IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На Лукойл си има АДР-и мисля. Освен това и на Xetrata върви алъш вериш-а

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Епа да, кво са 600млрд долара за страна като Русия.
      Имам спомен, че в определен момент търсих Лукойл, но нямаше Московска борса.
      То и сега е далавера да пазаруваш в долари.
      нема са гледам в IB всички руски тъпотии се продават в долари тва е ако искаш ......

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis10 Разгледай мнение
        тея са побъркани по целата глава, но хууто при тех е, че нема аа паднат от виско с дълговете както ЕСто и усата ...... Жалко, че тея ги нема в рубли инак да си ги бех купил в рубль.
        Абе тея IB дали имат достъп до Московкската борса или и тя санкционирана
        Епа да, кво са 600млрд долара за страна като Русия.
        Имам спомен, че в определен момент търсих Лукойл, но нямаше Московска борса.
        То и сега е далавера да пазаруваш в долари.

Коментар

Е, как стават... и братушките скоро ще започнат да "внасят" демокрация.
          Петрола тежи по-малко от 40% у RSX-a.
          тея са побъркани по целата глава, но хууто при тех е, че нема аа паднат от виско с дълговете както ЕСто и усата ...... Жалко, че тея ги нема в рубли инак да си ги бех купил в рубль.
          Абе тея IB дали имат достъп до Московкската борса или и тя санкционирана

Коментар

еми то претрола им е основно на рушняците поне за са после след време де да ги знам ..... може да напраат москвича като тойота не се знае знае ли се ......

глей ги кви са харпуни погледни го Мохера ....

Модели автомобилей Москвич
            http://www.azlk.ru/model.html

и погледни тва SU T-50

Russen-Kampfjet hat die beste Stealth-Technologie
            http://www.welt.de/wirtschaft/articl...chnologie.html

не знам как стаат тея раоти
            Е, как стават... и братушките скоро ще започнат да "внасят" демокрация.
            Петрола тежи по-малко от 40% у RSX-a.

Коментар

Вие RSX си го играете като петролна акция, евалата
              Внимавайте, защото енерджито е около 40-45% от теглото на ETF-a
              Аз съм си го заплюл, ама от пуста лакомия го чаках да падне още ...
              еми то претрола им е основно на рушняците поне за са после след време де да ги знам ..... може да напраат москвича като тойота не се знае знае ли се ......

глей ги кви са харпуни погледни го Мохера ....

Модели автомобилей Москвич
              http://www.azlk.ru/model.html

и погледни тва SU T-50

Russen-Kampfjet hat die beste Stealth-Technologie
              http://www.welt.de/wirtschaft/articl...chnologie.html

не знам как стаат тея раоти
              Last edited by michaelis10; 05.05.2015, 13:14.

Коментар

така така, аз чакам RSX да напрай (ако въобще напрай) ново дъно щото са вързани с бензина и после влизам на GDXJ и на тея RSX all win 50/50% и опциите ше починат малко те до са свършиха добра работа, даже отлична .....
                Вие RSX си го играете като петролна акция, евалата
                Внимавайте, защото енерджито е около 40-45% от теглото на ETF-a
                Аз съм си го заплюл, ама от пуста лакомия го чаках да падне още ...

Коментар

• значи ако търгуваш само обърнати чутуре на дакса задължително ще станеш милионерче майкъле
                  милионер в зелено

Коментар

• скиваш ли фигура падащ хамерикански орел при фашагата аз му викам чутура на американска мутра

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Иран май скоро не се очертава напълно да отвори крановете на фул, а фракаджиите захапаха мазната опашка. Пазара си е чат пат калкулирал всичко за момента.
                      Аз олиото ( TGA, RSX, MLPL,PBR, CVRR) си го играя заедно със злото (GGN).
                      Общо около 1/6 от портфейла с близо 6.7% дивидент (браса го не броя)
                      Първите са на 1/5, а златото на 1/3 хеджирано.
                      GOR очаквано слезе от 28 и сега се колебае около 20, ма има още път до средното 14-16.

ПС Горните са едни от най добре представящите се хартии тази година, при тоя дивидент - дреме ми на...ако пак се поспихнат, допълвам селективно и така...
                      така така, аз чакам RSX да напрай (ако въобще напрай) ново дъно щото са вързани с бензина и после влизам на GDXJ и на тея RSX all win 50/50% и опциите ше починат малко те до са свършиха добра работа, даже отлична .....

Коментар

Чакаме Иран да отвори резерва. На 45 наистина е скъпо.
                        Иран май скоро не се очертава напълно да отвори крановете на фул, а фракаджиите захапаха мазната опашка. Пазара си е чат пат калкулирал всичко за момента.
                        Аз олиото ( TGA, RSX, MLPL,PBR, CVRR) си го играя заедно със злото (GGN).
                        Общо около 1/6 от портфейла с близо 6.7% дивидент (браса го не броя)
                        Първите са на 1/5, а златото на 1/3 хеджирано.
                        GOR очаквано слезе от 28 и сега се колебае около 20, ма има още път до средното 14-16.

ПС Горните са едни от най добре представящите се хартии тази година, при тоя дивидент - дреме ми на...ако пак се поспихнат, допълвам селективно и така...

Коментар

ми ше напрай едно ново дъно и после пак там къде си беше на 100$ .... може и повече след време, ако долара за нишо не става ...
                          Yes, чакаме дънцето и после избухваме ...

Коментар

ми ше напрай едно ново дъно и после пак там къде си беше на 100$ .... може и повече след време, ако долара за нишо не става ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                              Какво правим с "олиото" - както казва Пип???
                              На 45 бе скъпо, сега

Коментар

• Какво правим с "олиото" - както казва Пип???
                                На 45 бе скъпо, сега
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X