If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Екопетрола гледал ли си го ?
Не е суперевтин, ма все пак търгува на нивата на дъното от 2011. То ми е като бенчмарк за сравнение. Тоест може да се се скине още ма не вярвам да е много.
Горницата му като потенциал е голяма, а дивидента е повече от сосен
Стига да харесваш дивидентни де...
Има си немалка история като shareholder friendly stock.
Много скъп данъка на дивидентите в УСА, иначе харесвам.
Що е необходимо да сте толкова крайни. Няма нужда САЩ да потъне, за да просперира Русия или Китай или пък Бразилия, дори напротив, то е лош сценарии и за останалите. Нали сме в информационната епоха вече и като дефиниция на това ви предлагам не факта, че можем да прочетем и научим почти всичко, в удобно за нас време и място, а фактът, че все повече и повече хора се занимават с труд в сектора на услугите, за сметка на труд в производството ( и то без да влияе отрицателно на производството, благодарение на технологиите). И Русия и Китай и Бразилия и всички EM имат огромен потенциал в тази посока.
ПрболемЪ е в тва че услугите не могат да бъдат монетаризирани..всеки може да си обслужва както си иска и какво му скимне.. само че тази дейност трябва да покрива новоизпечатаните пари като стойност за да се върти икономиката - т.е. трябва другите да признаят тази стойност. То и затва търговията с патенти процъфтява ...Само че тъй като това не става от вчера а от десетки години все по-трудно е да убеждаваш в колко е скъпа цената на униканата кучешка храна втора употреба ..
п.с. разбира се винаги може да се монетаризират от ЦБ-то..
Що е необходимо да сте толкова крайни. Няма нужда САЩ да потъне, за да просперира Русия или Китай или пък Бразилия, дори напротив, то е лош сценарии и за останалите. Нали сме в информационната епоха вече и като дефиниция на това ви предлагам не факта, че можем да прочетем и научим почти всичко, в удобно за нас време и място, а фактът, че все повече и повече хора се занимават с труд в сектора на услугите, за сметка на труд в производството ( и то без да влияе отрицателно на производството, благодарение на технологиите). И Русия и Китай и Бразилия и всички EM имат огромен потенциал в тази посока.
+++
Точно така. Стига с тия апокалипсиси.
Все по малко работят, но произвеждат достатъчно благодарение на прогреса.
За да има доволно и за такива като нас да папкаме от принадената им стойност
Редко ама едни и същи фундаментални небивалици и във форекс форума и тука . много си прозрачен бе човек . кажи сега намаза ли филията . аз мойта я намазах с фашаги
Haho, anyone има право. Къде си видял да има истинска война като 1-та или 2-рата Световна? Всичко се решава тихомълком колкото и странно да звучи. Погледни само напоследък какви оръжия има на бял свят .... а сега си представи на черно какво е. За долара - значи долара ще поевтинее в следващите 3-5 години. А че ще рухне това не знам кога обаче историята сама говори по себе си. Всяка една Велика империя е претърпявала крах.
не бе как долара ше властва поне още 250 години според ученика у 5 клас/първи срок ..... че тогава май се почваше с историята при мене беше толкоз отдавна ....
Когато ти излязат опцийте на СиП за 1500 тогава ще фалира и Америка
НИКОГА !!!
че аз ги продадох бе пиле, те опцийте не се стискат до безкрай затова са опций
ти опций знаеш ли как се търгуват и какво е опция като цяло знаеш ли ? питам аз и отговор не искам, защото виждам
Haho, anyone има право. Къде си видял да има истинска война като 1-та или 2-рата Световна? Всичко се решава тихомълком колкото и странно да звучи. Погледни само напоследък какви оръжия има на бял свят .... а сега си представи на черно какво е. За долара - значи долара ще поевтинее в следващите 3-5 години. А че ще рухне това не знам кога обаче историята сама говори по себе си. Всяка една Велика империя е претърпявала крах.
На теб в главата ти е такава каша че не знам от къде да започна.
Като почна от златото и мина през долара, че стигна до борсите всичките ти виждания за икономиката, валутите и акциите са обърнати с главата на долу.
Може би като начало трябва да си изясниш функциите на златото и после да понаучиш това онова за валутите и долара и тогава вече може и борсите да ти се поизбистрят
Кашата в главата ми докара от как съм тука 20% на цялата сметка без грам марджин ...
и ме боли фарот и курот за твойте икономически идеи
За Русия кво да кажа, жалка картина.
Суровинен придадък, продават ресурси и ядат.
Никва идея за нищо друго, да не говорим за ред, законност, култура, иновация и т.н.
Ако паднат още 20% ресурсите и Русия ще има точно колкото да преживява.
Иначе имат там Ядрени Ракети, ама тука не говорим за военни конфликти, а за икономическо влияние.
Никва идея за нищо друго, да не говорим за ред, законност, култура, иновация и т.н.
Иначе имат там Ядрени Ракети, ама тука не говорим за военни конфликти, а за икономическо влияние.
Хахо стига си лаял месеца и философствал и хои погледни раята у форексо каква съдба е уредила на долара .... да не каеш, че само аз съм антихриста тука срещу богоизбраните педераси
Никъде не съм казал, че някоя от тези държави застрашава Америка. Тези неща дето се нападат и си пращат ракети са за филмите. Но и аз не съм съгласен, че може да пренебрегнеш Русия. В най - общия случай говоря за разпределение на влияние и контрол (също исторически многократно обосновано). Друг е въпроса доколко тези споразумения се спазват. Та те и коалиционните дружки в НАТО се слухтят и следят един друг, да не говорим за по - високо ниво.
Поздрави!
Тя едва ли ще фалира, ма за опциЙте му - не бъди толкоз сигурен.
Че то малко по дълбочка корекция е това бе, няма и 20%.
Днес ще е май кърваво...да видим.
Вярно това твърдение би било, ако опциите Expiry Date нямаха
Еххх да да можех да си купя такива опцийки дето никога не Expire-ват и да ги чакам 100 години
Също би било прекрасно да живеехме вечно, и да бяхме вечно млади
Коментар