If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дано, но аз не бих го държал повече от 13-14 $ в следващите няколко месеца - освен ако нямаш инфо от Китайското полютбюро, че ще дръпнат повече отколкото са обещали
Виж CLF може да направи двойно - когато тръгнат да разпродават активи....
ама тая кама трябва със затворени очи да се лови
Клифс са лузъри в тая желязна игра, нямат никакъв шанс за мене, не ти трябват.
Тук вместо "милиарди еврей" може би е по-точно да се каже "евреи с милиарди шекели"
Интересно дали изразът "играя на шикалки" има нещо общо с борсата
И шикалкавя...
шекер мекер 2853 за един ден ще го видим . просто така се тестват мойте хатомки и прутони и неутрони мамата си жаса. чай че тая ракия много люти . аз умея да чакам по дълго и от еврейн .
Чакаля яко на 24.01 на сидрил и на 5.50 на TGA.
Рашъните също тоже ме изкушават на тия нива за добавки че ми са на и малко под средната, ма е рано, не купувам неразпродадени добре акции.
NSU също си е за покупка, мa ми е доста близо до средната, а и не е селнато като хората.
Дано, но аз не бих го държал повече от 13-14 $ в следващите няколко месеца - освен ако нямаш инфо от Китайското полютбюро, че ще дръпнат повече отколкото са обещали
Виж CLF може да направи двойно - когато тръгнат да разпродават активи....
ама тая кама трябва със затворени очи да се лови
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
споко кила еврейчето много се активира да ни убеждава как щяло да се качва или да е флат . ще има пирон на долу. казал съм ти и датата 5 октомври . само не се набутвай с големи насковци а с минетчета . ето виждаш аз винаги отцелявам . играя срещу милиарди еврей и пак съм ТУК .
Тук вместо "милиарди еврей" може би е по-точно да се каже "евреи с милиарди шекели"
Интересно дали изразът "играя на шикалки" има нещо общо с борсата
И шикалкавя...
И от мен за къс Насдак.
Напоследък съм карък, така че пазете се тези които са в тази посока
споко кила еврейчето много се активира да ни убеждава как щяло да се качва или да е флат . ще има пирон на долу. казал съм ти и датата 5 октомври . само не се набутвай с големи насковци а с минетчета . ето виждаш аз винаги отцелявам . играя срещу милиарди еврей и пак съм ТУК .
Асансьорът е за надолу. Тука гледам, пак са нахълтали дезориентирани баби
Да, така е, най вече за злото....
ПС Дабъл Вале на 10.8, на 10$ - следва трипъл
Чакаля яко на 24.01 на сидрил и на 5.50 на TGA.
Рашъните също тоже ме изкушават на тия нива за добавки че ми са на и малко под средната, ма е рано, не купувам неразпродадени добре акции.
NSU също си е за покупка, мa ми е доста близо до средната, а и не е селнато като хората.
Коментар