If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[ATTACH=CONFIG]n3733732[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]n3733731[/ATTACH] АЙДЕ да не кажете че само спамя ..горе US30 има часова съпротива на 32970.. веднъж вече е спряла цената ... цената тръгва надолу .. 32917 е същинският вход но аз го проспивам 32893 влизам със стоп над върха ... на 32815 има друга часова подкрепа но аз изчезвам раничко бих могъл да взема и повече.. но стига.. забележете формацията която е отбелязана със червена линия.. това е мечо флагче подсказващо че цената ще слиза ...разбира се графиката е минутна и не го правете
Екстра си! Само гледай да не изплискаш легена, като онзи шемет Архитекта!
АЙДЕ да не кажете че само спамя ..горе US30 има часова съпротива на 32970.. веднъж вече е спряла цената ... цената тръгва надолу .. 32917 е същинският вход но аз го проспивам 32893 влизам със стоп над върха ... на 32815 има друга часова подкрепа но аз изчезвам раничко бих могъл да взема и повече.. но стига.. забележете формацията която е отбелязана със червена линия.. това е мечо флагче подсказващо че цената ще слиза ...разбира се графиката е минутна и не го правете https://ibb.co/0jkXFcn
trade, може би съвета ти трябваше да бъде към IvelinaJensen, но благодаря ти за хубавия и професионален коментар. Аз се радвам повече такива коментари да има, обосновани с технически или фундаментални анализи и информация. За да не скачаме насляпо.
Може ли техничарите да дадат мнение (средносрочно) за 1. танкерите и особено за 2. храни/торове? Първите са на добра цена и мисля, че ще върнат бързо. Вторите са на върхове, но ми се струва, че могат да направят още x2-x3 с малко по-дълъг хоризонт. Чисто технически.
аз мога да ти дам обяснение ...но то ще бъде техническо и май няма да ти свърши работа ...на 1 март FUTU е образувала съпротива връх около 169... даже два или три върха ...и цената се е сринала и после вчера и завчера цената е тествала два или три пъти около 168 и 169 като по този начин пак е образувала двойни и тройни върхове... вчера е било около 1,62 най нисък връх и си пада най закономерно ....и другото което е ...излизането на добър отчет не значи че цената автоматично ще подеме в бичи trend тъй като както има бичи интерпретации на новини така има и мечи... същото важи за ФЕД ,лихви и т.н ..според мен няма да е зле да се самообразоваш в технически анализ да видиш какво е подкрепа съпротива... индикатори някаккви ,локални върхове и дъна какво е trend и такива неща ...няма да е кой знае какво но поне ще търпиш някакво развитие и ще видиш кое ще работи по добре за теб ...сега май само гадаеш ...между другото DOW забавя ход И явно ще последва консолидация ...така че може би бая книжа ще почната да падат ...може да дойдат лоши дни за тези които само купуват .,
ПО долу виждам се споменава и за стопове ...държа да подчертая че за употреба на стoпове трябва да имаш някаква познаваемост ,нещо което да накланя везните в твоя полза.. някакъв edge ,предимство за да може загубите от стопове да бъдат избите от печелившите позиции ...това може да е трендова формация ,фигура ,или пък това че цената е в trend а с тия покупки на сляпо няма да стане ...пак казвам може да последва по дълбока корекция и покупките да идат na kino
Щото самата ми инвестиция все още беше на минус - късно се усетих да ги купя.
Тая пущина SOLO също я взех на върха и от тогава все надолу. Чудя се кво да я правя. Имам мъчителното усещане, че след толкова чакане ще я продам на дъното както уцелих с Интел и после ще ме е яд и затова все не смея да я разкарам. Кво ще кажете за нея?
Обяснете ми по дяволите защо FUTU изкара супер отчет, след който скочи с 10%, и в един момент обърна надолу и мина чак на минус. Ако има логика ми я обяснете. Ако няма - защо продължавате да филосоствтвате и да разсъждаваще върху алогичен маркет.
Това е защото купих АМД и продадох Интел. Ако бях направила обратното Интел щеше да е долу а АМД горе. Кога ще чатнеш, заболяха ме пръстите да пиша едно и също и ти да си повтаряш като строшен грамофон. А нямаш нито един довод, че Интел са по- от АМД.
И друго попитах. Защо хубава акция като FUTU с перфектен растеж изведнъж се срина? Очевидно не знаеш. Поне си признай, а не сменяй темата - не си интересен на никой вече - все едно и също си въртиш.
Хах, да не мислиш че му е лесно, да се опитва да убеждава че ужким печели, той не само че не смее да казва кога купува и продава, ми вече и компании не смее да пише, че и това не може да уцели.
Коментар