Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениесъгласен от предаването следка или да - иаме сделкаЗа бат Хахо нема такиа работи у лево или само на горе или нищо
И първия тест ше го издържи на 1650 ама върне ли се отиде на илядо и двеста
Ама ако може в по тесни граници че 500 точки на СиП и 3000 точки на DAX е така малко ... широчко
Коментар
-
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеНе може ли с отклонения
Повече или по малко ще са FLAT тази година но ако има движение:
СиП горната му граница е 1950, но това е само ако издържи теста на 1650
ДАКС горната му граница е 10400, но това е само ако издържи теста на 8400
СиП между 1650 и 1950
ДАКС между 10400 и 8400
Страхтона прогноза утре ще е слънчево с леки превалявания и облаци, може и проливен дъжд с купеста облачност и ще е идеално за плаж, с леки превалявания на сняг, може да натрупа до 3 метра, вземете чадъри, апрески и слънчеви шапки.
То хубу тая прогноза ама разликата между 1650 и 1950 са 100 000 загубени или 100 000 спечелени.
Така че последно кое ще е ... ти на кое залагаш?
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеНе може ли с отклонения
ДАКС горната му граница е 10400, но това е само ако издържи теста на 8400За бат Хахо нема такиа работи у лево или само на горе или нищо
И първия тест ше го издържи на 1650 ама върне ли се отиде на илядо и двестаLast edited by michaelis; 29.12.2013, 01:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеДайте сега тука като мъже да направим една прогноза за 2014 година.
Точно след една година ще се върнем назад във форума и ще видим кой какво е прогнозирал.
Аз прогнозирам следното: 31 Декември 2014
Дау - 18 200
СиП - 1990
ДАКС - 11 800
Злато - 1000
michaelis и jasonbeck дайте и вие една прогноза не се скатавайте като онзи палячо hemilio-то.
ДАКС горната му граница е 10400, но това е само ако издържи теста на 8400
Коментар
-
Дайте сега тука като мъже да направим една прогноза за 2014 година.
Точно след една година ще се върнем назад във форума и ще видим кой какво е прогнозирал.
Аз прогнозирам следното: 31 Декември 2014
Дау - 18 200
СиП - 1990
ДАКС - 11 800
Злато - 1000
michaelis и jasonbeck дайте и вие една прогноза не се скатавайте като онзи палячо hemilio-то.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение2014 ще е нагоре, квото и да си говорят кибиците от форума на Инвестор.бг
Сериозните инвеститори ще направят много $$$$$$$$ от дълги (и по малко) къси.
Кибиците от форума ще се превърнат в дългосрочни държатели на къси позиции и ще чакат апокалипсиса ... има 1 такъв във форума вече hemilioto.
michaelis и jasonbeck са на път да се превърнат във 2рия и 3тия.
Ще има да чакате 10 години да си избиете късите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение2014 ще е нагоре, квото и да си говорят кибиците от форума на Инвестор.бг
Кибиците от форума ще се превърнат в дългосрочни държатели на къси позиции и ще чакат апокалипсиса ... има 1 такъв във форума вече hemilioto.
И гледай, това дето копаеш на другите да не паднеш ти в него.Last edited by jasonbeck; 29.12.2013, 00:17.
Коментар
-
2014 ще е нагоре, квото и да си говорят кибиците от форума на Инвестор.бг
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗащо мислиш, че не си го прибират. На някои компании дневния оборот е по 10% от пазарната капитализация - средно на ден. Ето на туитър вчера са се изтъргували 80% от фрий флоута. На по популярните е поне по 1-2% от капитализацията на ден. Т.е. при някой компании за две седмици се сменят тотално собствениците на акции, при по-бавните за по половин година. При тренд продължил 3 години най-вероятно всеки е купувал и продавал по много пъти портфейла си.
Investopedia explains 'Risk-On Risk-Off'
Investors' appetites for risk rise and fall over time, and at times they are more likely to invest in higher-risk instruments than during other periods, such as during the 2009 recovery. The 2008 financial crisis was considered a "risk off" year, in which investors attempted to reduce risk by selling existing risky positions and moving money to either cash positions or low/no-risk positions, such as U.S. Treasury bonds.
сега в момента сме на RISK ON тъй като акцийте са рисков финасов инструмент и като стане патаклама обаче народа бяга в облигаций, злата и cash никой не си купува акций
Коментар
-
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеАз се чудя на всички хора който са уцелили движението и са направили профит от есента насам защо не си го приберат. Защо да го рискуват дори и 50 на 50 да е, макар че знам, че алчността причината. И аз през 2007, когато бях направил почти 500% печалба и то на БФБ и бях зелен, не можех да приема друга посока и през 2008 загубих.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеАко имаха по добра парична политика можеше и да направят така че да няма срив, но сега вече е почти неизбежно. Дано Хахо да не си гризе..Сега пазарите са в същата фаза на еуфория, която е последна преди срив.
Жалко за американците, имам много познати там и наскоро пак си говорих. Положението им е доста зле на средният и нисък клас. А без тях и богатите, който сега забогатяха още повече скоро ще загубят. Незнам как изкривяват цифрите, но заплащането не само че не е мръднало нагоре, ами е по-малко в сравнение с 2002, когато бях там - информация от пурва линия, народа който бачка там. Незнам колко е инфлацията от тогава досега...
Аз се чудя на всички хора който са уцелили движението и са направили профит от есента насам защо не си го приберат. Защо да го рискуват дори и 50 на 50 да е, макар че знам, че алчността причината. И аз през 2007, когато бях направил почти 500% печалба и то на БФБ и бях зелен, не можех да приема друга посока и през 2008 загубих.
И това се повтаря всеки път във времето и за тва са тея цикли горе долу да дадат ориентир кога се очаква да те изгърбят
Голема бандитска пасмина са тея FED мамата са си ебали гадовете, преебват света защото си мислят че ше бият историята ама историята няма кой да я бие ..Last edited by michaelis; 28.12.2013, 23:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениене бе как очаква се ръст лудница, акций в небето злато в земята ...
DAX и да удари 10тка боли ме фара, аз ше си го чакам на 6 - 6.5 към края на годината най късно другата.
Все пак в тая игра има 2 посоки, не само една
Жалко за американците, имам много познати там и наскоро пак си говорих. Положението им е доста зле на средният и нисък клас. А без тях и богатите, който сега забогатяха още повече скоро ще загубят. Незнам как изкривяват цифрите, но заплащането не само че не е мръднало нагоре, ами е по-малко в сравнение с 2002, когато бях там - информация от пурва линия, народа който бачка там. Незнам колко е инфлацията от тогава досега...
Аз се чудя на всички хора който са уцелили движението и са направили профит от есента насам защо не си го приберат. Защо да го рискуват дори и 50 на 50 да е, макар че знам, че алчността причината. И аз през 2007, когато бях направил почти 500% печалба и то на БФБ и бях зелен, не можех да приема друга посока и през 2008 загубих.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБоли ме фара на къде ще вървят пазарите, аз съм long/short
скоро време ше влезна и на тея long SPXULast edited by michaelis; 28.12.2013, 22:21.
Коментар
Коментар