разбира се,че тези нива ще бъдат достигнати,но на теб,ти убягва основното-за нас трейдърите е важен пътя(Дау),през който ще се мине до там-тъй като играем на марджин-Кажи ми кво те топли че Дау ще стане 16к,при положение,че преди това ще мине през 11к Ърм,или ще издържиш на това лирично отклонение
                      Няма такова нещо като само нагоре-НЯМА-набий си го в кратуната,щото ще ревеш!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                        Абе има такова нещо и е доказан факт Друг е въпросът дали имаш достатъчно време, нерви и акаунт.

Как ще коментирате че крепят Дау с ААПЛ, предвид че е често срещан похват в играта.

http://finviz.com/map.ashx
                        Факт ,могат го Гадовете-имат доста козове.
                        Те за това и си ги спихнаха,преди новата пръчка да изкарат.

Коментар

факта,че изконсомираха Добрата новина на Бен,само за един ден-нищо ли не ти говори?
                          Разбира се,че тези нива ще бъдат достигнати,но на теб,ти убягва основното-за нас трейдърите е важен пътя(Дау),през който ще се мине до там-тъй като играем на марджин-Кажи ми кво те топли че Дау ще стане 16к,при положение,че преди това ще мине през 11к Ърм,или ще издържиш на това лирично отклонение
                          Абе има такова нещо и е доказан факт Друг е въпросът дали имаш достатъчно време, нерви и акаунт.

Как ще коментирате че крепят Дау с ААПЛ, предвид че е често срещан похват в играта.

http://finviz.com/map.ashx

Коментар

Човек бих ти повярвал, ако това не го бях чувал от теб и преди.
                            Всеки път като ми кажеш, горивото свърши и всеки път дългите правят New High, а твойте къси се отдалечават от break even все повече.
                            До края на годината S&P 1800, DJI 16,000, DAX 9000.
                            Незнам кога ще почне това tapering може би догодина, така че има още много гориво за наливане в мотора.

Коментар

стой и гледай!
                              Стига си философствал!
                              Щом Пазара "преживя" изненадата от Фед,това значи само едно-ГОРИВОТО НА ХЕЛИКОПТЕРА НА БЕН-СВЪРШВА!!!!!!
                              Човек бих ти повярвал, ако това не го бях чувал от теб и преди.
                              Всеки път като ми кажеш, горивото свърши и всеки път дългите правят New High, а твойте къси се отдалечават от break even все повече.
                              До края на годината S&P 1800, DJI 16,000, DAX 9000.
                              Незнам кога ще почне това tapering може би догодина, така че има още много гориво за наливане в мотора.

Коментар

Много я обичам тази думичка АКО
                                А имам една още по-любима "А дано ... ама на дали"
                                стой и гледай!
                                Стига си философствал!
                                Щом Пазара "преживя" изненадата от Фед,това значи само едно-ГОРИВОТО НА ХЕЛИКОПТЕРА НА БЕН-СВЪРШВА!!!!!!

Коментар

Working...
                                X