IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    може баце не знам, кеширай циклите показват точно това което трябва
    Боли ме фара на къде ще вървят пазарите, аз съм long/short

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      За сега циклите ти се представят ужасяващо. загубил си реално 40% от злато и още 40% потенциална печалба от индекси.

С други думи си 80% назад спрямо тези които не играят по твоите цикли. Предполагам че 80% загуба са ок за теб когато в джоба ти дрънкат монети. Нищо че инфлацията я се повиши с процент два, я не. с други думи за 40 години повишена инфлация ако златото се движи с инфлацията като нищо ще успееш да избиеш загубите само за последните две години .

Ама мен поне много повече ме привлича реалния кеш идващ от печалбите. И го предпочитам сега не след 40 години. В края на краищата той ми определя качеството на живот
      може баце не знам, кеширай циклите показват точно това което трябва
      И аз злато до сега не съм бил long тъй като търгувам от скоро 2 години а тогава то беше на 1.9 аз такива кинти за него не давам
      Last edited by michaelis; 28.12.2013, 23:16.

Коментар

А кризи повече неа има не никога повече да ама циклите показват друго аз на тех им вервам бате, като свърши и последния мечешки цикъл за десетилетието, а той тропа на вратата вече че идва е тогава може и да не инвестирам в злато
        За сега циклите ти се представят ужасяващо. загубил си реално 40% от злато и още 40% потенциална печалба от индекси.

С други думи си 80% назад спрямо тези които не играят по твоите цикли. Предполагам че 80% загуба са ок за теб когато в джоба ти дрънкат монети. Нищо че инфлацията я се повиши с процент два, я не. с други думи за 40 години повишена инфлация ако златото се движи с инфлацията като нищо ще успееш да избиеш загубите само за последните две години .

Ама мен поне много повече ме привлича реалния кеш идващ от печалбите. И го предпочитам сега не след 40 години. В края на краищата той ми определя качеството на живот

Коментар

Тъй де, финансовите кризи в развития свят са 1930 - 2010. Ако смяташ да живееш до 150 години има сериозен шанс да се предпазиш от кризата през 2090 година
          А кризи повече неа има не никога повече да ама циклите показват друго аз на тех им вервам бате, като свърши и последния мечешки цикъл за десетилетието, а той тропа на вратата вече че идва е тогава може и да не инвестирам в злато

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Ти все пак не го изключвай тоя сценарий.
            Дори и чича ти Джими каза че злото вероятно ще удари 900 гущера, ма по важното е че не се знае колко за дълго ще си остане в зоната на здрача.
            Затуй не бива всичко в тая кошница. Моя лимит дори и при най изкусителни цени е макс.15% от паричките..
            Castro той и на чича ти Джими ше му го турат един ден у газо, той кво си мисли че е вездесъщ, а то че ше удари да, но не сега, сега е на горе баце до каде 1.4 - 1.5 после ше удря 800 - 900 сега има COT Large speculators малко в другата посока, а с тех човек тряя се съобразява.

Коментар

не бе как очаква се ръст лудница, акций в небето злато в земята ...

DAX и да удари 10тка боли ме фара, аз ше си го чакам на 6 - 6.5 към края на годината най късно другата.
              Все пак в тая игра има 2 посоки, не само една
              Ти все пак не го изключвай тоя сценарий.
              Дори и чича ти Джими каза че злото вероятно ще удари 900 гущера, ма по важното е че не се знае колко за дълго ще си остане в зоната на здрача.
              Затуй не бива всичко в тая кошница. Моя лимит дори и при най изкусителни цени е макс.15% от паричките..

Коментар

Няя страшно кат дойде дълговата криза, и сметката в банката като я затворят както стана в Кипър, дукатите нема кой да ти ги вземе и спреда на стотинките даже не е лош.
                Аз съм фен на сигурното, ше има пак фалирали банки ала бала и за тва тря нещо сигурно да има за черни дни. Ако фалира държавата, лошо за спестовните книжки както беше при нас с комунистите, девалвация на лева, кура ми янко и хора с 20 000 лв. спестявания,станаха 20 лв. а по бай Тошово време тва бяха зверски суми, ей питай Тато той е даже тука у форума

1 Unze Gold American Buffalo 2013 курс продава we sell at € 929,10 за момента
                https://goldvorsorge.at/30-0-Goldmue...sterreich.html

