IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Екопетрола гледал ли си го ?
    Не е суперевтин, ма все пак търгува на нивата на дъното от 2011. То ми е като бенчмарк за сравнение. Тоест може да се се скине още ма не вярвам да е много.
    Горницата му като потенциал е голяма, а дивидента е повече от сосен
    Стига да харесваш дивидентни де...
    Има си немалка история като shareholder friendly stock.
    Много скъп данъка на дивидентите в УСА, иначе харесвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
      Що е необходимо да сте толкова крайни. Няма нужда САЩ да потъне, за да просперира Русия или Китай или пък Бразилия, дори напротив, то е лош сценарии и за останалите. Нали сме в информационната епоха вече и като дефиниция на това ви предлагам не факта, че можем да прочетем и научим почти всичко, в удобно за нас време и място, а фактът, че все повече и повече хора се занимават с труд в сектора на услугите, за сметка на труд в производството ( и то без да влияе отрицателно на производството, благодарение на технологиите). И Русия и Китай и Бразилия и всички EM имат огромен потенциал в тази посока.
      ПрболемЪ е в тва че услугите не могат да бъдат монетаризирани..всеки може да си обслужва както си иска и какво му скимне.. само че тази дейност трябва да покрива новоизпечатаните пари като стойност за да се върти икономиката - т.е. трябва другите да признаят тази стойност. То и затва търговията с патенти процъфтява ...Само че тъй като това не става от вчера а от десетки години все по-трудно е да убеждаваш в колко е скъпа цената на униканата кучешка храна втора употреба ..

п.с. разбира се винаги може да се монетаризират от ЦБ-то..
      Last edited by IvanG; 13.02.2014, 17:53.
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Да де ама гръмне ли банката няма кой да ти изплати PUT-a
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
          Що е необходимо да сте толкова крайни. Няма нужда САЩ да потъне, за да просперира Русия или Китай или пък Бразилия, дори напротив, то е лош сценарии и за останалите. Нали сме в информационната епоха вече и като дефиниция на това ви предлагам не факта, че можем да прочетем и научим почти всичко, в удобно за нас време и място, а фактът, че все повече и повече хора се занимават с труд в сектора на услугите, за сметка на труд в производството ( и то без да влияе отрицателно на производството, благодарение на технологиите). И Русия и Китай и Бразилия и всички EM имат огромен потенциал в тази посока.
          +++
          Точно така. Стига с тия апокалипсиси.
          Все по малко работят, но произвеждат достатъчно благодарение на прогреса.
          За да има доволно и за такива като нас да папкаме от принадената им стойност

Коментар

• само едно барче така по големичко на дневна и 7385 това е сигнала

Коментар

• Редко ама едни и същи фундаментални небивалици и във форекс форума и тука . много си прозрачен бе човек . кажи сега намаза ли филията . аз мойта я намазах с фашаги

Коментар

• Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнение
                Haho, anyone има право. Къде си видял да има истинска война като 1-та или 2-рата Световна? Всичко се решава тихомълком колкото и странно да звучи. Погледни само напоследък какви оръжия има на бял свят .... а сега си представи на черно какво е. За долара - значи долара ще поевтинее в следващите 3-5 години. А че ще рухне това не знам кога обаче историята сама говори по себе си. Всяка една Велика империя е претърпявала крах.
                не бе как долара ше властва поне още 250 години според ученика у 5 клас/първи срок ..... че тогава май се почваше с историята при мене беше толкоз отдавна ....
                Last edited by michaelis; 13.02.2014, 16:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                  Когато ти излязат опцийте на СиП за 1500 тогава ще фалира и Америка
                  НИКОГА !!!
                  че аз ги продадох бе пиле, те опцийте не се стискат до безкрай затова са опций
                  ти опций знаеш ли как се търгуват и какво е опция като цяло знаеш ли ? питам аз и отговор не искам, защото виждам
                  Last edited by michaelis; 13.02.2014, 16:20.

Коментар

• Доларът ще рухне,когато Китай намали дотолкова доларовите резерви
                    че да може да ги прежали.Да речем 500 милиарда долара.

Коментар

• Haho, anyone има право. Къде си видял да има истинска война като 1-та или 2-рата Световна? Всичко се решава тихомълком колкото и странно да звучи. Погледни само напоследък какви оръжия има на бял свят .... а сега си представи на черно какво е. За долара - значи долара ще поевтинее в следващите 3-5 години. А че ще рухне това не знам кога обаче историята сама говори по себе си. Всяка една Велика империя е претърпявала крах.

Коментар

На теб в главата ти е такава каша че не знам от къде да започна.
                        Като почна от златото и мина през долара, че стигна до борсите всичките ти виждания за икономиката, валутите и акциите са обърнати с главата на долу.
                        Може би като начало трябва да си изясниш функциите на златото и после да понаучиш това онова за валутите и долара и тогава вече може и борсите да ти се поизбистрят
                        Кашата в главата ми докара от как съм тука 20% на цялата сметка без грам марджин ...
                        и ме боли фарот и курот за твойте икономически идеи

Коментар

За Русия кво да кажа, жалка картина.
                          Суровинен придадък, продават ресурси и ядат.
                          Никва идея за нищо друго, да не говорим за ред, законност, култура, иновация и т.н.
                          Ако паднат още 20% ресурсите и Русия ще има точно колкото да преживява.
                          Иначе имат там Ядрени Ракети, ама тука не говорим за военни конфликти, а за икономическо влияние.

Коментар

Никва идея за нищо друго, да не говорим за ред, законност, култура, иновация и т.н.
                            Иначе имат там Ядрени Ракети, ама тука не говорим за военни конфликти, а за икономическо влияние.
                            Хахо стига си лаял месеца и философствал и хои погледни раята у форексо каква съдба е уредила на долара .... да не каеш, че само аз съм антихриста тука срещу богоизбраните педераси

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                              Никъде не съм казал, че някоя от тези държави застрашава Америка. Тези неща дето се нападат и си пращат ракети са за филмите. Но и аз не съм съгласен, че може да пренебрегнеш Русия. В най - общия случай говоря за разпределение на влияние и контрол (също исторически многократно обосновано). Друг е въпроса доколко тези споразумения се спазват. Та те и коалиционните дружки в НАТО се слухтят и следят един друг, да не говорим за по - високо ниво.

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Тя едва ли ще фалира, ма за опциЙте му - не бъди толкоз сигурен.
                                Че то малко по дълбочка корекция е това бе, няма и 20%.

Днес ще е май кърваво...да видим.
                                Вярно това твърдение би било, ако опциите Expiry Date нямаха
                                Еххх да да можех да си купя такива опцийки дето никога не Expire-ват и да ги чакам 100 години
                                Също би било прекрасно да живеехме вечно, и да бяхме вечно млади

Коментар

Working...
                                X