наско го виждам най много 4100 от там 3850 . ама ще е готино
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеИ от мен за къс Насдак.
Напоследък съм карък, така че пазете се тези които са в тази посока
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеАсансьорът е за надолу. Тука гледам, пак са нахълтали дезориентирани баби
ПС Дабъл Вале на 10.8, на 10$ - следва трипъл
Чакаля яко на 24.01 на сидрил и на 5.50 на TGA.
Рашъните също тоже ме изкушават на тия нива за добавки че ми са на и малко под средната, ма е рано, не купувам неразпродадени добре акции.
NSU също си е за покупка, мa ми е доста близо до средната, а и не е селнато като хората.Last edited by pipbel; 03.10.2014, 20:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМечките се върнаха в бърлогата си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗа мен е решаващо как ще завърши седмицата ...още два последователни спада на NYSE, дори и с по-малко... и дали DAX ще ускори понижението си.
Ако и двете се изпълнят ще приема, че мечките са дошли.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКазвай кога ще обръща нагоре, че ми се изтърпя ТЪРПИЛОТО !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТова е добра идея
Успех
Аз цъкам само индекси.
Иначе твоята стратегия статистически има по голям шанс за успех.
Ако уцелиш правилните акции. Но и трябва доста акции да следиш.
Дай пример за акции който ще вървят нагоре
И акции който ще вървят надолу?
За дълги аз не съм си ги променял от години - европейски банки и американски големи биотехнологични компании
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеМоето мнение за днес, флат маркет докато отвори САЩ и след това рали нагоре (каквито и да са новините).
Тоя сценарии сме го гледали вече няколко пъти миналата година.
Режисьорите достатъчно сапунка изиграха, достатъчно стопове взеха, заредиха дългите време е да качват пак до 1990-2000 и да си прибират печалбите.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениестига де петък.ресто си трябваБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар