IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма нужда да ми доказваш нищо просто от по-предния ти пост останах с впечатлението, че видиш ли как отваряме на ниското и затваряме на върха и после пак така. Истината е, че ние дребните риби, ако не играеш дългосрочно, просто трябва да се молим да уцелим какво са намислили ония с машините, което си става чист хазарт за съжаление и жена ми може да се справя и по-добре. Язък за дипломите ми или анализи на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
      Абе ти си уникален. На дакса си отворил дълга на 8400 а на СиП сигурна на 1822. Няма друг като теб. Как ги уцелвате тия дъна и върхове. А в същото време ми играеш на нашата борса, където се играе с 10-20К. Та нали ако така ги уцелваше дъната и върховете нямаше да знаеш, че нашата борса съществува ами да си в Камбоджа но не на сървайвър. Абе ние тука доматите с колците....
      Много правилно използва думата "уцели". Аз не твърдя, че съм някъв велик инвеститор просто имах късмет. И това че съм постоянен, тоест винаги дълги, доведе до някакъв успех през последната седмица. Но по-често не уцелвам и/или нямам късмет и като цяло за четири години търговия с индекси съм назад и то не малко пари.
      И има човек който може да потвърди, че съм отворил от 8400. 15% потвърди ако обичаш.
      Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Toва е 3-ти тест на 80$ тоя месец, счупи ли се - отиде къде 70-75.
        Но пък ще настанат славни времена за пълнене
        По-скоро 75-80. Станал си по-голям песимист за петрола и от мен. Въпреки всичко не виждам причина за пълнене.

Коментар

• Абе ти си уникален. На дакса си отворил дълга на 8400 а на СиП сигурна на 1822. Няма друг като теб. Как ги уцелвате тия дъна и върхове. А в същото време ми играеш на нашата борса, където се играе с 10-20К. Та нали ако така ги уцелваше дъната и върховете нямаше да знаеш, че нашата борса съществува ами да си в Камбоджа но не на сървайвър. Абе ние тука доматите с колците....

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            жорка ако и на хима му беше сметнал дъната и върховете както сега ги смяташ щеше да си ехеееееееееее
            10000 ще видиш през крив макарон виж втората световна може и да я видиш ама дотам
            Хима си ми е екстра 1.35 средна при обикновените и 1.75 при привилегиите
            И ДАКС ми е добре, от 8400 съм отворил....шестин точки майна
            За американците нема да ти говорим, че там положението е още по-добро, и мое да получиш некой обрив ако ти кажем за кво иде реч

Коментар

• кът направите вие бичаците некъв чутурляк на дакса и си мислите че сте хванали господ за шлифера . ама тоя големия на седмична е за надолу. началото на 2014 го казах е случва се

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                9000
                1000 точки до бутилката
                жорка ако и на хима му беше сметнал дъната и върховете както сега ги смяташ щеше да си ехеееееееееее
                10000 ще видиш през крив макарон виж втората световна може и да я видиш ама дотам

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Не се обзалагай че ще спре на 70. Три години ниска волатилност при петрола и хората забравиха че това не е правило, а изключение. Петрола съвсем спокойно може да се движи в диапазон +-70% в средносрочен период.

Коментар

• 9000
                    1000 точки до бутилката

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                      Петрола ако се задържи трайно под 80 долара ще стане много весело ! Предстоят много интересни дни!

Коментар

• Петрола ако се задържи трайно под 80 долара ще стане много весело ! Предстоят много интересни дни!

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                          Количествените улеснения на ЕС може да ги игнорираш
                          Бойко го привикаха на спявка в Брюксел,та нищо се не знае.

Коментар

• Пазарен поглед – IBM и Coca-Cola http://newsline.bg/read_more.php?post=4170

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Количествените улеснения на ЕС може да ги игнорираш

Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              В момента е безмислено,ЕСВ започна с количествените улеснения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
                                Не знам какво са изсипали но Дакса си е все още на 11% корекция а СиП е само на 4% от върха
                                Хамериканите винаги са били по напредничеви
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X