Първоначално изпратено от andy2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеБравоаз пуста лакомия чаках да падне под 80
нищо де, имам чувството, че пак ще се случи
тапи гарци
Коментар
-
виж сега .казвал съм го и преди . цялата американо еврейска икономика се издържа на принципа на обърнатата чутура .в училище учат малките мошаци какво е чутурата защото с нея те щу смучкат от цял свят . ще бият стопове , ще фалират фондове и пазарни участници . тя е тяхното оръжие и храна . но един ден тази или другата година едни 5 мин ще променят всичко . и муховци и американски мушаци , обърнатата чутура не може да ги спаси . тогава архитекта ще сеченай-вероятно няма да мога да хвана тези 5 мин . но ще се наслаждавам на момента как цялата балонерска америка фалирва
Коментар
-
Бил Грос туитнал за обърната чутура при бондовете.
http://www.marketwatch.com/story/why...ist=beforebell
Архитекта, усещам твое влияние тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеБравоаз пуста лакомия чаках да падне под 80
zа мен си остава top pick
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТренда е нагоре и не мисля че ще се обърне скоро - поне никакви индикации за това няма. Тези работи с лихвите са да панират овцете. Поне все още.
zа sovereign bonds не поzна.
short ETF ме паид оф
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеcash in the half position +4 Euroаз пуста лакомия чаках да падне под 80
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеГарците, там ако се обарне 10% или 15% са ин. таргет 95
Коментар
Коментар