If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
айде разбирачори фондаменталисти / с лопата да ги ринеш / до края на седмицата тука . трябва пари да се правят . философстването го оставям на вас . вижда ли сме ви колко ги разбирате
...Може би защото съм глупав или не разбирам много от твоите технически анализи, и въпреки че оценявам желанието ти да ми обясниш...пак почти нищо не разбирам ))))
Виж какво, общо взето, мухо, фашагата, да пусна една атомка муаххахах. Има един термин, white noise
за фашагата чаках една бомба на 11309 на 5 мин . там съм го обявил отдавна няма стоп моп няма загуби малки фашаги през 100 бях напускал . за дау това 16161 си го спомняш . пак много красива бомба . тия на 5 мин са ми любимите .междувременно си пускам междинни насковци който си затварям така на някое кросче като се оголи . на дау също бях напускал но на 17620 като видях как се закучи работата и затворих . сега наско 4292 5 мин чакам да затворя пак една две три четири междинни постоянните си стоят и добавям . че ги скинам тия мошета
аби тия технологии с това 4444 не се ли изтъркаха вече . бати дебилите
ама и 3333 идва
...Може би защото съм глупав или не разбирам много от твоите технически анализи, и въпреки че оценявам желанието ти да ми обясниш...пак почти нищо не разбирам ))))
Ив, ти държиш ли нещо друго освен късите и колко % си в кеш ?
88.12 % кеш, за около 450 к - епъл ( моя грешка но не фатална ) за около 800 К къси на индексите и VIX, и за около 160 К къс на нетфликс ( от ърнинга 200 акции и оня ден на 593 продадох още 100 та съм на 555 къс надявам се още на фатално )) ) . Освен това имам дълги позиции на 7 други компании но те не са големи и са дългосрочни и при корекция ще си добавя към тях така че не ме притесняват....опс и яндекс за около 300 к който горе долу се възстанови за щастие и е доста по близо до моята цена от колкото като беше на 14 )) .
за фашагата чаках една бомба на 11309 на 5 мин . там съм го обявил отдавна няма стоп моп няма загуби малки фашаги през 100 бях напускал . за дау това 16161 си го спомняш . пак много красива бомба . тия на 5 мин са ми любимите .междувременно си пускам междинни насковци който си затварям така на някое кросче като се оголи . на дау също бях напускал но на 17620 като видях как се закучи работата и затворих . сега наско 4292 5 мин чакам да затворя пак една две три четири междинни постоянните си стоят и добавям . че ги скинам тия мошета
аби тия технологии с това 4444 не се ли изтъркаха вече . бати дебилите
мерси за отговора
ето ти една две бомби . има едно форумче там има повече
архитекте брате все гледам пускаш едни графики на минали събития те каква полза носят въобще на теб или на който и да е.ДАЙ нещо което в момента ти прави впечатление не от преди 5-10 часа защото там работата е изпята и да ги анализираме не виждам смисъл.иначе ти си ми фаворитче тук в тази тема хайде поздравче
Коментар