Първоначално изпратено от niki5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеЕ, та 0.1% е нищо
Но ако се плаща само 4,95 € на сделка това също е много малко 4.95/10000 € = 0.0495%
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение5 evro, no increase a bit. 400 move 4 evro na 1%
Съжалявам, наистина не разбирам. Мен ако питаш не бих се бутал изобщо на немски акции.
Случаят е следния. Приятел търгува през Саксо акции, не му дават обаче никаква възможност за защита. Само покупка акции и къси и дълги CFD. Платформата не дава възможност за опции /варанти/, което за мен е тъпо.
Комисионната за акции е 0,1%
Гледах и IB, тяхната е същата за покупка на акции. Наистина ме интересува има ли някъде възможност за търговия в Германия на акции с по-ниски комисионни от 0,1%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеОпитах се да зачета, ама то на германскиПотърсих цък за английски - не намерих.
4,95 флат и за сделки с акции ли е?
400 DAI колко струват в една посока?
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение4.95 flat, over 5k okolo 10€
check also lynx, the german subsidiary of Interactive.
shall be available in Österreich
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеа ти си ги цъкаш направо от банката ти, то и тая е такава https://www.easybank.at/easy ама са едни цени ...... тея твойте не са ли скъпи бе аз като гледам цените, та провизиони та чудесии, на месец такси тея са се уляли направо
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениети през кокй брокер ти житкаш там на Xetra или директно, ако е директно как става номера ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеdeutsche börse
Коментар
-
Момчет- путове, колове, опции, който ги разбира - шапка му свалям.
Но по-добре кажете накъде ще вървят пазарите генерално (в щатите и германия)според вашите преценки (до края на годината или ако е далеч , поне до края на м.септември).
Че сега след тия девалвации, да се чуди човек какво да прави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеКато си избрал/създал портфолио цъкаш Edit Portfolio и там си избираш Default currency
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеDAI.DE, BMW.DE Некви путове 75 и 85 съответно или 70 80. Януарий
Warrants are like options (same pricing), only long, and no right to buy/sell the underlying
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеСамо в долари е и ми бърка сметките
Не намирам откъде може да се избере друга валута.
Сега ще регна едно акаунтче и ще разцъкам, мерси
Коментар
Коментар