Първоначално изпратено от prodigal
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеще мачкат, защо да не мачкат. Там нямат червени боклуци и отрепки !!!
Апропо, и там си имат и червени и сини боклуци, тук имаме повече нюанси, че сме Европа и със стил ги правим нещата.
Айде със здраве и не бъркайте темите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНо САЩ мачкат! Икономиката направо кърти! Както казва Бен Бернанке 2014- и 2015-а ще са много силни години за САЩ. Т.ч. до 2-3 години не изключвам нива към 2000 по S&P 500.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеИма ли още мечки?
Пуснах къси LinkedIn от 200 $.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗапалил се е друг дриймлайнър
Пак бива, като видях движението, помислих, че е паднал. Важното е да няма пострадали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеТова и направих, защото потенциално ще отскочи повече спрямо гол шорт, а и спот индекса е под 14. Сделката е добра.
П.С. К'во стана с Боинг бре?! Размазаха ги!
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеКупи VXX.Днес се държи доста добре и аз съм му хвърлил око.
П.С. К'во стана с Боинг бре?! Размазаха ги!Last edited by snaky; 12.07.2013, 20:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеИма ли още мечки?
Коментар
-
http://blogs.barrons.com/stockstowat...d=yahoobarrons
Късмета на новобранеца
Ако бях го лапнал вчера следващите дни щях да духам супата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеsnaky,
Европа са пълни аутсайдери! Горе-долу Британците са добре, но Еврозоната е пълен кошамер! ЕС ще стане и в бъдеще много мършава структура.
Но САЩ мачкат! Икономиката направо кърти! Както казва Бен Бернанке 2014- и 2015-а ще са много силни години за САЩ. Т.ч. до 2-3 години не изключвам нива към 2000 по S&P 500.
А и аз ти говоря за финансовите пазари, а не за икономиките като цяло. На европейските пазари се търгуват същите мултинационални компании като отвъд гьола, ако не е и по-харни. Това не са БФБ компании.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСакън бе, не думай така
Утре още с отварянето си купувам Valero , даже още днес трябваше вместо да се почесвам...
Шоферите не мога ги мисля, ще си плащат кат попове
П.С. - аз също следя Моликорп. В момента китайците ги тъпчат главно защото не се съобразяват с екологичния фактор и държат цените ниски. Само че това се превърна в основен проблем за цялата държава. Ще има екшънI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар