Къде ще се спрем е трудно да се каже.Ти гледай да не те хване второто движение надолу, че тогава става лошо...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеДнес сигурно ще тестваме 1600.Не бих се надявал да пробием.Ако все пак успеем следващият таргет е 50 day moving average-a.Мисля че движението надолу още не е свършило,в скоро време мисля че ще видим 1530.
Имам още 3 да видим къде ще се спре 1,615 може би до края на седмицата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеBull Trap
Коментар
-
Затварих току що 5-те дълги на 1585 $, които отворих следобед на 1570 $.
5 * (1585 $ -1570 $) = 75 $ чиста печалба. В рамките на деня е доста добре!
п.с.ще се озъртам за дълги по S&P 500 .
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
24.06.2013 16:38
Пускам 5 дълги индекса S&P 500 на 1570 $ . Супер! Успех!
п.с. с възможност да почна да изграждам дълга позиция .Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Ако някой има къси тука да внимава много, защото нещата няма да бъдат оставени така. Ака волатилността не намалее, най-късно до 2-3 дни ще изкочи я Брадатия, я Драги да свири край на междучасието. Нищо, че първия каза миналата седмица в прав текст, че му е през оная работа накъде щял да тръгне пазара. Блъфира. 10 годишните американски облигации се качиха със 100 базисни пункта за няколко седмици. Това си е направо клане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеБондовете цепят.. Скоро ще видим тежката артилерия - казвам поне 145 на месец или 'неограничено до стабилизиране на положението'
И това са при безотговорните приказки на Бернанке че планира по някое си време в бъдещето да намали QE.
Представете си какво ще стане ако наистина спре QE на някой да му се плащат 5-6% лихва по бондове?
Някой да може да си позволи да плаща 5-6% лихва по бондове.
Ако бондовете станат на 5-6% лихвите на банките стават 7-8% цялата икономика отива в киреча.
За това QE ще остане с нас за много много дълго време ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДа не си Гузен нещо
Без лоши чувства разбира се
Всеки си има глава на раменете
Мамуне до къде я докара с реала?
Глей дакса къв е дащен направо се разцепи да дава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДа не намекваш нещо?
Без лоши чувства разбира се
Всеки си има глава на раменете
Мамуне до къде я докара с реала?
Глей дакса къв е дащен направо се разцепи да даваАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар