If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да ти кажа честно за отваряне на позиция си е добра възможност настоящата цена....но според мен ще има още път надолу нещо около 24-28 $ и тъпкане на това ниво дълго и напоително преди да обърнем палачинката
П.С. да те питам ако си хванал дадена цена като дъно при петрола и си сигурен в нея(до колкото е възможно)през кои позиции би го отиграл..като потенциал за ръст при обръщане на тренда
.
няма сигурно тука аз чакам да излезна от SPX позициите и после купувам RSX те тея са вързани с петрола, ако той скочи и те скачат неминуемо с него. До 2 години това ше се вдигне айде да не е на 100 ама ше се вдигне и то бая както и рублата с петрола, който джитка форекс да зяпа рублата и норвежката крона ....
тва ако го знам ше си разбия касичката барабар с кредит и ше сложа all win на петрола .... ше поемат не се стягай сега е момента да се купува то на 0 няма да отиде - гаранте !
да ти кажа честно за отваряне на позиция си е добра възможност настоящата цена....но според мен ще има още път надолу нещо около 24-28 $ и тъпкане на това ниво дълго и напоително преди да обърнем палачинката
П.С. да те питам ако си хванал дадена цена като дъно при петрола и си сигурен в нея(до колкото е възможно)през кои позиции би го отиграл..като потенциал за ръст при обръщане на тренда
.
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
тва ако го знам ше си разбия касичката барабар с кредит и ше сложа all win на петрола .... ше поемат не се стягай сега е момента да се купува то на 0 няма да отиде - гаранте !
и според репорта на тея интернационални стъкмистики, нема намаление на търсенето, а напротив увеличение от 90 на 96 млн. барела на ден точно колко е и предлагането ..... и цените на петрола ще поемат нагоре .....
те добре ще поемат нагоре ама КОГА
и според репорта на тея интернационални стъкмистики, нема намаление на търсенето, а напротив увеличение от 90 на 96 млн. барела на ден точно колко е и предлагането ..... и цените на петрола ще поемат нагоре .....
тука нещо замазват нещата ми се струва за петрола.... http://www.investor.bg/surovini/365/...yrsene-208783/
"Страната(Иран) няма за цел да доведе до сътресения на пазара на петрол, а да върне предишните си позиции..."-това ми звучи като нямам намерение да ям,но съм си сложил масата...то ако не влязат по някакъв начин в ценовата война не виждат на кого ще продават....може би на марсианците
Продал е - добре сторил .
И аз съм в компанията на лакомите и си ги държа ...
Според мен най-удачния момент за продажба (идните 5-6 месеца) ще бъде края на януари, когато изтичат февруарските контракти. Няколко фактора ще бутат цената нагоре :
- влошаване на времето за нови добиви - ниски температури, наводнения ..
- увеличаване на консумацията - надявам се през празничните дни да не правят икономии за отопление
- Дядо Мразззз ми обади че кара още студ
Аз го чакам да тества 2.5 $ , но ще ги продам последната седмица на януари ...каквато и да е цената
Тц, току що си заминаха 2/3. 2.25 каквото и да търгува бъкета
1/3 за догодина, да не си ръбам пак ноктите пред компа. Успех!
Че то на борсата трудно нема. Купуваш евтино, продаваш скъпо. Ей на... Ти си продаде гъза вчера, аз стискам, щот съм лаком
Продал е - добре сторил .
И аз съм в компанията на лакомите и си ги държа ...
Според мен най-удачния момент за продажба (идните 5-6 месеца) ще бъде края на януари, когато изтичат февруарските контракти. Няколко фактора ще бутат цената нагоре :
- влошаване на времето за нови добиви - ниски температури, наводнения ..
- увеличаване на консумацията - надявам се през празничните дни да не правят икономии за отопление
- Дядо Мразззз ми обади че кара още студ
Аз го чакам да тества 2.5 $ , но ще ги продам последната седмица на януари ...каквато и да е цената
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар