IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
    На Самсунг се облизвам отново.
    Ако искате да и влезем едновременно, както правят големите хедж фондове
    Примерно на 375 в Лондон ?
    Като му погледна графиката и изобщо не ми се влиза надолу, предпочитам да го гоня нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Май само Самсунг ти отговаря на критериите, но не съм сигурен, че искаш да си в него
      На Самсунг се облизвам отново.
      Ако искате да и влезем едновременно, както правят големите хедж фондове
      Примерно на 375 в Лондон ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
        Именно Повечето читави компании, които бих искал да притежавам са на р/е над 20. Не смятам че е удачно да нося риск за 5-6% евентуална доходност. Това за мен означава че са много надценени и затова съм на 100% кеш докато не открия нещо което да си струва риска.
        Май само Самсунг ти отговаря на критериите, но не съм сигурен, че искаш да си в него

Коментар

• Добро GDP за 2Q. Май ще вдига залозите кака Йелън скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
            Именно Повечето читави компании, които бих искал да притежавам са на р/е над 20. Не смятам че е удачно да нося риск за 5-6% евентуална доходност. Това за мен означава че са много надценени и затова съм на 100% кеш докато не открия нещо което да си струва риска.
            GILD +AAPL + VLO са на средно около 10, форърд 9, peg 0.6, ев/ебитда 6.5.

Не знам как го постигаш и откъде я вадиш тая енергия.То си е тежък физически труд да нацъкаш толкова поръчки. Уморих се само докато изчета всичките тези компании

Mи повечето по пазарна, като ми хареса някое ниво - не се циганя за цент-2.
            Пък и сам знаеш че комисионните са в пъти по изгодни от на бфб ...и никой не те цака с по 1-2 картона

След тия данни за бвп от уса - и аз мисля като Ив че рейт хайк септември ни е почти в кърпа вързан, може би с по малки ставки ...ма няма значение.

Май ще поотложа планираните за днес покупки на рейтове , надявам се на по добри нива другия месец...

И аз още смилам казаното от Ив...
            На 1 гледане обаче ако стане това дето предрича за биотехите - ще го разцелувам..
            Кеш има, дано ни даде маркета пак втори шанс..

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
              Прогноза

След тези данни от преди малко за американската икономика .

Пазара може се въстанови за кратко най много до към 203-205 - SPY.
              До заседанието на ФЕД септември пазара ще е в рамките от 190-203.
              Септември - вдигане на лихвите с 0.25 - 0.35 пункта.
              След вдигане на лихвите до края на септември SPY - 10 % надолу, технологичния и биотехнологичния сектор с повече от 15 % корекция.
              Октомври сложен месец - който ще покаже навлизаме ли в мечи пазар или не.
              При липса на въстановяване на пазара в октомври и задържането му около новите нива - ни чака мечи пазар, Ако падне много SPY през октомври над тези 10-15 % пазара ще се въстанови тъй като ФЕД ще даде сигнали за липса на допълнително желание за вдигане на лихвите през идните 6 месеца.
              Ако преди ФЕД пазара падне под 180 е възможно да се отложи цялата игра за декември.

След вдигане на лихвите - петрола ще се въстанови около ниво 60-70 долара за барел
              Златото - над 1200.
              За долара - не е много ясно след първоначалниото му вдигане до към 1.04-1.08.

Смятам че преди ФЕД септември нищо не бива да се прави на американския пазар освен адски краткосрочно и спекулативно ако някой му се играе.

Ако ФЕД не вдигне лихвите пазара ще се въстанови до предишните нива около 212 без възможност за нови върхове до октомври който пак ще е ключов месец.

Поздрави
              има логика в думите ти(за мен лихви няма да се вдигат сега,евентуално декември,което като спад на борсата ще го покрият с коледното рали)

но не казваш нищо за долара-а там се крие разковничето-слаб долар-плюсове и минуси,силен долар-плюсове и минуси, за американската икономика.
              Войната на валутите ще предопредели решението на фед,а влакът май вече замина,и е твърде късно либе за китка
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                Според мен и не само...всичко което казах...е логично да стане точно така. В крайна сметка всичко е по просто от колкото изглежда ако се гледа по мащабно извън рамките на краткосрочните движения.
                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Ники
                  Този директор на FCX излезе тарикат директор
                  Първо си купи 1млн акции, а след това обяви хубавите новини.
                  Имаш ли на екран други комодити шефове, които си купуват акциите?

Коментар

• Според мен и не само...

Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                    Не знам как го постигаш и откъде я вадиш тая енергия.То си е тежък физически труд да нацъкаш толкова поръчки. Уморих се само докато изчета всичките тези компании
                    Ив пък ме довърши с прогнозата си за толкова много неща.
                    Аз се чудя как една само прогноза да дам
                    Според мен и не само...всичко което казах...е логично да стане точно така. В крайна сметка всичко е по просто от колкото изглежда ако се гледа по мащабно извън рамките на краткосрочните движения.

Коментар

• Не

Първоначално изпратено от panayotb Разгледай мнение
                      Добър анализ, за което благодаря.

Относно петрола, защо го свързваш с вдигането на лихвите? Там не зависи ли повече от количествата произведен петрол?
                      Не,

Не завси на практика от нищо друго освен спекулации. Таз песен любовна че видите ли петрола и сурвините падали щото предлагането било голямо а търсенето слабо е най голямата медийна манипулация която е в сила винаги както нещо се случи медиите да си намират някаква ( посказана ) причина за да може на стадото да му звучи логично и играчите да имат подкрепа от стадото за да си правят играта.

Петрола ще се вдигне грубо казано защото когато играта с акциите стане губеща - трябва да се спечели от другото - петрола.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        И аз допълних вчера Индия, макар че по принцип мразя нагоре...
                        Също и дакса чрез DBGR, пак съм си на същата средна от началото на годината от малко под 24$, ама двойно по мощен...
                        Купих за сефте и Перу, Виетнам, смол кап Русия ( само то ми липсваше от брика) както и малка добавка към HAO че още ми е 10% под средната, както и към Полша.
                        Обаче имам гнусното усещане че изтървавам влака на ЕМ....надявах се още по ниско да ги гепя като се засили $, ма дали.....надявам се че пак ще има друг шанс.
                        Искам, а още нямам нищо от Турция, Корея, Малайзия, Индонезия, Чили, Египет...

Напазарувах си и MERC след като го ъпгрейднаха.
                        Изпълни ми се и още една заложена липс опция на Вло-то.
                        Изпуснах тия дни шанса с МО, върви гони вече над 10% над средната...

Добре че взех и още в началото SSO, сега са в съотношение 5:3 с останалото SDS.

Ми това е основното.
                        Днес се каня на VTR , пък и HCP още ми се мъдри на средната..
                        Мисля да отворя една двойка 1:1 BIB / BIS да играя по волатилността.
                        Обмислям и UCO / SCO, може би 3:2....
                        Ив пък ме довърши с прогнозата си за толкова много неща.
                        Аз се чудя как една само прогноза да дам
                        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Добър анализ, за което благодаря.

Относно петрола, защо го свързваш с вдигането на лихвите? Там не зависи ли повече от количествата произведен петрол?

Коментар

• Прогноза

Прогноза

След тези данни от преди малко за американската икономика .

Пазара може се въстанови за кратко най много до към 203-205 - SPY.
                            До заседанието на ФЕД септември пазара ще е в рамките от 190-203.
                            Септември - вдигане на лихвите с 0.25 - 0.35 пункта.
                            След вдигане на лихвите до края на септември SPY - 10 % надолу, технологичния и биотехнологичния сектор с повече от 15 % корекция.
                            Октомври сложен месец - който ще покаже навлизаме ли в мечи пазар или не.
                            При липса на въстановяване на пазара в октомври и задържането му около новите нива - ни чака мечи пазар, Ако падне много SPY през октомври над тези 10-15 % пазара ще се въстанови тъй като ФЕД ще даде сигнали за липса на допълнително желание за вдигане на лихвите през идните 6 месеца.
                            Ако преди ФЕД пазара падне под 180 е възможно да се отложи цялата игра за декември.

След вдигане на лихвите - петрола ще се въстанови около ниво 60-70 долара за барел
                            Златото - над 1200.
                            За долара - не е много ясно след първоначалниото му вдигане до към 1.04-1.08.

Смятам че преди ФЕД септември нищо не бива да се прави на американския пазар освен адски краткосрочно и спекулативно ако някой му се играе.

Ако ФЕД не вдигне лихвите пазара ще се въстанови до предишните нива около 212 без възможност за нови върхове до октомври който пак ще е ключов месец.

Поздрави

Коментар

• Ами не се ядосвай, щото сега е лесно да кажеш как си изпуснал възможността като гледаш вече нарисуваната графика, но представи си че вместо това корекцията беше продължила още 20%, тогава щеше да си доволен че си оставил кеш и за по-ниски нива.

Коментар

• Aла най много ме е яд ( все още) за тези 2 шипа....

От единия поне закачих макар и малко, ама от другия - кръгла 0.....

http://finviz.com/quote.ashx?t=PJP&ty=c&ta=0&p=m
                                http://finviz.com/quote.ashx?t=VIG&ty=c&ta=0&p=m

Коментар

Working...
                                X