IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
    Дайте сега тука като мъже да направим една прогноза за 2014 година.
    Точно след една година ще се върнем назад във форума и ще видим кой какво е прогнозирал.
    Аз прогнозирам следното: 31 Декември 2014
    Дау - 18 200
    СиП - 1990
    ДАКС - 11 800
    Злато - 1000
    michaelis и jasonbeck дайте и вие една прогноза не се скатавайте като онзи палячо hemilio-то.
    МАМИН СЛАДЪК.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
      съгласен от предаването следка или да - иаме сделка За бат Хахо нема такиа работи у лево или само на горе или нищо

И първия тест ше го издържи на 1650 ама върне ли се отиде на илядо и двеста
      От теб пргоноза ще чуем ли?
      Ама ако може в по тесни граници че 500 точки на СиП и 3000 точки на DAX е така малко ... широчко

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
        Не може ли с отклонения
        Повече или по малко ще са FLAT тази година но ако има движение:

СиП горната му граница е 1950, но това е само ако издържи теста на 1650
        ДАКС горната му граница е 10400, но това е само ако издържи теста на 8400
        Значи аз така го разбирам това:
        СиП между 1650 и 1950
        ДАКС между 10400 и 8400
        Страхтона прогноза утре ще е слънчево с леки превалявания и облаци, може и проливен дъжд с купеста облачност и ще е идеално за плаж, с леки превалявания на сняг, може да натрупа до 3 метра, вземете чадъри, апрески и слънчеви шапки.

То хубу тая прогноза ама разликата между 1650 и 1950 са 100 000 загубени или 100 000 спечелени.

Така че последно кое ще е ... ти на кое залагаш?

Коментар

Не може ли с отклонения

съгласен от предаването следка или да - иаме сделка За бат Хахо нема такиа работи у лево или само на горе или нищо

И първия тест ше го издържи на 1650 ама върне ли се отиде на илядо и двеста
          Last edited by michaelis; 29.12.2013, 01:02.

Коментар

Дайте сега тука като мъже да направим една прогноза за 2014 година.
            Точно след една година ще се върнем назад във форума и ще видим кой какво е прогнозирал.
            Дау - 18 200
            СиП - 1990
            ДАКС - 11 800
            Злато - 1000
            michaelis и jasonbeck дайте и вие една прогноза не се скатавайте като онзи палячо hemilio-то.
            Не може ли с отклонения

Коментар

• Дайте сега тука като мъже да направим една прогноза за 2014 година.
              Дау - 18 200
              СиП - 1990
              ДАКС - 11 800
              Злато - 1000

Коментар

2014 ще е нагоре, квото и да си говорят кибиците от форума на Инвестор.бг
                Сериозните инвеститори ще направят много $$$$$$$$ от дълги (и по малко) къси.
                Кибиците от форума ще се превърнат в дългосрочни държатели на къси позиции и ще чакат апокалипсиса ... има 1 такъв във форума вече hemilioto.
                michaelis и jasonbeck са на път да се превърнат във 2рия и 3тия.
                Ще има да чакате 10 години да си избиете късите.
                Каде си бе амала, нещо започна да ми липсваш дееба не знам за тебе ама аз мисля да затворя дългите към 2030 и да се пенсионирам с печалбата

Коментар

2014 ще е нагоре, квото и да си говорят кибиците от форума на Инвестор.бг
                  Кибиците от форума ще се превърнат в дългосрочни държатели на къси позиции и ще чакат апокалипсиса ... има 1 такъв във форума вече hemilioto.
                  Ти бъди по-умерен с дългите през 2014 аз само това ще ти кажа. Ти си също кебик и съвсем не си безсмъртен или безпогрешен. С такива изказвания ставаш смешен, просто защото никой не може да каже какво ще стане, а само да прогнозира.

И гледай, това дето копаеш на другите да не паднеш ти в него.
                  Last edited by jasonbeck; 29.12.2013, 00:17.

Коментар

• 2014 ще е нагоре, квото и да си говорят кибиците от форума на Инвестор.бг

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Защо мислиш, че не си го прибират. На някои компании дневния оборот е по 10% от пазарната капитализация - средно на ден. Ето на туитър вчера са се изтъргували 80% от фрий флоута. На по популярните е поне по 1-2% от капитализацията на ден. Т.е. при някой компании за две седмици се сменят тотално собствениците на акции, при по-бавните за по половин година. При тренд продължил 3 години най-вероятно всеки е купувал и продавал по много пъти портфейла си.
                      Еми който е купил Twitter или Facebook да му е честито, има две фази RISK OFF и RISK ON ей тука ората кво пишат

Investopedia explains 'Risk-On Risk-Off'

Investors' appetites for risk rise and fall over time, and at times they are more likely to invest in higher-risk instruments than during other periods, such as during the 2009 recovery. The 2008 financial crisis was considered a "risk off" year, in which investors attempted to reduce risk by selling existing risky positions and moving money to either cash positions or low/no-risk positions, such as U.S. Treasury bonds.

сега в момента сме на RISK ON тъй като акцийте са рисков финасов инструмент и като стане патаклама обаче народа бяга в облигаций, злата и cash никой не си купува акций

Коментар

Аз се чудя на всички хора който са уцелили движението и са направили профит от есента насам защо не си го приберат. Защо да го рискуват дори и 50 на 50 да е, макар че знам, че алчността причината. И аз през 2007, когато бях направил почти 500% печалба и то на БФБ и бях зелен, не можех да приема друга посока и през 2008 загубих.
                        Защо мислиш, че не си го прибират. На някои компании дневния оборот е по 10% от пазарната капитализация - средно на ден. Ето на туитър вчера са се изтъргували 80% от фрий флоута. На по популярните е поне по 1-2% от капитализацията на ден. Т.е. при някой компании за две седмици се сменят тотално собствениците на акции, при по-бавните за по половин година. При тренд продължил 3 години най-вероятно всеки е купувал и продавал по много пъти портфейла си.

Коментар

Ако имаха по добра парична политика можеше и да направят така че да няма срив, но сега вече е почти неизбежно. Дано Хахо да не си гризе..Сега пазарите са в същата фаза на еуфория, която е последна преди срив.
                          Жалко за американците, имам много познати там и наскоро пак си говорих. Положението им е доста зле на средният и нисък клас. А без тях и богатите, който сега забогатяха още повече скоро ще загубят. Незнам как изкривяват цифрите, но заплащането не само че не е мръднало нагоре, ами е по-малко в сравнение с 2002, когато бях там - информация от пурва линия, народа който бачка там. Незнам колко е инфлацията от тогава досега...

Аз се чудя на всички хора който са уцелили движението и са направили профит от есента насам защо не си го приберат. Защо да го рискуват дори и 50 на 50 да е, макар че знам, че алчността причината. И аз през 2007, когато бях направил почти 500% печалба и то на БФБ и бях зелен, не можех да приема друга посока и през 2008 загубих.
                          Е големите движения траят дълго и златото вървеше 10 год. на горе и ората си викаха тва нема падне никога, нема ама 2012/2013 си еба века и те успиват успиват и хората започват наистина да вярват и като те изтрещят с 15% и всички а тва беше ей го дъното и после пак още един път с тоягата дай 20% и тогава народа започва да се панирва леко полеко и последната вълна като изтърбушат и последния long специялист купуват на евтино. Ей ги и циклите на медалистите SP500
                          И това се повтаря всеки път във времето и за тва са тея цикли горе долу да дадат ориентир кога се очаква да те изгърбят
                          Голема бандитска пасмина са тея FED мамата са си ебали гадовете, преебват света защото си мислят че ше бият историята ама историята няма кой да я бие ..
                          Attached Files
                          Last edited by michaelis; 28.12.2013, 23:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                            не бе как очаква се ръст лудница, акций в небето злато в земята ...

DAX и да удари 10тка боли ме фара, аз ше си го чакам на 6 - 6.5 към края на годината най късно другата.
                            Все пак в тая игра има 2 посоки, не само една
                            Ако имаха по добра парична политика можеше и да направят така че да няма срив, но сега вече е почти неизбежно. Дано Хахо да не си гризе..Сега пазарите са в същата фаза на еуфория, която е последна преди срив.
                            Жалко за американците, имам много познати там и наскоро пак си говорих. Положението им е доста зле на средният и нисък клас. А без тях и богатите, който сега забогатяха още повече скоро ще загубят. Незнам как изкривяват цифрите, но заплащането не само че не е мръднало нагоре, ами е по-малко в сравнение с 2002, когато бях там - информация от пурва линия, народа който бачка там. Незнам колко е инфлацията от тогава досега...

Коментар

• DAX 18M cycles
                              Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Боли ме фара на къде ще вървят пазарите, аз съм long/short
                                еми убу аз съм long Gold в момента защото така го виждам

скоро време ше влезна и на тея long SPXU
                                Attached Files
                                Last edited by michaelis; 28.12.2013, 22:21.

Коментар

Working...
                                X