If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я биковете като Анди, Хахото и тем подобни да ми кажат, че нещо не разбирам. Американската икономика виждаш ли вече била супер и затова акции много нагоре последния месец. В същото време Япония, ЕС, Китай виждаш ли щели да печатат пари, защото нещата са сговнясали. Та не мога да разбера икономика оправя ли се сега или ще печатаме пари? Или важното е да докараме индексите донякъде за да прецакаме овцете а после пък до 1500 СИП за да прецакаме пак овцете, Има ли още някой, който вярва, че пазарите били свободни и ефективни ( отразявали много точно икономическото състояние), че горките студенти по икономика как да ги учим
Хохо мошак появяваш се да видиш дали съм отцелял ли. Хохо аз ще остана последен и ще затворя вратата. А сипа 100% за един ден другата година 1800.много силна боумба имам там по силна от 16161
казах ти другата година сипа е на 1800. докат не го стигне и другите ще падат . това ми е дългосрочна цел на първо време . като гледам как бият къси най вероятно за 1 ден ще го вземе . ще си го изчакам
казах ти другата година сипа е на 1800. докат не го стигне и другите ще падат . това ми е дългосрочна цел на първо време . като гледам как бият къси най вероятно за 1 ден ще го вземе . ще си го изчакам
сложно ще е с определянето на дъното на тези спадове които предстоят
е тука пак ще те поправя.то лапането по дългите не е така бързо като на късите.така че идват по добри времена.а по отношение на дългите не бъди сигурен че догодина няма да има и нов връх но вече последен
Коментар