IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще ти кажа защо

Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    1,1358 евро

11358 дакс
    ей тука някой фондаменталист да фърли боб и да каже що така стана мухахаааааааааааааааааааа
    Защото сега започват някой хора да зареждат къси на еврото за да направят отново няколко ститици милиона като еврото се срине след седмица. И защото знаят къде са стоповете и колко са - на техническите анализатори и могат да сметнат лесно за колко пари ще вдигнат еврото до очевадното ниво на съпротива около 1.4 и като всички почнат да си мислят че ще върви нагоре да го свалят за да направят повече пари. Защото от 1.04 до паритет ще направиш много по малко от колкото от 1.4 до паритет.

Коментар

• Да

Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
      и кво кат гарциа фалира, което е факт

голем праz
      Да...голям праз, ако продаваш краставици на пазара хич няма да ти и пука.

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
        Архитекте, обясни ми на кое казваш бомба, атомка - кроса на средните ли, къса позиция без стоп ли? Този термин ти ли го измисли и каква точно е смисловата връзка с атомна бомба.
        Също кой индекс е прасе? Тези въпроси ги задавам след дълго, но безуспешно търсене във финансовата литература
        Мисля, че беше NASDAQ и аз отначало гледах в речника .......

Коментар

• 1,1358 евро

11358 дакс
          ей тука някой фондаменталист да фърли боб и да каже що така стана мухахаааааааааааааааааааа

Коментар

• а драги печата ли печата евро . пуши пуши . икономиката фърчи

Коментар

• сел дъ хайс на дакса ще кажа на майстор Мухо . пак ви издърпах надоле

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                To хубаво тръгна, ама поне биотехите се надявах още някой друг ден да се композират след забележките на баба Ленчи..
                Не че съм капо, не пропуснах вчера спайка на гилда под 100, макар че трябваше май опциите си да увелича, ма нищо, сложил съм сега една ян.17 засада на 15.5, за сривлювци..
                E как да не го е яд човек, за по малко от седмица вместо мизерните 7% от хартиите при дипа щях да си докарам 30% от опциите ако бях взел (търгуваха се миналия четвъртък на 15.5$, точно 20$ в момента)
                Ще се поучим, почвам да зареждам стъпаловидно повечко чакала по ниското и което се реализира разкарвам след 20-25% профит.
                Тъй и тъй чакащия кеш трябва се поразвърти...

Коментар

• как е лъвове ....... глеам, че и тука сте се събрале да обсъждате, а архитектониката е лудница. Но да го разбираш си е изкуство и на мене ми требеше време докато схвана тва не е за всеки .......

А оттаъка се надлъгват милионерите от форекса .... там па какъв е цирк, седнали комарджиите и звездобройците на една маса и гледат рулетката как се върти .......

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                    Ако ей сега кажат Гърция фалира или пък ФЕД вдигат лихвите или щатската икономика отива на майната си или обратното....ще видиш къде му отиват на Архитекта - кросовете и атомките...и целия технически анализ.
                    и кво кат гарциа фалира, което е факт

голем праz

Коментар

• Ако ей сега кажат

Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
                      Архитекте, обясни ми на кое казваш бомба, атомка - кроса на средните ли, къса позиция без стоп ли? Този термин ти ли го измисли и каква точно е смисловата връзка с атомна бомба.
                      Също кой индекс е прасе? Тези въпроси ги задавам след дълго, но безуспешно търсене във финансовата литература
                      Ако ей сега кажат Гърция фалира или пък ФЕД вдигат лихвите или щатската икономика отива на майната си или обратното....ще видиш къде му отиват на Архитекта - кросовете и атомките...и целия технически анализ.

Коментар

• Това е форум, хората пишат за забавление.

Коментар

• И аз искам

Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
                          И аз искам да ми обясни. Или по просто да каже...моя анализ казва еди какво си ще се случи.

Коментар

• Ако на въпросите...

Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            искам да попитам тука някои отявлени фондаменталисти - защо драги печата евро а дакса пада . не трябваше ли да катери . още повече кака йелън ще вдига лихвите и ВЪПРЕКИ подчертавам ВЪПРЕКИ печатането на евро , еврото поскъпва . и съответно печалбите на някой отявлени фондаменталисти тука дето имаха шестцифрена печалба и които чакаха паритета вече е петцифрена може и стопчето да е апришиатнато , нека така да се изразя. сега фондаменталистите тука се почесват по скалпа, смучат си подноктеното пространство и се чудят как с няколко високопарни фрази да си оправдаят хилядите доларески хвърлени по фондаментални учения и вероучения разпространявани в някои курсове в Тел Авив и Уоулстриииииииит . амин
                            Ако на въпросите които задаваш не знаеш отговора това означава че абсолютно нищо не разбираш от това което става около теб и пазара - фундаментално и не фундаментално. И по лошото е не четеш. Дали това е важно за теб или не, нямам представа . Паритета може спокойно поне към момента да продължаваш да си го очакваш до като има сериозни признаци да спреш да го очакваш които към момента не са на лице. Да отговоря на въпрос защо еврото се качва след като е паднало от 1.22 на 1.04 и с текуща цена 1.12 само тази година е под моето достойнство след като ти предполагам не излизаш от пещера в която си живял 5 месеца до сега от началото на годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              искам да попитам тука някои отявлени фондаменталисти - защо драги печата евро а дакса пада . не трябваше ли да катери . още повече кака йелън ще вдига лихвите и ВЪПРЕКИ подчертавам ВЪПРЕКИ печатането на евро , еврото поскъпва . и съответно печалбите на някой отявлени фондаменталисти тука дето имаха шестцифрена печалба и които чакаха паритета вече е петцифрена може и стопчето да е апришиатнато , нека така да се изразя. сега фондаменталистите тука се почесват по скалпа, смучат си подноктеното пространство и се чудят как с няколко високопарни фрази да си оправдаят хилядите доларески хвърлени по фондаментални учения и вероучения разпространявани в някои курсове в Тел Авив и Уоулстриииииииит . амин

Коментар

• искам да попитам тука някои отявлени фондаменталисти - защо драги печата евро а дакса пада . не трябваше ли да катери . още повече кака йелън ще вдига лихвите и ВЪПРЕКИ подчертавам ВЪПРЕКИ печатането на евро , еврото поскъпва . и съответно печалбите на някой отявлени фондаменталисти тука дето имаха шестцифрена печалба и които чакаха паритета вече е петцифрена може и стопчето да е апришиатнато , нека така да се изразя. сега фондаменталистите тука се почесват по скалпа, смучат си подноктеното пространство и се чудят как с няколко високопарни фрази да си оправдаят хилядите доларески хвърлени по фондаментални учения и вероучения разпространявани в някои курсове в Тел Авив и Уоулстриииииииит . амин

Коментар

Working...
                                X