Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеОака се Ябълката. Много яко
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеинтересно днес какво ще рипортне ябълката.
не съм фен на ябълките, но си е яко тегло в индексите.
вчера синия гигант разочарова, което не е много добре за сектора защото АЙБИЕМ си е АЙБИЕМ и техния резултат е навързан с милиони други бизнеси по света.
Иначе днес на пангара са и Яху и Майкрософт
Коментар
-
интересно днес какво ще рипортне ябълката.
не съм фен на ябълките, но си е яко тегло в индексите.
вчера синия гигант разочарова, което не е много добре за сектора защото АЙБИЕМ си е АЙБИЕМ и техния резултат е навързан с милиони други бизнеси по света.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеДАКС-а що пада днес нали уж одобриха сделката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекъф, къф , унгарец от къф произход е тоя . мухахааааааааааааааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПозволявам си да публикувам едни нещица от преди 7-8 години. С някои от тях не съм много съгласен, но все пак.
http://www.investor.bg/drugi/128/a/k...ovaliat-60624/
И да кажа, имах безсънна нощ. Не съм аз губещият, но един мой познат много пострада вчера.
да nе бе сресту google
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ да кажа, имах безсънна нощ. Не съм аз губещият, но един мой познат много пострада вчера.
Коментар
-
Позволявам си да публикувам едни нещица от преди 7-8 години. С някои от тях не съм много съгласен, но все пак.
http://www.investor.bg/drugi/128/a/k...ovaliat-60624/
И да кажа, имах безсънна нощ. Не съм аз губещият, но един мой познат много пострада вчера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеНики, това добре. Честито!
Обаче да те питам нещо.
В началото на занимавките си, преди 3-години входовете ми бяха долу горе 50/50 печеливши/губещи.
И в течение на времето процентът на губещите входове се увеличаваше.
В момента, след много сериозно проучване и сравнително трезво обмисляне вече почти всеки вход ми е губещ, тоест цената веднага тръгва в обратна посока. Поне за едно известно време, което обаче ми губи времето, а и ми се вие свят, че даже и ми гади
То това не е проблем, защото бързо съобразих, че ако залагам в обратната на резултата от оценката си посока - винаги ще съм на печелившата страна.
Ето тук е проблема, понеже ме притеснява хипотетичната възможност хем да съм на загуба, хем да се чувствам глупаво.
На коя година трейдърстване падат тея скрупули?
ми е въпроса
Ина4е 4е и краткосро4но може да има фундамент е Norilsk Nickel, акциа което се двжи между 16 и 22 долара. и това бе: floor down throgh strong buyback + dividen yield, and cap up throug weak commodity prices.какво направих тук: scaplping 29 пати едни и састо: byu call with Strike 20 Sep 15 at .10 cent and sell at 0.11 cent и борба с тетата на опциита, но 29 пати каzва достата4но.
принципно се фокусирам и варху акции а) които не са много поzнати б) кадето има силни стрсктурни трендове. Това са 6 месеца до една година спекулации
Желеzна руда: всеки говори zа Вале, BHP etc., аz гледам пак кои губи наи много и това е FMG, които са малко поzнати на теzи хора които не следат целиа паzар
Coal/Met Coal: Peabody Energy Corp zнаес ли ги? Short sam 17 долара с опции сас стрике 15. днес сме на 1.50
след като прибера пе4алба, кадето сам удвоил zалога си, парите биват ведна вложени в а) реална придобивка или б) convertible bonds или HY
а 4е права zагуби е несто нормално. ако таргувас Даимлер покраи Гарциа, това е нормално. не винаги става
Успех
Коментар
Коментар