късу дах
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
9591 дърпъ. редко пускай негъра стига си се гаврил с на хората фундаментаLast edited by the architect; 03.04.2014, 16:17.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТова не е лоша идея, зависи само колко са им златните резерви?
Ако имат много злато тогава може и да я стабилизира рубличката, иначе трудно.жълтеница ли било, жени ли, водка ли, нефт, газ... Квот му тряя на човека имат ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнениеКакво става обаче, ако новините в 15:30 са добри се питам аз.
Но каквото и да стане днес в дългосреочен план сме плавно нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеето люде какво правят руските пляски ...
http://en.itar-tass.com/economy/725832
....The Golden Symbol of Russian Rouble installation in front of the bank’s office in Perevedensky pereulok in Moscow will symbolize the rouble’s stability and its backing by the country’s gold reserves, the action’s organizers explained to Itar-Tass. ....
ах, как и жълтурите ако го направят товаааа на Тян Ан Мрън публично .., да видим тогаз, долар ли, евро ли, а па за йената дан говорим ..... и да видим дали жълтия змей е луксозна стока и пари ли са ....
Ако имат много злато тогава може и да я стабилизира рубличката, иначе трудно.
Коментар
-
michaelis
ето люде какво правят руските пляски ...
http://en.itar-tass.com/economy/725832
....The Golden Symbol of Russian Rouble installation in front of the bank’s office in Perevedensky pereulok in Moscow will symbolize the rouble’s stability and its backing by the country’s gold reserves, the action’s organizers explained to Itar-Tass. ....
ах, как и жълтурите ако го направят товаааа на Тян Ан Мрън публично .., да видим тогаз, долар ли, евро ли, а па за йената дан говорим ..... и да видим дали жълтия змей е луксозна стока и пари ли са ....
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБе не знам коя вълна, коя бразда...ма твойто зло го искам на 1000, инак не ми е много интересно.
За предпочитане есента, аче тогази ще съм по паричен.
То тва прай и оня дъртия еврейн дедо ти Сорос, за ко да излиза кат SPY му носи лихвица, а печалбицата ше си я запази със опционите и после кат падне ем печалбицата там, ем с печалбицата още артий ше сложи в джеба на по ниски цени ...Last edited by michaelis; 03.04.2014, 09:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБе не знам коя вълна, коя бразда...ма твойто зло го искам на 1000, инак не ми е много интересно.
За предпочитане есента, аче тогази ще съм по паричен.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеКастро погледни на бълхите чарта същото 1:1 кат твойте нефтени находища, дали ше е черно или жълтно все тая ...
а днеска злодея леко загатна само за запалване на мотора към вълна C която тряя да е = А т.е. първото движение коет беше...
И после дет ше кае Архитектурата, чутура или котора с надоле главата ....готова за полет ...
За предпочитане есента, аче тогази ще съм по паричен.
Коментар
-
michaelis
Младежи, тука ползва ли некой Covered Call Option за защита на артията пита се в задачата ???
Аз такава дивотия тряяше да пусна на GDX и GDXJ .. па нека си пада колкот ще ...
Коментар
Коментар