тия 90 милки на фона на 20 милиарда са в зоната на статистическата грешка ...виж печалбата от скок 15% на акциите са милиарди долари....дали пък безос няма интерес..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеAMZN
луда работа. не го разбирам това да превъриш 20 милиарда че да изкараш 90 милки....
а публиката да пляска
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова е защото им гледаш печалбата - гледай им паричния поток който генерират и растежите които правят и нещата са ама съвсем различни
не го разбирам така бизнеса
епъл гугъл ибм правят пари ...тия правят обороти и затриват по малките конкуренти ..няма да се изненадам ако печалбата им е от техни акциитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеAMZN
луда работа. не го разбирам това да превъриш 20 милиарда че да изкараш 90 милки....
а публиката да пляска
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДа не ти донесе само валяк по надолнището
End date: 07/22/2015
Start price/share: $37.95
End price/share: $488.27
Dividends collected/share: $0.00
Total return: 1,186.61%
Average Annual Total Return: 29.11%
Starting investment: $10,000.00
Ending investment: $128,615.94
Years: 10.00
Не ги харесвам тия вечно растящитеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКакво очаквате от AMZN?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеда ми донесе колело, щото мойто го гепиха .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКакво очаквате от AMZN?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеДжак Даниелс... а по жегите Шуменско.
Суинга не е лош, ама ми идва скъпичък.
Иначе окопал съм се в Микрон и чакам Епъл да ме купи.
@За Бразилия и Чили т.е. кат цяло Лат. Америка сме без визи хои там никой нема те върне ..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеот де да го знам до къде ше полудеят, но ше има много на доле ..... ти както си няква междинка не swing trader ползвай месечните нива ей Архитектониката нека ги поства в секцията му и там излиза всичко ......
Суинга не е лош, ама ми идва скъпичък.
Иначе окопал съм се в Микрон и чакам Епъл да ме купи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеНе знам ман. Все още ми се струва, че върви между горната граница на надценен и долната на балон.
Имаме ли някаква парадигма този цикъл? Ако няма - може и да е до тук.
Коментар
Коментар