Първоначално изпратено от kefala
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеФОМС кога ще лалат бре!!!
Лалането след 40
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДокато гречетата политици приключат на солидна печалба форексакаунтите, които разиграват на 1:200 ливеридж
Баси кефа, тоя пикльо Ципарас ако отиграва всеки път преди да си отвори голямата уста, до сега милиардер да е станал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТова го мисля и аз. Събират къси. Ама много спокойно ми се вижда това събиране. Сякаш всички банки са се разбрали.
Бе общо взето положението е като затишие пред буря.
Чакаме да видим развръзката. А и хората чакат два важни момента - ФЕД тази вечер и ЕЦБ дали дадоха още пари по ELA на гърците. Това са две много важни новини.Last edited by d333; 17.06.2015, 20:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТова го мисля и аз. Събират къси. Ама много спокойно ми се вижда това събиране. Сякаш всички банки са се разбрали.
Коментар
-
Да
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеИли просто му дават аванс за голямо падане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНе мога да разбера движенията на еврото. В нормална ситуация би трябвало да е паднало много. Но някой го вдига постоянно. Хич не ми харесва тази работа.
Някой нещо знае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеРавен,дали се печелят пари с елементарна логика,а???
Ми нали повечето го виждат това!!!Знам ли!!!Не че е елементарно,не ме разбирай погрешно!!!Та за това растежа си е клучов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ то това е елементарно - ниски коефициенти, ръст на бвп, спад на безработица и липса на дисбаланси. Аз обичам да инвестирам в очевидни неща. Ако нещо не е очевидно ще го почакам да стане очевидно
Ми нали повечето го виждат това!!!Знам ли!!!Не че е елементарно,не ме разбирай погрешно!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеОстава само да разбереш правилно кога е страха и разстежа и всичко е ок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНе мога да разбера движенията на еврото. В нормална ситуация би трябвало да е паднало много. Но някой го вдига постоянно. Хич не ми харесва тази работа.
Някой нещо знае.Аз това го повтарям до втръсване, но това си е истината в 90% от рвемето. А 10% на предсказуемост на евро/долар свършиха.
Коментар
-
Аз се обзалагам
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДокато гречетата политици приключат на солидна печалба форексакаунтите, които разиграват на 1:200 ливеридж
Баси кефа, тоя пикльо Ципарас ако отиграва всеки път преди да си отвори голямата уста, до сега милиардер да е станал
Сега...не обаче от преди месец до преди една седмица....някой е забогатял много.
С тези приказки в неделя ще има сделка...после няма да има сделка...и т.н казвма ти Гърците каквито са мошенници абсолютно няма ниакакъв начин да пропуснат такива големи кинти и то не само на форекс....да не говорим за гръцката борса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеДо кога?
Коментар
Коментар