If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
даксът беше 10 000 , наско 3800, евро-долар 1.38, ся как обърнаха палачинката
обаче слушах че сега били само 600 дни без 10% корекция, а имало случаи да изкарат 1200, дори 2000 дни без 10% корекция та не точете лиги
Тя работата отива за смяна на тренда,той нашия 10% корекция не дава
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
даксът беше 10 000 , наско 3800, евро-долар 1.38, ся как обърнаха палачинката
обаче слушах че сега били само 600 дни без 10% корекция, а имало случаи да изкарат 1200, дори 2000 дни без 10% корекция та не точете лиги
Ай едно късо прасе и доу от тия нива .че дакса вече го бастисаха не е интересен.станаха шампиони и се успокойха.какво съвпадение
Аз ше ги изчакам да се наиграят още 10 минутки и им режа главите
Нито отчетите са някакви бляскави, нито в Украйна са се прегърнали, какво се напинят не мога да ги разбера
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
URA-ня ти си царя, ти ще кажеш
Аз продадох 1/2 наскоро, имам малка позиция,на ок 0.5% само...ма пак ако даде до дъното от 14$ ще добавя, инак мразя да тичам след артии...
Обаче днес като гледам примаркет котировките нищо чудно пак да вляза къс на олиото ako SCO падне под 25$.
Инак такъв нищожен спред спрямо брента от под 3$ не бях виждал скоро.
То и затуй VLO то си страда, може и още 10% дори да се поспихне, ма няма лошо, супер си е за допълване, добра артия
Бат Гойко, ко ке я прайм тая газ бе ?
3$ май не и мърдат.....нали шъ даваш знак кога да пълним ?
Открих неголяма позиция в JJG. Не че не може и до 33-34 да иде.Невероятен обем!
И тая тъпа украйна не му позволява на житцето да се спихне кат хората
Ма аз съм търпелив и си дебна, 4-5% по надоле ще ми падне и то в ръчичките
PS Buy VLO 47.9
Аааа тай Кастро и дедо ти си взе от JJG ама с опции една синтетика .. мислех и BLA ама се заинатих със спреда, утре ше видим ...
Sell PBR остатъка и лап допълнително от сестричката PZE.
Бъзов, по скоро твоите твърдения са малко смешни
Я попроучи напр. тия 7 де ми са ок 21 % от портфейла и чакам да доложиш какъв им е средния дивидент и колко такива можеш намери на бфб...че и ти плащат 3 месечно и ежемесечно даже...
SDRL, PSEC, GGN, HQL, BDCL, CEFL, PSP
ше ги поразгледам ма предполагам повечето си плащат дивидента по схемата на атерата - няколко години яки проценти и после хоп -->> 2-3% дивидент занапред
е и тука си имаме дивидентни шампиони ама понамаляха след ралито
Я попроучи напр. тия 7 де ми са ок 21 % от портфейла и чакам да доложиш какъв им е средния дивидент и колко такива можеш намери на бфб...че и ти плащат 3 месечно и ежемесечно даже...
SDRL, PSEC, GGN, HQL, BDCL, CEFL, PSP
Кажи нещо и за ураня бря
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
чудя се аз дали да не туря кеша от БФБ на Нисе-то ма пък моментът е толкоз калпав че няма накъде. пък и с тия смешни дивиденти там - тука на депозит имаме повече
слушате ли тва Financial sense пускат интересни неща
чудя се аз дали да не туря кеша от БФБ на Нисе-то ма пък моментът е толкоз калпав че няма накъде. пък и с тия смешни дивиденти там - тука на депозит имаме повече
Открих неголяма позиция в JJG. Не че не може и до 33-34 да иде.Невероятен обем!
И тая тъпа украйна не му позволява на житцето да се спихне кат хората
Ма аз съм търпелив и си дебна, 4-5% по надоле ще ми падне и то в ръчичките
Рано бе, не бързай.
RSXJ ми е по близо до лап таргета, едно 7-8% още ко може се поспихне и няма му простя, ала ERUS-а поне двойно по толкоз още път има надоле.
Ще излезе някой фундамент първо
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Рано бе, не бързай.
RSXJ ми е по близо до лап таргета, едно 7-8% още ко може се поспихне и няма му простя, ала ERUS-а поне двойно по толкоз още път има надоле.
Коментар