Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Ако сега човекът си купи акции от Coca cola, то ще има дивидентна доходност над 3%. Лихвите по депозитите са под 1% вече общо взето един вид. А и кое е по-секси - да кажеш: "Имам депозит в Алфа бамк (напримерно)" или да речеш: "Имам акции от Coca cola"?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнениеЗа който се интересува, публикуван е запис от уебинара "Кога ни трябват борсово търгувани фондове (ETF)
благодарим сърдечно за клипчето...ще се радваме и за в бъдеще да ги поствате тук,та тези от нас,които имат желание да могат да ги гледат"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTочно ...че ченце, мизерия. При това от балоняк.
Кат си толкоз суетен направо си вземи VIG щом си падаш по аристократченца с още по аристократични мултипъли.
Аз пред колата винаги ще си предпочета примерно ежемесечна диви кокошка снясяща над 9% годишно и с >16% нав дисконт.
По големия пляк преди 2 месеца влязох, а онзи ден си и допълних.
http://www.cefconnect.com/Details/Su...spx?Ticker=THWМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАбе да не би някой да ги пита кво им се нрави. Ще пият! Теб да не те е питал някой? Ама ти пускат реклами по телевизията и пиеш, нали? И аз по принцип не пия, ама като не знам понякога кво ми се пие и инстинктивно взимам една кола. Ей така,щото и без това пия рядко. Пък и те да не чакат само на колата. Имат още една камара марки.
Иначе нямам и не смятам да купувам. Дето вика пип-а, балоняк мяза.
П.С. То много сурнало бре, а беше едно оптимистично сутринта.
Russel сам кас, BHP, HY Credit
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАбе да не би някой да ги пита кво им се нрави. Ще пият! Теб да не те е питал някой? Ама ти пускат реклами по телевизията и пиеш, нали? И аз по принцип не пия, ама като не знам понякога кво ми се пие и инстинктивно взимам една кола. Ей така,щото и без това пия рядко. Пък и те да не чакат само на колата. Имат още една камара марки.
П.С. То много сурнало бре, а беше едно оптимистично сутринта.
А и както ти казваш, пазаря им предлага разнообразие. И не е като да няма къде да ходят. Въпреки, че Кока Кола са изключително силен бранд и в дистрибуцията са много мощни.
Коментар
-
Кога ни трябват борсово търгувани фондове
За който се интересува, публикуван е запис от уебинара "Кога ни трябват борсово търгувани фондове (ETF)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеКока Кола не е баш балоняк. Някои сайтове дават п/е от 28, но това, мисля, е заради някакви one-off adjustments. П/е-то на КО върви около 18-21 през последните години. Не е евтино за компания без растеж, но пък е много сигурен бет с растящ дивидент.
Пък може и да не толкова сигурен. Знае ли човек, тази захаросна вода май не се нрави много на новото поколение...
П.С. То много сурнало бре, а беше едно оптимистично сутринта.Last edited by snaky; 17.12.2015, 18:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеа Charlie Munger кво каzа
Пък може и да не толкова сигурен. Знае ли човек, тази захаросна вода май не се нрави много на новото поколение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTочно ...че ченце, мизерия. При това от балоняк.
Кат си толкоз суетен направо си вземи VIG щом си падаш по аристократченца с още по аристократични мултипъли.
Аз пред колата винаги ще си предпочета примерно ежемесечна диви кокошка снясяща над 9% годишно и с >16% нав дисконт.
http://www.cefconnect.com/Details/Su...spx?Ticker=THW
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеCoca cola - дивидентченце.
http://www.cefconnect.com/Details/Su...spx?Ticker=THW
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЛесно ми е сега да го кажа, но май е било по-добре да вземеш Coca Cola Enterprises (CCE), а не Coca Cola (KO).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеCoca cola - дивидентченце.
Коментар
Коментар