Еееее недей така,чак до там няма нужда да се стига.Вече си имаме трендлайн надолу,на теория хай-а от вчера не би трябвало да го минем.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеАз продължавам да стискам късата, стопът ми е малко над днещният high.Явно входът ми не беше особено добър.Все още мисля че показваме сравнително слабо движение нагоре,като се има в предвид днес колко силно отворихме, цял ден бяхме настрани.Volume-a днес е по-малък дори от вчера.Утре е края на месеца и може да сме доста волатилни, ще видим..."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Аз продължавам да стискам късата, стопът ми е малко над днещният high.Явно входът ми не беше особено добър.Все още мисля че показваме сравнително слабо движение нагоре,като се има в предвид днес колко силно отворихме, цял ден бяхме настрани.Volume-a днес е по-малък дори от вчера.Утре е края на месеца и може да сме доста волатилни, ще видим...The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Коментар
-
Пазара е идиотски. Ако изкараме и юли без корекция тогава ще викаме ура. . Професионалистите на уолстрийт са много учудении озадачени от пазара. Според мен За да има солидно рали трябва силен ден в Азия и Европа. Китайците правят страхотна фигура на многогодишна графика - falling wedge и опитват да задържат трендлинията обаче мисля че начало на силно рали може да е ден с 2-3% ръст в Китай а този ден ако се случи, ще е след 1-2 седмици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениее нали следващите 10 години щяхме да растем
наблюдавай злото , следващите са сините жетончета
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеКъде ще се спрем е трудно да се каже.Ти гледай да не те хване второто движение надолу, че тогава става лошо...
Ако се вдигне до 1,612 ще ликвидирам следващата дълга позиция, щото някак си не ми се вярвя да вдигнем до 1,615.
Коментар
Коментар