Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКъде се скри, мушморок?
Аз му приказвам че съм пуснал къси той си мисли че този спад ми е неприятен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЕгати тези пак почнаха да падат.
Да не са рашили да правят двойно дъно ?
Да не ги затворят накрая за ден, два - да си починат.
Това ако не е животното сорос, то някой като него е.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениено към момента смятам за необосновано да съм нетно къс.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЕгати тези пак почнаха да падат.
Да не са рашили да правят двойно дъно ?
Да не ги затворят накрая за ден, два - да си починат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТи май ме обърка с някой друг, а?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе само това. Южна Корея и САЩ правят военни учения уж заради Северна Корея. Но в същото време близо до тоя район започнаха съвместни китайско-руски военноморски учения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеверно верно те се хванаха явно за гушите, та в Тянджин после в Тексас, след това в другия Китайски град после американската военната база и сега до летището в Токио ... ше става тя какват ше ставаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТи си отново с къси на дългите. Демек извън пазара... хаха
Не е добре това, не е, надявах се аз и 1600-50 да видя чи още кеш има, ма кат знам какъв безотказен дънен индикатор си - май няма шанс...
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеКат гледам и до 1.2 ще парира, бах ги у абсурдните валути
Поне има логика при тях.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАми да го направят ама може да гръмне още някое друго пристанище!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеКо стана с паритета на евро/долар?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеми ей го не го ли виде на 1.17 е парирал
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеми да го напраат ве кво толковаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар