Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеДнес цял ден ще го дебна, но вече само през опции
Изпреварил си ме, и аз се канех това да му кажа.
Например Ян 17/ 23$ вчера на 4.8 като нищо може и на 3$ да се вземе тия дни.
Кат/ако се се сурне още - пак.
Особено при слабо или недивидентни хартии опциите май са хубаво нещо, за здрави стомаси де...
PS Между другото това някак си странно ми напомня (по неведоми пътища) за сидрил...а аз си имам една хуубава обица от там...
А и класиката е циклични стоки да се купуват на високи ре-та...на ниски да се продават.
Та тъй де, умната, не правете големи залози.Last edited by pipbel; 26.06.2015, 17:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеДнес цял ден ще го дебна, но вече само през опции
И ще има моменти от рода "това не е честно"
Виж на спот пазара на Драм-а как наливат страх в момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеДълъг Микрон от 21.
Мали ако си имах едно КТБ щях да го ударя по масата срещу четвърт от този бизнес.
Давам 8% лихва годишно!
Обаче препоръки не!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепонеже няма тема за китайците си позволявам един пост тук
в Китай балона е в крайна фаза...или пукнат вече....
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТо движенията в момента са толкова малки че то квото и да вземеш и къси и дълго то след няколко дни макс до седмица излиза
Архито си мисли че е познал пазара ... и една маймума да пуснеш в момента да купува и да продава и тя ще прави пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениекъде си ве Архитектоникос, виде ли кат падладеят и отиват до черните линии там и кат стигне едно такова и задължително обръщане .... тва са 6 standard deviations за месец просто нема начин да нема начин дан върне или обърне ....
Архито си мисли че е познал пазара ... и една маймума да пуснеш в момента да купува и да продава и тя ще прави пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеВидя ли мухо.късото хамериканско моше.излезе.затварям .доволен съм от късата
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Бегах, щот нещо де го не разбирам ич ме не влече.
Ала взе бая да ми се услажда покрай профитите от гилда и на ти - преди малко си взех едничка и при валето.
Няма проблем и падащи опцийни ками да хващаме ко се налага.
Ма фнимателната...чи още се учим в тая сфера...
ПС Засега залагам на дълги липсове, чак 2017 изтичащи.
Ей го тука индикатора CBOE Equity Put/Call Ratio Eod IDX
http://stockcharts.com/freecharts/gallery.html?$CPCE
как се види от графиката и тука са наопаки, са като хои на горе, тва значи, че много мечоци са на клона и скоро тряяя да се обърне палачинката, само още малко тряя да се натоварат мечки и после трес по тиквата ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеооо Кастро ти май ше станеш некой майстор на тея опции, преди бегаше от тех кат дявол от тамян, а са та тая опция та оная.....
Бегах, щот нещо де го не разбирам ич ме не влече.
Ала взе бая да ми се услажда покрай профитите от гилда и на ти - преди малко си взех едничка и при валето.
Няма проблем и падащи опцийни ками да хващаме ко се налага.
Ма фнимателната...чи още се учим в тая сфера...
ПС Засега залагам на дълги липсове, чак 2017 изтичащи.
Коментар
Коментар