Първоначално изпратено от Haho333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНаправо ми омръзна от тази Гръцка мелодрама ... вече се точи 2 месеца.
Маркета спи и чака ... и развитие никакво ... няма трейдинг
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКво става с гърчулята, ще ги изхвърлят ли от Еврото вече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКво става с гърчулята, ще ги изхвърлят ли от Еврото вече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТи де се бе скътал напоследък бре...с модераторките ли пак се сваляше.
С туй бан темпо до края на годината току виж си станал мишо 222...
Аз вчера кеширах и последната гилд опция. 75% средно от тях за няколко месеца, добре ми дойде
Ала хич не се чувствах комфортно с над 40% кеш.
Та днес реших да се посветя малко на дивидентно инвестиране.
По 1/3 тютюни, здравни рейтс да лекуват предните и някоя друга баМка.
5.1% дивидентчета средно.
Рейтовете може да хапнат още шамари кога вземат да вдигат лихвите, ма голям праз - ще да допълваме.
Long VTR, OHI, HCP / MO, PM, BTI / HSBC, BMO, WBK
А от тея модератори педератори ми писна всеки път ме изхвърлят от кораба кат напиша, че американюгите са фашаги ...... Ако съм им толкоз симпатичен на тея модераторки да бият оферти ......
А са влезнах long на Сипот не се сдържах и са ако тея чикиджии маляките оплескат раотата, напрао ненам, но си мисля, че в последната секунда се ше се намери нешо или някой да ги спаси .... У американюгите ми е надеждата да дадат тука тон за песен да си продължат Гърчолята на наша издръжка как си беше и да има мир ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениекъде сте ве лъвовеее ..... как испуснах днеска шорта да му се невиди нишо всеки ден не е Еньов ден ей са ше спасят Гърцията у последната секунда ше се опнат на веселба и те тогааа ше ги тресна по тиквите ....
С туй бан темпо до края на годината току виж си станал мишо 222...
Аз вчера кеширах и последната гилд опция. 75% средно от тях за няколко месеца, добре ми дойде
Ала хич не се чувствах комфортно с над 40% кеш.
Та днес реших да се посветя малко на дивидентно инвестиране.
По 1/3 тютюни, здравни рейтс да лекуват предните и някоя друга баМка.
5.1% дивидентчета средно.
Рейтовете може да хапнат още шамари кога вземат да вдигат лихвите, ма голям праз - ще да допълваме.
Long VTR, OHI, HCP / MO, PM, BTI / HSBC, BMO, WBK
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеА те новинка по новините винаги ще ти пуснат .разбира се избирателно.ясно е че гърчулята ще ги спасят .ама после пак някъде война може да започне , някой ще си навехне глезена и ще настане отново голяма криза.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар