Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеA, мое мое бол още.
Аз лично се надявам до края на идната година на 2-3$ да им сложа по някоя опцийка...главно за вале става дума.
Пък феновете им отсега хубавко мисля е да си вземат за другарче и едно BZQ.
Aз също имам мънинко от него, заради дивидентосносното ми BRF.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениече те тея са умрели бе колко още на доле да ходят ?!?
Аз лично се надявам до края на идната година на 2-3$ да им сложа по някоя опцийка...главно за вале става дума.
Пък феновете им отсега хубавко мисля е да си вземат за другарче и едно BZQ.
Aз също имам мънинко от него, заради дивидентосносното ми BRF.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеосте може
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениече те тея са умрели бе колко още на доле да ходят ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениегледам пак се обсаждат греШните вапроси
4овек требва да се пита кои сте пострада наи много от едно мижаво увели4ени на лихвите. това не е уса и сам го написал преди 3 месеца. ако бехте слусали вместо да филососфате като в неков филологи4ески факултет, да сте хванали един много добар тренд. тогава ми се смехте.
отделно, когато имаШ толкова много деноминиран дебт в долари (и това никога не е било преди това), основнатиа отрасал са ти суровини и валуата ти пада като камак, не купувас акции на петробас, вале итн, беz да zнаес ФЕД кво сте кихне.
таи като лв_мах е хаzартен спекулант и zнае само две посоки, тои требва да иz4ака фед.
zа теzи които са лонг терм: боли ва степселакво сте направи фед
Коментар
-
гледам пак се обсаждат греШните вапроси
4овек требва да се пита кои сте пострада наи много от едно мижаво увели4ени на лихвите. това не е уса и сам го написал преди 3 месеца. ако бехте слусали вместо да филососфате като в неков филологи4ески факултет, да сте хванали един много добар тренд. тогава ми се смехте.
отделно, когато имаШ толкова много деноминиран дебт в долари (и това никога не е било преди това), основнатиа отрасал са ти суровини и валуата ти пада като камак, не купувас акции на петробас, вале итн, беz да zнаес ФЕД кво сте кихне.
таи като лв_мах е хаzартен спекулант и zнае само две посоки, тои требва да иz4ака фед.
zа теzи които са лонг терм: боли ва степселакво сте направи фед
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАмерика днес: добре - да не би да е изтекла някаква потайна информация от ФЕД? Може някой от старите пъпеши да се е разпял някъде нещо - или що ли?
Впрочем: забелязвам напоследък седмична цикличност един вид - вторник, сряда - пазарите: нагоре, петък, често и понеделник: надолу, четвъртъкът обръща трендът.Недей така ....айде малко нагоре без надолу...
Коментар
-
Ако ги вдигнат....
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениепазарите са си съвсем нормалниТова което е ненормално е това как хората ги възприемат, като нещо спуснато отгоре, в случая ФЕД, без връзка с реалността - което винаги и било грешна позиция.
Ще се получи малко волатилност - а вече си мисля ме може и това да не се получи - и след това пак нагоре по фундамента. Няма шанс за рецесия, пазара е далеч от балониризиране, значи тренда нагоре е в сила. Може би за години напред.
Просто ме изнервиха пишещите в този форум - в други теми, не в тази - реших че не ми харесва компанията тук и да понамаля писането.
П. с. Аз почти винаги имам някакви къси - и сега имам. Но съм нетно силно дълъг.
Ако ги вдигнат....пак ще говорим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеПо моите индикатори от преди две седмици. Ще има вдигане на лихвите:
1. При СП между 195-203 - колкото по нагоре по вероятно
2. При евро долар около 1.125
Това обаче си е моя си прогноза на която не съм сложил пари...така че да не се съобразявате с нея...толкова.)
Т.е. по-вероятно е да не ги вдигнат.
Днешното покачване обаче ме навежда на мисълта, че ако отложат за октомври, реакцията на пазара тогава ще е много по-спокойна.
И ми идва въпросът - възможно ли е Фед да съобрази решението с очакванията на fed-funds futures, ако другите му критерии не го притискат много да действа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Просто ме изнервиха пишещите в този форум - в други теми, не в тази - реших че не ми харесва компанията тук и да понамаля писането.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Аз ще отиграя така четвъртъка:
Тъй като имам достатъчно акции и кеш ще чакам решението и ако пазара тръгне надолу ще купувам ябълки и разни други първокласни такива.При тръгване надолу на акциите ,доларът ще поскъпне затова ще си купя и една валутна пут опция извън пазара за 500к .Ако не бутнат лихвите ще загубя опцията ,но активите ми в акции ще избият опцията.Друга стратегия е купуване на пут опция и делта хеджериране на същата.И двете ми стратеги са за силна волативност и определяне на посока след ФЕД.
Ако пазара не мръдне ще позагубя малко парички
Съветвам никой да не прави като мен,парите са си мои!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_maxПазара си е ебал майката....отвсякъде.
Целта е може би...всеки да загуби представа какво се случва.Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПросто ме изнервиха пишещите в този форум - в други теми, не в тази - реших че не ми харесва компанията тук и да понамаля писането.
Ама от тука не изчезвай - тук ти е силата.
Коментар
Коментар