Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Банките
Уелс Фарго ще вдигат лихвите по заемите. По депозитите - не. Демек, маржът им на печалба се увеличава. Джей Пи Морган са обявили, че ще правят същото.
Също така, и двете банки имат огромни излишни резерви във Феда. А Федът почва да плаща 0.5% (нагоре от 0.25%) по депозитите на търговските банки...
http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000466859
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеСигур!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеПредполагам, че както БлакРок чете какво пиша и после го говорят по CNBC, така и "Бабата". Не знам дали с Гугъл транслейт или учи български, за да черпи директно от източника
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеГоре-долу мислех ,че ще ги вдигнат на 10 % лихвите,ама не стана!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеДа, скука. "Бабата" каза горе-долу това, което и аз тука говоря от едно известно време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеМного силни отговори на баба Йелен,
имаме доверие казва, в силата на щатската икономика
дългосрочен дълъг сигнал подава май
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ кво сега ..рейт хайк, голям праз.
Коледното рали да почва...
Просто пазарът това отдавна отчел бе, да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Дядката започна да прави: "пьяу-пьяу" нагоре надолу - инвеститорите явно се чудят туй повишение с 0.25 дали е успокоително и вече предвидено от пазарите - или е малко по-ного, отколкото се очакваше.
И става сеизмограма така да се каже един вид.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар