Първоначално изпратено от niki5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАбе аз усетих, че се дъниш като пълен аматьор, но все пак - гледам, че си създал някакъв авторитет в темата и реших да бъда учтив.
Погледни какво си написал: ПРОДАВАМ USD/EUR, а печелившото за теб изречение би било: ПРОДАВАМ EUR/USD.
EUR/USD се покачи.
USD/EUR падна.
Проста алгебра, приятелю.
Почвам да си мисля, че играеш на някакво демо.
П.П. Онзи ден Наивник ме скъса от подигравки за една грешно написана от мен цифра, че и за разни алкохоли взе да говори, но при теб е губене на математическа логика.
the discussion reminds me a talk with my prof. when i was student on the Siegel Paradox
haha. thanks for that
Коментар
� -
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАбе аз усетих, че се дъниш като пълен аматьор, но все пак - гледам, че си създал някакъв авторитет в темата и реших да бъда учтив.
Погледни какво си написал: ПРОДАВАМ USD/EUR, а печелившото за теб изречение би било: ПРОДАВАМ EUR/USD.
EUR/USD се покачи.
USD/EUR падна.
П.П. Онзи ден Наивник ме скъса от подигравки за една грешно написана от мен цифра, че и за разни алкохоли взе да говори, но при теб е губене на математическа логика.
Не.
Просто на стрийта, всички са свикнали да слагат долара напред, а юръп за тях е провинс
.
В юръп, даже не са и чувАли за опшъни и други такива тарикатски шашърми.
....и не, не че е арогантен, просто е много добър.....по душа
Коментар
� -
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДалече сме от капитулацията. Сега ще дадат малко възможности и техничарите да изкарат някой долар с фиботата.....
Докато нямаме някакава вербална намеса и то от Йелън, посоката е надолу. Но вече става по-трудна играта, наистина.
VIX поне да направи малко корекция и тогава. (бичия капан е заложен вече)
Иначе при йената много добре днес. Аз както винаги рано затворих и не бях достатъчно агресивен с позицията ама пак бивакато за начало на седмицата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение1,136 and sold at 1,161. bring me coffee at my desk,
CVS sold. 5 cent na optionkata
EUR/USD се покачи.
USD/EUR падна.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДалече сме от капитулацията. Сега ще дадат малко възможности и техничарите да изкарат някой долар с фиботата.....
Докато нямаме някакава вербална намеса и то от Йелън, посоката е надолу. Но вече става по-трудна играта, наистина.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ какво толкова да ти чета мненията, аз гледам графиката. Ако тогава си купил USD/EUR, значи сега си на много сериозна загуба, щом ще го продаваш.
CVS sold. 5 cent na optionkata
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАре изпържиха народа сега могат да растят.
Ако някой не е виждал капитулация това е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАре изпържиха народа сега могат да растят.
Ако някой не е виждал капитулация това е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКойто е оцелял да пише?
та някои правят пари по това време
доволно даде сипаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеIBB братчед, с дивиденти
Коментар
�
Коментар