уаааааааааауууууууу това е нещо хамериканско и пада . наздраве кила за тази графика
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Една графика тип лейка без дръжка:
http://finviz.com/quote.ashx?t=GTAT&ty=c&ta=0&p=w
Как се полива с това
Коментар
-
ще трепим ли обаче една тишина на хоризонта толкова е хубаво и иделичноLast edited by the architect; 06.10.2014, 17:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДано, но аз не бих го държал повече от 13-14 $ в следващите няколко месеца - освен ако нямаш инфо от Китайското полютбюро, че ще дръпнат повече отколкото са обещали
Виж CLF може да направи двойно - когато тръгнат да разпродават активи....
ама тая кама трябва със затворени очи да се лови
http://seekingalpha.com/article/2536...on-vales-price
Прочети добре и коментарите тука, особено на фгм, той пише и под друг псевдоним..ма няма значение, един от най добрите разбирачи на хартията е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеТук вместо "милиарди еврей" може би е по-точно да се каже "евреи с милиарди шекели"
Интересно дали изразът "играя на шикалки" има нещо общо с борсата
И шикалкавя...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДа, така е, най вече за злото....
ПС Дабъл Вале на 10.8, на 10$ - следва трипъл
Чакаля яко на 24.01 на сидрил и на 5.50 на TGA.
Рашъните също тоже ме изкушават на тия нива за добавки че ми са на и малко под средната, ма е рано, не купувам неразпродадени добре акции.
NSU също си е за покупка, мa ми е доста близо до средната, а и не е селнато като хората.
Виж CLF може да направи двойно - когато тръгнат да разпродават активи....
ама тая кама трябва със затворени очи да се ловиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеспоко кила еврейчето много се активира да ни убеждава как щяло да се качва или да е флат . ще има пирон на долу. казал съм ти и датата 5 октомври . само не се набутвай с големи насковци а с минетчета . ето виждаш аз винаги отцелявам . играя срещу милиарди еврей и пак съм ТУК .
Интересно дали изразът "играя на шикалки" има нещо общо с борсата
И шикалкавя...
Коментар
Коментар