Aми това са хубави истории от живота, които Money разказва. Могат да бъдат и поучителни ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Става дума за същия мой познайник дето не ми говорѝ шест месеца, защото аз му казах април месец 2020, че пазарът повече няма да прави дъна и че втората вълна̀ на Ковида ще е много по-слаба откъм влияние върху икономиката... Много беше надъхан и адски се разсърди, че не позна
Инактой позна, че AXP ще бие пазара при възстановяване. Ама... и това не е взел
Такива ми ти работи. Такива дето много познават - с лопата да ги ринеш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Значи историята е следната: приятел от детинство се интересува от акции. От 2014-2015 повтаря Тесла това, Тесла онова, Тесла, Тесла, Тесла...
Сега наскоро Тесла като отхвърчаха пак взе да повтаря, като латерна. Викам си, тоз човек сигур е направил бая пари от Тесла. Миналия уикенд пак се чухме и пак стана дума за Тесла. Чудел се дали да продава. Викам продавай, яко пари си направил. А то каква била работа. Той ми повтарял години наред без да е купил: "ей, виж колко се дигнаха, видя ли!"
Накрая наистина купил, ама на $600. Продал половината на $700, Теслицата се качила на $900+ чакал за 1000-1200, но не дочакал. И сега с останалите акцийки в Тесла е на червено. Като цяло е на плюс, де. Голям инвеститор!
Добре, че 2013 поне ме е послушал и здраво се е нагушил с Виза и Мастъра. Там е направил яко пари за тия години...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Кои ще са най-засегнати? То винаги някой е засегнат, други пък ще просперират
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеБих желал да си прав, но....
Ще са още по силен коалиционен партньор, набраха огромна инерция, която не им се полага, и ще им я отнемат от тамошния център, но ще имат много по-голямо влияние. Това ще рефлектира много негативно отнесено към много сектори в Европа.
Коментар
-
34370 е 4 часова съпротива за индекса (бивш връх) един или два пъти цената се опитва да тества върха но накрая пропада
https://ibb.co/MpN3DjK
Pip master
Коментар
-
Антеро >13. TALO > 13. Тръбите си текат, танкерите (dht, eurn) си плуват... кеф.
===
добавка: силно се надявам на иранска сделка и на моментно спадане на нафтата, за да натоваря още. майната ѝ на диверсификацията.Last edited by terziеv; 21.05.2021, 19:04.
Коментар
-
Нямам никаква идея какво ще правят зелените ако вземат властта. Имат ли реален шанс? Ама чак да повлияят глобално на пазарите, не ми се вярва, каквото и "зелено" да са намислили
Хората "инвестирали в" или "спекулирали с" шитни - те да се притесняват
Със зелени и без зелени, хората ще търсят в Гугъл, ще носят Адидас и Найк, ще гледат Дисни, ще пият лате в Старбъкс и Стандарт и Пуурс ще им правят рейтингите. Такива ми ти работи
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЕвентуална смяна на управлението в Райха определено играе огромна роля в темата за инвестиране в Акции.
Ако искаш ще ти го задам политкоректно в темата на Дакса?
Ако държиш да бъдем буквалисти-.
За Бил може и на лични да ми отговориш, това не е свързано с темата.
Вярно !!!Last edited by Money; 20.05.2021, 22:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПо-интересното е СП2. Още не мога да асимилирам, че американците дават зелена светлина. Нещо не е наред тук. Не, че ми пречи, захлебих предостатъчно, а бичето в сектора е още теленце сукалче. И от двете страни на локвата консумацията на синьо и ще продължава да лети нагоре. И в Газпром обаче останах с половин позиция. COG и CRK имат още бая нагоре, но не са Антеро. AR на 25 до края на годината е много вероятно. Само при TGP съм капо, че все ми се изплъзваше.
И не на последно място купувайте евтино е.
Коментар
-
По-интересното е СП2. Още не мога да асимилирам, че американците дават зелена светлина. Нещо не е наред тук. Не, че ми пречи, захлебих предостатъчно, а бичето в сектора е още теленце сукалче. И от двете страни на локвата консумацията на синьо и ще продължава да лети нагоре. И в Газпром обаче останах с половин позиция. COG и CRK имат още бая нагоре, но не са Антеро. AR на 25 до края на годината е много вероятно. Само при TGP съм капо, че все ми се изплъзваше.
Коментар
-
Хубава е тази картинка от arbeitmachtfrei.
Ето и една статия от yahoo https://newsletters.yahoo.net/H/2/v6...ff618b593/HTML
Коментар
Коментар