1 Unze Gold American Buffalo курс купува we buy at€ 897,50 за момента
                https://goldsilberankauf.at/2025-0-U...verkaufen.html

И с тая печатница навсякаде USD EUR GBP JPY .... натам отиат нещата просто ше вземат парите на хората от банките, за нас спекулаторите супер индексите и златото ше скачат като побъркани, ама ако брокера фалира е тогава и ние глътваме вода ...
                Тъй де, финансовите кризи в развития свят са 1930 - 2010. Ако смяташ да живееш до 150 години има сериозен шанс да се предпазиш от кризата през 2090 година

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                  Ти само гледай
                  не бе как очаква се ръст лудница, акций в небето злато в земята ...

DAX и да удари 10тка боли ме фара, аз ше си го чакам на 6 - 6.5 към края на годината най късно другата.
                  Все пак в тая игра има 2 посоки, не само една
                  Last edited by michaelis; 28.12.2013, 20:46.

Коментар

И за кво са ти бая скъпо дрънчене ще излиза
                    Няя страшно кат дойде дълговата криза, и сметката в банката като я затворят както стана в Кипър, дукатите нема кой да ти ги вземе и спреда на стотинките даже не е лош.
                    Аз съм фен на сигурното, ше има пак фалирали банки ала бала и за тва тря нещо сигурно да има за черни дни. Ако фалира държавата, лошо за спестовните книжки както беше при нас с комунистите, девалвация на лева, кура ми янко и хора с 20 000 лв. спестявания,станаха 20 лв. а по бай Тошово време тва бяха зверски суми, ей питай Тато той е даже тука у форума

1 Unze Gold American Buffalo 2013 курс продава we sell at € 929,10 за момента
                    https://goldvorsorge.at/30-0-Goldmue...sterreich.html

1 Unze Gold American Buffalo курс купува we buy at€ 897,50 за момента
                    https://goldsilberankauf.at/2025-0-U...verkaufen.html

И с тая печатница навсякаде USD EUR GBP JPY .... натам отиат нещата просто ше вземат парите на хората от банките, за нас спекулаторите супер индексите и златото ше скачат като побъркани, ама ако брокера фалира е тогава и ние глътваме вода ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                      Тая работа малко като вица за Айшето и Асан.

Асан вика на Айшето, Айше ти може и да си девствена нали?
                      Айшето мислила мислила и казала "А дано ... ама на дали"

Че и ДАКС на 8000 - а дано, ама на дали
                      Ти само гледай

Коментар

Е ама според тази цена като отида тука в магазина и на толкова взимам златните монети

http://goldvorsorge.at/

ама те нека го смъкват аз неам нищо напреки тъкмо повече златни дукати ше дрънкат в джоба
                        И за кво са ти бая скъпо дрънчене ще излиза

Коментар

Хахаха, това дето се търгува на борсите не е златото дето е в трезорите. това на борсите е хартиено злато - което никъде го няма и което и да го купиш на борсата по договор не можеш да го вземеш реално.
                          Е ама според тази цена като отида тука в магазина и на толкова взимам златните монети

http://goldvorsorge.at/

ама те нека го смъкват аз неам нищо напреки тъкмо повече златни дукати ше дрънкат в джоба

Коментар

Те нямат злато бе брачед и в склада нямат и не могат да върнат 700 тона на немците, защото са го изтъргували на 1900 напраили са пачка и са като им потрябва никой будала няма да им го продава на 1000 обратно ...
                            Хахаха, това дето се търгува на борсите не е златото дето е в трезорите. това на борсите е хартиено злато - което никъде го няма и което и да го купиш на борсата по договор не можеш да го вземеш реално.

Коментар

Срива на златото ми се струва че ще предшества спада в САЩ
                              Те нямат злато бе брачед и в склада нямат и не могат да върнат 700 тона на немците, защото са го изтъргували на 1900 напраили са пачка и са като им потрябва никой будала няма да им го продава на 1000 обратно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                                Не, това беше една седмица преди това, а и Американците не падаха. Най-вече ДАКС падна.

Аз незнам каква е причината, но по същата може някой от следващите сесии да стане и 8000
                                Тая работа малко като вица за Айшето и Асан.

Асан вика на Айшето, Айше ти може и да си девствена нали?
                                Айшето мислила мислила и казала "А дано ... ама на дали"

Че и ДАКС на 8000 - а дано, ама на дали

Коментар

Working...
                                X