IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    За Bayer идеи за отчета? Хапчетата според мен са на добра цена, ама другото ги дърпа много надолу. Според мен си струва залога, ама много малка ликвидност на опциите за еврофигните.
    Хич не съм им гледал отчета. От 7 акции от 100 години съм минус над 100 евро. Майната им на хапчетата, макар че, ако нещо ще ги вади от батака, те ще са.

Докато ги съдиха заради Раундъп-а продадоха един или повече завода, бизнеса със семената отиде при BASF и какво ли още друго, което не съм прочел.

Имам чувството, че твоите приятели с малките шапки не са забравили помощтта на Байер във ВСВойна и яко им го наковаха с добре подготвен сценарий. Някой им е подшушнал, че Монсанто имат проблеми и го дават кажи-речи без пари - има, няма 63 милиарда и после...

Оппа, дело за 10 милиарда, щото най-продавания продукт на Монсанто причинявал рак. Ама те Монсанто въобще не са знаели, че стотици хора се обединяват за колективен иск. Такива работи си мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Стига вече бивши хора, само Ново, Лили и за по-ексцентричните Химс!
      Е, те само той и тя са нови, ама много ексцентричност е нужна там. Ако за тях става дума, де.

Коментар

Майчице, разпадът при тия педе...ти се развива в геометрична прогресия. Късо на Европа. Дори в номинално изражение ще изгърмят.
        Интересно, скоро направиха най-голямата сделка в историята си - купиха за 5 ли беше, за 8 милиарда ли, на Джонсън климатиците.

Коментар

За Bayer идеи за отчета? Хапчетата според мен са на добра цена, ама другото ги дърпа много надолу. Според мен си струва залога, ама много малка ликвидност на опциите за еврофигните.
          Стига вече бивши хора, само Ново, Лили и за по-ексцентричните Химс!

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
            Понеже гледам че генератора на мнения пак се е активирал - да припомним един от неговите "бисери" от преди 12 месеца.

Чакаше нулиране в СП и Златото. От тогава до сега единственото "затворено" нещо се оказа стария ник на Петърчо. Пипи СИП а го разминаваш с 2000 пункта до сега а златото го размина само с 1000 долара.

Иначе 7400 започва да изглежда песимистичен сценарии ако рижавия го оставят да се развихри.
            Кви са тея глупости
            Асенчо,що не дадеш скриншот с цифри и всичко,а не преработени цитати
            До там стигнахте ей

Коментар

• За Bayer идеи за отчета? Хапчетата според мен са на добра цена, ама другото ги дърпа много надолу. Според мен си струва залога, ама много малка ликвидност на опциите за еврофигните.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение

Понеже гледам че генератора на мнения пак се е активирал - да припомним един от неговите "бисери" от преди 12 месеца.

Чакаше нулиране в СП и Златото. От тогава до сега единственото "затворено" нещо се оказа стария ник на Петърчо. Пипи СИП а го разминаваш с 2000 пункта до сега а златото го размина само с 1000 долара.

Иначе 7400 започва да изглежда песимистичен сценарии ако рижавия го оставят да се развихри.
                Скоро danetha също ще бъде пенсиониран и очакваме нов ник с предсказания за зловещи сривове.

Същевременно, пазара на труда има остра нужда от общи работници, каква загуба на потенциал

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                  Пък асенчо вика 7400

И за златото така вика....
                  Абе уникален....контра индикатор
                  Всички губим,че не се включва по-често !

Всякакви други много "печеливши" играчи ,за пореден път и те СПЯТ в час !
                  Тази тема също е за затваряне

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                    Кокошкар на трохи се радва!
                    ще има за мастичка довечера....
                    Помисли и дали човек с много имоти ще се радва като малко дете на 300$
                    На такива пари се радват безимотни бедняци

Коментар

• Галопът продължава

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

ПрУфесУр дефлация, хахахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

На какво основание биха вдигнали лихвата в момента?
                          Основанието е обективната реалност - ликвидното цунами, което ни залива и бута махалото към нова галопираща инфлация. Обаче... ако го направят, Тръмпи буквално ще им разгони фамилията. Ако пък решат да се подмазват, ще свалят с 0,50% и тогава вярно ще си изям гъза, че не съм до уши в tqqq.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                            +300$ за ден
                            Благодаря Тръмп!

Коментар

Понеже се напълнило с душевно болни, ще кажа нещо мнооого тихичко, а да не чуят: друзья, знаете ли, че утре ралито спокойно може да се ускори? А знаете ли защо? И вярвате ли, че лихвите имат възможност за път нагоре някакъв? Какъв рефрен пея тука няколко месеца - борбата с дефлацията как я виждате?

... хехе, представяте ли си да вдигнат лихвата? Тръмпистите тогава наистина ще го закрият тоз фед мед.
                              На какво основание биха вдигнали лихвата в момента?

Коментар

• BOSCH dismisses 7,000 employees.
                                Майчице, разпадът при тия педе...ти се развива в геометрична прогресия. Късо на Европа. Дори в номинално изражение ще изгърмят.

Коментар

Working...
                                X