IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    В дългосрочен план ще растят. А то се инвестира дългосрочно по принцип Няма нужда човек да си образува нерви с всяка глупост, която един или друг политик измисли.
    +1

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
      и на 10 000 беше дау преди години брат шегувам се дай мнение ти поне си ми фаворит в икономическата област как мислиш ще се случат нещата по борсите.дай конспиративно мнение
      В дългосрочен план ще растят. А то се инвестира дългосрочно по принцип Няма нужда човек да си образува нерви с всяка глупост, която един или друг политик измисли.

Коментар

• ей докато си пиша и хоп пак лети.до 19 000 на дау не виждам кое може да го спре.хайде кръв да се ливне малко и сме там за 10 на дена

Коментар

Но беше доста надолу в началото на деня
          и на 10 000 беше дау преди години брат шегувам се дай мнение ти поне си ми фаворит в икономическата област как мислиш ще се случат нещата по борсите.дай конспиративно мнение

Коментар

Да, беше. Ами нали за пореден път спасихме Малякия
            Китайчетата и те се напинят.
            Може и да видим 1% горница

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Не е много сигурно. Щатите на сълзи и гръцки сополи много не вярват. Минито е само 0.3% нагоре, за разлика от великия Европейски оптимизъм

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Не е много сигурно. Щатите на сълзи и гръцки сополи много не вярват. Минито е само 0.3% нагоре, за разлика от великия Европейски оптимизъм
                е те борсите в несигурни времена се покачват

Коментар

• Не е много сигурно. Щатите на сълзи и гръцки сополи много не вярват. Минито е само 0.3% нагоре, за разлика от великия Европейски оптимизъм

Коментар

• вървим по план...........борсите нагоре приет е спасителния пакет но сега ще се обсъжда със много ако ..........................през цялото това време индекси нагоре до приемането

Коментар

• + 3-4 % for airlines - taking off, finally... ?

Коментар

• Няма проблем

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

И при мене са водещи биотехите отдавна, над година време вече.
                        Понастоящем са 35% от дивидентния ми портфейл с 5.5% чиста доходност, той пък 3/4 от вложеното.
                        Long GILD, PJP, HQL, THQ.
                        Без да броя биогена и двойката BIS/BIB към тях аче не ръсят дивита.

Ив - и какъв е проблема ако се сдухат 30% ?
                        Просто ще си ги утроя...
                        Няма проблем, просто сега ще прибереш печалбата която никой не може да ти я вземе и след това ще си ги купиш много по евтино и си пак в играта но на прекрасна цена и в много добра дългосрочна позиция.

Относно дивидентите които привличат много народ...както и байбака зашото увеличава излишно цената на акцията и изкривява печалбата като повишава EPS изкуствено ...при вдигане на лихвите и тенденция за постоянното им повишаване 1-2 години въпреки е с малко...компаниите ще намалят или спрат някой байбака и най вече ще започнат да редуцират дивидентите защото лесните пари ще приключат.

Така ще бъдеш пропуснал възможност да прибереш печалбата си и да чакаш неясно бъдеще кога всичко ще започне да расте отново но със сигурност с по нисък дивидент.

Стратегията бай енд холд умря тази година.

Каква е тази психология на хората да мислят че всичко ще расте непрекъснато? До кога? При положение че и на децата трябва да е ясно че увеличението на реалната печалба на компаниите не съответства на увеличението на цените на акциите както и на инвестициите. Замисли се близо 7 години нон стоп нагоре...нима очакваш следващи 5 години отново нагоре? При все че цялата переспектива за затягане на колана при парите е неизбежна?

От тези нива на пазара ръста е ограничен а риска за спад е увеличен.

Избора е твой както и парите.
                        Last edited by Iv_max; 10.07.2015, 18:07.

Коментар

Същите като през последните 3 години на 80% европейски банки и американски биотехнологии.
                          И при мене са водещи биотехите отдавна, над година време вече.
                          Понастоящем са 35% от дивидентния ми портфейл с 5.5% чиста доходност, той пък 3/4 от вложеното.
                          Long GILD, PJP, HQL, THQ.
                          Без да броя биогена и двойката BIS/BIB към тях аче не ръсят дивита.

Ив - и какъв е проблема ако се сдухат 30% ?
                          Просто ще си ги утроя...

Коментар

• Бъди конкретен

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Същите като през последните 3 години на 80% европейски банки и американски биотехнологии.
                            Бъди конкретен. Не те знам от преди 3 години.

Аз нямам проблеми да споделя позициите си във всеки момент с който и да е. Никой не може да ми бъде конкуренция на този огромен пазар. Така че ...слушам те.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                              Забелязъл съм че когато ти изнася си за рационалното мислене...когато не ти изнася си за емоционалното. И не говоря да ти изнася за търговията която правиш а за това което говориш.

Кажи ми какви позиции имаш в момета...

Коментар

• Забелязал съм

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Има причина да расте още много. Това е частта от научното познание което след 10 години натрупване вече почва да дава плодове - силно печеливши плодове. И може да дава подобни плодове още десетки години.
                                Забелязъл съм че когато ти изнася си за рационалното мислене...когато не ти изнася си за емоционалното. И не говоря да ти изнася за търговията която правиш а за това което говориш.

Кажи ми какви позиции имаш в момета...

Коментар

Working...
                                X