If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да ти кажа върхот на дау е близко мноооого близко . едно птиченце ми каза. и понеже си имам отправна точка вече сме за 14200 през 2015 . идват избори помисли . негъра трябва да се дискредитира от белите републики . нали бе хахо в америка ще бъде страхотно за живот .
Леле майко в банки заеби ги тея шушляци ECB квт искат да купуат глей ги тея двете SSRI (Gold, Silver) SLW (Silver) и GDXJ друго ти не требе е и некой петролен одушеняк, че скоро излитат и те
Наистина не мога да се съглася. В тоз студ в Канада ли да копам сребро или да си купувам корпоративни облигации на топло в офиса и да ги продавам на ЕЦБ.
Верно помисли върху това.
Нищо им няма и на двамата, Майкъл. Тоя Голдман му беше името, дето ми е зад гърба. Виж в понеделник вторник, да видим какво е купила ЕЦБ, ама не вярвам да е купила сребро. Влязох в малко банки днес, че ако не сега, кога?
Леле майко в банки заеби ги тея шушляци ECB квт искат да купуат глей ги тея двете SSRI (Gold, Silver) SLW (Silver) и GDXJ друго ти не требе е и некой петролен одушеняк, че скоро излитат и те
Еми кат слушаш Марвел и ravnovesov те ги шортят тях ако искаш погледни SSRI и SLW те вече са напрайли по един прът, ше тряя да изчакаш да върнат че много отскочиха
Нищо им няма и на двамата, Майкъл. Тоя Голдман му беше името, дето ми е зад гърба. Виж в понеделник вторник, да видим какво е купила ЕЦБ, ама не вярвам да е купила сребро. Влязох в малко банки днес, че ако не сега, кога?
Ей тоя Марвел, дето ти го препоръчах на 10-ти ноември. Няколко часа по късно тогава Голдман каза Sell. Не можах да повярвам на каръка си тогава. Се едно някой ходи зад теб и се присягва да те спъне кога протегнеш крак да направиш крачка.
И дока се изправиш и ти взел сиренцето.
Еми кат слушаш Марвел и ravnovesov те ги шортят тях ако искаш погледни SSRI и SLW те вече са напрайли по един прът, ше тряя да изчакаш да върнат че много отскочиха
А в онзи бранш Куалком ме уплаши.
Тя по скоро ще се движи в зависимост от резултата от съдебни дела в близко бъдеще, отколкото от технологични новини. Това ми прави добро впечатление в сектора, но не съм влизал в детайли засега: http://finviz.com/quote.ashx?t=mrvl&ty=c&ta=1&p=d
Ей тоя Марвел, дето ти го препоръчах на 10-ти ноември. Няколко часа по късно тогава Голдман каза Sell. Не можах да повярвам на каръка си тогава. Се едно някой ходи зад теб и се присягва да те спъне кога протегнеш крак да направиш крачка.
И дока се изправиш и ти взел сиренцето.
ако беше плавно много щяхме да печелим та от време на време правят и такова продухване нагоре-надолу важното е като теглите чертата да сте напред, дни като днес са екстремуми
Коментар