От една страна имаш значително увеличена производителност (със същото количество суровина и капитал получаваш повече), а от друга имаш намалено търсене.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеДа бе
Тя има да запълва гап до 700.
Принципно си имам хипотеза, че при перспектива за нисък растеж и ниска инфлация години наред, индексите няма къде да ми бягат.
Ама ей на.
Затова лихвите ще стават все по ниски, отрицателни, а QE ще се увеличава и разширява по целия свят. Много са ми интересни тенденциите в Япония в момента. За мен тази страна е пример какво ще дойде при всички останали след 5-10 години. Роботизация и QE. Роботите не потребяват, не ядат, имат само нужда от поправка ако се повредят и енергия. При това положение и при демографията, дефлацията е неизбежна.
Не е препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПробвай с Нетфликс
Тя има да запълва гап до 700.
Принципно си имам хипотеза, че при перспектива за нисък растеж и ниска инфлация години наред, индексите няма къде да ми бягат.
Ама ей на.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПробвай с Нетфликс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеТози Насдак се опитвам да го изключа през клавиатурата, гася монитора - не става.
Гаснат само тези компании, които покажат отчета си.
Как се спира това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКъде бе майка, на терминал ли си?
и го шортя, а той расте, се едно ме няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеТози Насдак се опитвам да го изключа през клавиатурата, гася монитора - не става.
Гаснат само тези компании, които покажат отчета си.
Как се спира това?Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеДнес отново се чества денят на свети нетфликс, амин
Забелязваш ли му надгробната свещичка на графиката.
Сега е момента за късо влизане .
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеАбе как изобщо ги намирате такива избушеняци...
Коментар
-
Tуканка дали не им запари жаравата под краката на късаците....почвам да се чудя дали да не топна малко пръстчето, лекинко, за проба....
http://finviz.com/quote.ashx?t=ESI&ty=c&ta=1&p=d
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВидеотеката да не лапне сплита?
Е няма такава акция
Туй 700 малко стряскаше
Коментар
Коментар