IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
    Кво става в УС къде го виждате маркета в следващите 6 месеца?
    СиП как ще се движи според вас?
    Дали ще има спад като вдигнат лихвите или вече е приснато и ще върви плавно нагоре?
    Графиките,графиките!!!

Коментар

• Кво става в УС къде го виждате маркета в следващите 6 месеца?
      СиП как ще се движи според вас?
      Дали ще има спад като вдигнат лихвите или вече е приснато и ще върви плавно нагоре?

Коментар

Направо ми омръзна от тази Гръцка мелодрама ... вече се точи 2 месеца.
        Маркета спи и чака ... и развитие никакво ... няма трейдинг
        А бе има трейдинг,обаче само за запознатите!!!

Коментар

• Да ги махат или да ги спасяват ... да се отпушат пазарите да можем да трейдваме нормално.

Коментар

• Направо ми омръзна от тази Гръцка мелодрама ... вече се точи 2 месеца.
            Маркета спи и чака ... и развитие никакво ... няма трейдинг

Коментар

Кво става с гърчулята, ще ги изхвърлят ли от Еврото вече?
              А бе комшии,комшии,ама требе да се почне от някъде!!!Безплатен обяд наистина не трябва да има!!!Иначе много станаха на клона,а и други се точеха!!!

Коментар

Кво става с гърчулята, ще ги изхвърлят ли от Еврото вече?
                ньет иначе ше доат китайците и руснаците ...... Не става въпрос за изхвърляне, а за даване на още пари, но явно гърчолята са им показали по-голяма сметка и Брюкселите и оня клюн Лангард са се хванали за главата

Коментар

• Кво става с гърчулята, ще ги изхвърлят ли от Еврото вече?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Ти де се бе скътал напоследък бре...с модераторките ли пак се сваляше.
                    С туй бан темпо до края на годината току виж си станал мишо 222...

Аз вчера кеширах и последната гилд опция. 75% средно от тях за няколко месеца, добре ми дойде
                    Ала хич не се чувствах комфортно с над 40% кеш.
                    Та днес реших да се посветя малко на дивидентно инвестиране.
                    По 1/3 тютюни, здравни рейтс да лекуват предните и някоя друга баМка.
                    5.1% дивидентчета средно.
                    Рейтовете може да хапнат още шамари кога вземат да вдигат лихвите, ма голям праз - ще да допълваме.

Long VTR, OHI, HCP / MO, PM, BTI / HSBC, BMO, WBK
                    ооо Кастро ти май ше станеш некой майстор на тея опции, преди бегаше от тех кат дявол от тамян, а са та тая опция та оная.....
                    А от тея модератори педератори ми писна всеки път ме изхвърлят от кораба кат напиша, че американюгите са фашаги ...... Ако съм им толкоз симпатичен на тея модераторки да бият оферти ......
                    А са влезнах long на Сипот не се сдържах и са ако тея чикиджии маляките оплескат раотата, напрао ненам, но си мисля, че в последната секунда се ше се намери нешо или някой да ги спаси .... У американюгите ми е надеждата да дадат тука тон за песен да си продължат Гърчолята на наша издръжка как си беше и да има мир ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                      къде сте ве лъвовеее ..... как испуснах днеска шорта да му се невиди нишо всеки ден не е Еньов ден ей са ше спасят Гърцията у последната секунда ше се опнат на веселба и те тогааа ше ги тресна по тиквите ....
                      Ти де се бе скътал напоследък бре...с модераторките ли пак се сваляше.
                      С туй бан темпо до края на годината току виж си станал мишо 222...

Аз вчера кеширах и последната гилд опция. 75% средно от тях за няколко месеца, добре ми дойде
                      Ала хич не се чувствах комфортно с над 40% кеш.
                      Та днес реших да се посветя малко на дивидентно инвестиране.
                      По 1/3 тютюни, здравни рейтс да лекуват предните и някоя друга баМка.
                      5.1% дивидентчета средно.
                      Рейтовете може да хапнат още шамари кога вземат да вдигат лихвите, ма голям праз - ще да допълваме.

Long VTR, OHI, HCP / MO, PM, BTI / HSBC, BMO, WBK

Коментар

• къде сте ве лъвовеее ..... как испуснах днеска шорта да му се невиди нишо всеки ден не е Еньов ден ей са ше спасят Гърцията у последната секунда ше се опнат на веселба и те тогааа ше ги тресна по тиквите ....

Коментар

• Да се трепят от септември месец, че август съм там на море

Коментар

• Надявам се гърция да фалира по схемата твърдо приземяване и да се изтрепят по улиците хахаха тъпи комунисти
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              А те новинка по новините винаги ще ти пуснат .разбира се избирателно.ясно е че гърчулята ще ги спасят .ама после пак някъде война може да започне , някой ще си навехне глезена и ще настане отново голяма криза.
                              според мен мислят схема за контролиран фалит без излизане от ЕЗ...което е нещо много трудно невъзможно почти.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• А те новинка по новините винаги ще ти пуснат .разбира се избирателно.ясно е че гърчулята ще ги спасят .ама после пак някъде война може да започне , някой ще си навехне глезена и ще настане отново голяма криза.

Коментар

Working...
                                X