If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Говорим за технологии. Да, Щатите имат най-добрите технологични компании. Дори е меко казано. Но те са в зенита си. Останалия свят бързо наваксва и ако някъде са се успали, то заплахата, че Щатите могат да използват технологиите за изнудване (ето ти нова опорна точка) трябва да ги е събудила.
След няколко седмици ще лъсне, че Амазон е с потенциал на кафене в гараж в сравнение с Али Баба. да не коментирам, че харчи печалбата си за инвестиции от които никога няма да спечели.
Тесла е бижу, но как я виждат с пазарната капитализация наближаваща тази на Хонда, особено след гениалния ход да сподели ноухауто си безплатно.
И сигурно поне още 80 от 101.
Ами смятам, че вече скъсаха с реалността.
До днес бях склонен да изслушам и премеря аргументите си с тях, но те вече напълно ги игнорират. Ако през следващата седмица не вземат последния шанс за здравословна корекция, движението ще е силно и нагоре, без никакви почивки докато....реализират, че продават на самите себе си.
Ами смятам, че вече скъсаха с реалността.
До днес бях склонен да изслушам и премеря аргументите си с тях, но те вече напълно ги игнорират. Ако през следващата седмица не вземат последния шанс за здравословна корекция, движението ще е силно и нагоре, без никакви почивки докато....реализират, че продават на самите себе си.
Е така де ама поне дакса да шаваше а то и него след 16.30 го почват.иначе кефала незнам какво по конструктивно. Чакам ги да ицплющат надолу .наско поне зо 3456.дау 16000 .карат ме да чакам ама то после ще си заслужава чакането.
Архи - пак нъц май
Да ме бе послушал да късиш софка - богат да си вече
Е така де ама поне дакса да шаваше а то и него след 16.30 го почват.иначе кефала незнам какво по конструктивно. Чакам ги да ицплющат надолу .наско поне зо 3456.дау 16000 .карат ме да чакам ама то после ще си заслужава чакането.
е ама преди имаше движения в 10,00 в 14,30 в 15,30 а сега само след малко
като кЪк очакваш движение в индекс , съставен от щатски акции извън редовната сесия на американските борси? а акциите за разлика от фючърсите не се търгуват 24/7 .
премаркета ти почва в 15.00 наше време, афтърауърса приключва в 00.00 ч наше / ку не си наясно де /
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар