IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• наско го виждам най много 4100 от там 3850 . ама ще е готино

Коментар

• 16744 дърпа . те де си мислят че ходят . архитекта винаги побеждава

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
        И от мен за къс Насдак.
        Напоследък съм карък, така че пазете се тези които са в тази посока
        споко кила еврейчето много се активира да ни убеждава как щяло да се качва или да е флат . ще има пирон на долу. казал съм ти и датата 5 октомври . само не се набутвай с големи насковци а с минетчета . ето виждаш аз винаги отцелявам . играя срещу милиарди еврей и пак съм ТУК .

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
          Асансьорът е за надолу. Тука гледам, пак са нахълтали дезориентирани баби
          Да, така е, най вече за злото....

ПС Дабъл Вале на 10.8, на 10$ - следва трипъл

Чакаля яко на 24.01 на сидрил и на 5.50 на TGA.
          Рашъните също тоже ме изкушават на тия нива за добавки че ми са на и малко под средната, ма е рано, не купувам неразпродадени добре акции.
          NSU също си е за покупка, мa ми е доста близо до средната, а и не е селнато като хората.
          Last edited by pipbel; 03.10.2014, 20:08.

Коментар

• Асансьорът е за надолу. Тука гледам, пак са нахълтали дезориентирани баби
            До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• И от мен за къс Насдак.
              Напоследък съм карък, така че пазете се тези които са в тази посока

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Мечките се върнаха в бърлогата си
                Преди затваряне картинката може да се окаже друга.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  За мен е решаващо как ще завърши седмицата ...още два последователни спада на NYSE, дори и с по-малко... и дали DAX ще ускори понижението си.
                  Ако и двете се изпълнят ще приема, че мечките са дошли.
                  Мечките се върнаха в бърлогата си
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Така е преди 5 октомври се разчистват къси от пондрелник се почва

Коментар

• Бахти чифтаците вместо 16666 те 16966

Коментар

• пускам една молитва на нашия дедо боже за 16666. че какви вярващи сме

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Казвай кога ще обръща нагоре, че ми се изтърпя ТЪРПИЛОТО !!!
                          СИП-около 1915

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                            Това е добра идея
                            Успех

Аз цъкам само индекси.
                            Иначе твоята стратегия статистически има по голям шанс за успех.
                            Ако уцелиш правилните акции. Но и трябва доста акции да следиш.

Дай пример за акции който ще вървят нагоре
                            И акции който ще вървят надолу?
                            С акциите надолу не се получава както трябва в повечето случай. Т.е. на мен ми трябва сигурна обратна корелация на късите, а при отделни акции надолу това често се прецаква. Например дългите ми вървят надолу и аз очаквам че от късите ми ще печеля, а то се оказа че те пък дърпат нагоре. И нещата се омазват. За това на късо съм почти винаги между 90-100% индекси

За дълги аз не съм си ги променял от години - европейски банки и американски големи биотехнологични компании

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                              Моето мнение за днес, флат маркет докато отвори САЩ и след това рали нагоре (каквито и да са новините).
                              Тоя сценарии сме го гледали вече няколко пъти миналата година.
                              Режисьорите достатъчно сапунка изиграха, достатъчно стопове взеха, заредиха дългите време е да качват пак до 1990-2000 и да си прибират печалбите.
                              Дакса почива днес
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                                стига де петък.ресто си трябва
                                Казвай кога ще обръща нагоре, че ми се изтърпя ТЪРПИЛОТО !!!
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X